Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeej! Mam towarzystwo
A tak serio to współczuję Milcia.
Najbardziej wkurza mnie ostatnio, że nie mogę się w nocy nawadniać, bo jak sie położę choćby po łyku wody to dostaję mdłości.
Dziś o 14 wizyta u gina. Zobaczymy co powie Znów nie wiem jak w końcu go zmusić do badania na samolocie. .. -
Ja chyba jednak dzisiaj urodzę i to bez wspomagaczy!!!
Od drugiej mam skurcze teraz już co 2 minurpty, walczę ze sobą żeby jechać jak najpozniej na porodowke ale chyba już czas!!!
I mimo ze nie znosze oklepanych tekstów to naprawdę nie da się pomylic przepowiadajacych z po r odowymi!! Chyba że się okaże że to nie są porodowe ale wtedy wycofuje się zporodu!!!Ita, zokeia, aniar, annusiak88, goto4, Bukumola, Martaaa, olcia23, Ewka89, Daisy, julianna, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Eforts pojechalas nanporodowke?
kate skurcze czasem wyciszaja sie po przyjezdzie na ip. Jak jest teraz?
dolaczam sie do tych, ktore wczesnie wstaja. Obudzilam sie po 5. Gdybym wiedziala, ze juz tu korespondujecie, to bym sie przylaczyla. A tak, probowalam spac.
mam umowe z mezem, ze dzis NIE MOGE urodzić. Nie bedzie go przez dobe. Ale u mnie nie dzieje sie nic naglego teraz.
-
Milcia ale mój od 2mcy nie robi NIC. Ani usg ani samolotu. Tylko chwilę posmęci i wypisuje L4. A ja pałam przemożną chęcią dowiedzenia się czegoś o mojej szyjce!
Ostatnio pytałam go jak jest ustawione dziecko to stwierdził, że nie wie. To po kiego wała mi maca brzuchola? (Czy lekarz położnik nie słyszał o ruchu Leopolda? Nawet w dzikiej Amazonii położne tak sprawdzają ustawienie dziecka)
Będę trzymała kciuki za ktg a jeszcze bardziej za to żebyś po prostu urodziła.
zokeia próbowałaś zasnąć? a po co jak tu u nas tyle rozrywek. Nie ma co nocy marnowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 06:14
-
Po godzinnej drzemce znów jestem na nogach
Suuuper! Czuję się jak zombie
Dziś pierwszy z moich 3 terminów (liczyłam z ovu, z OM i z 1usg) ten z owulacji. Syncika chyba to nie rusza
Zabiorę go dziś na spacer to może zobaczy, że nie jest już tak zimno i można wyjść
Zokeia słuszna koncepcja, możesz liczyć na takie samo wsparcie - Oddychaj! Oddychaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 08:34
zokeia lubi tę wiadomość