Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarola, będzie dobrze! Nie sądzę żeby Cię trzymali do 12tc, bo im NFZ za to nie zapłaci za tak długi pobyt... To jest przypadłość, którą stety/niestety leczy się w domu - nie ma innego sposoby niż leżenie plackiem + leki te które dostałaś. Ja miałam 2 torbiele (obie większe niż Twoje), krwawienie i plamienie, potrzymali mnie 6 dni i wypuścili, bo powiedzieli wprost, że oni sami na oddziale nic więcej nie zrobią niż robi się w domu...
z krwiakiem jest sporo dziewczyn i wszystkie, które znam wyszły z tego, więc i Wy wyjdziecie tylko LEŻEĆ! -
Aaale dziś zmęczona jestem... no i niestety kiepsko znoszę jazdę busem. Tzn mam chorobę lokomocyjną, ale to zależy od dnia czy się ujawni, czy nie. Dziś jadąc do pracy i wracając myślałam, że po drodze będę wysiadać. A łatwo nie jest bo mam do pokonania prawie 40 km w jedną stronę...
Qrczak, fajnie, że już po wizycie jesteś
Kaarolaa, dobrze że pojechałaś do lekarza. Trzymaj się
Pismak, pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia. Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola dziękuję również mocno trzymam kciuki
Dzięki Wam wszystkim :*Nati89, kaarolaa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Karola- dobrze ze pojechałaś do lekarza.Będzie ok, ak jak dziewczyny piszą!!
Pismak-trzymam kciuki,trzeba wierzyć do końca- nic nie jest przesądzone :*
Ja już czuję się lepiej:)
Mówiłyśmy na co mamy ochotę a na co nie do jedzenia- ale ja chyba przeginam:P mam totalną monodietę..pomidory, biały ser,cebula ,chleb. Koniec. Tak przez cały dzień. Pownnam się zmusic do jakiejś zupy chyba?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Pismak ja trzymam kciuki jak tylko umiem młodsza ciąża i tyle musi być dobrze, ale uważaj na siebie
kaarolaa grzecznie leż i trzymaj się tam
Dziewczyny już żadna z Was nie odpadnie stąd do porodu i KONIEC KROPKA
Nati89, kaarolaa, Qrczak, Magdalenna, Bursztynka, Doris-83, Furia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mam znowu do nadrobienia Najpierw podróż i dogorywanie bom przeziębiona, ale już ogarnęłam zaległośći.
Pismak - trzymam kciuki, żeby się udało.
Karola - leż teraz i wypoczywaj, będzie ok.
Gratuluję wizyt i fasoleczek. Widzę, że to przeziębienie to zaraliwe na forum. Ja już na szczęście powoli dochodzę do siebie na specjalnych tabletkach z czosnkiem. Coraz gorzej mnie za to mdli, aż mi się chwilami jeść odechciewa. No i spaaaać
Właśnie wróciłam z wizyty, w końcu się doczekaliśmy Kropeczek ma 6,2mm i pięknie bijące serduszko. Wychodzi 6t2d, termin porodu z daty @ 23.12.2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:47
kaarolaa, Marimiko, Doris-83, Moni&, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalenna wrote:Ale mam znowu do nadrobienia Najpierw podróż i dogorywanie bom przeziębiona, ale już ogarnęłam zaległośći.
Pismak - trzymam kciuki, żeby się udało.
Karola - leż teraz i wypoczywaj, będzie ok.
Gratuluję wizyt i fasoleczek. Widzę, że to przeziębienie to zaraliwe na forum. Ja już na szczęście powoli dochodzę do siebie na specjalnych tabletkach z czosnkiem. Coraz gorzej mnie za to mdli, aż mi się chwilami jeść odechciewa. No i spaaaać
Właśnie wróciłam z wizyty, w końcu się doczekaliśmy Kropeczek ma 6,2mm i pięknie bijące serduszko. Wychodzi 6t2d, termin porodu z daty @ 23.12.2014
-
kaarolaa wrote:u mnie jest ten sam tydzien a moj jest prawie o połowe mniejszy, ale lekarz mowi ze jest ok wiec musze mu wierzyc...no i Twoj wyglada juz jak mały czlowieczek, a u mnie jeszcze plamka z tetnem tylko byla...
To tyko pozornie tak wygląda, bo leży sobie przy pęcherzyku żółtkowym i dlatego wygląda jak główkakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się, że powinni zrobić zanim Cię wypiszą. A co do rozmiaru to jest u nas różnica tylko 2 mm a to jest chyba ok. 2 dni dla wieku ciąży, poza ty, pomiar też zależy od tego jak się głowicę przyłoży. Tym się nie martw, odpoczywaj grzecznie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:aha...zobacze jak bedzie 10 maja na wizycie...
ciekawe czy przed wypisem jeszcze zrobia mi usg...
na pewno będą Ci robić przy wypisie jak ja byłam w pierwszej ciąży w szpitalu 10dni to mi robili na wejściu i na wyjściu, bo muszą napisać, że płód żył w chwili wypisu więc myślę, że będziesz jeszcze oglądała swoja Fasolinkę zanim wyjdziesz