Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:hej hej !
mam dylemat czy powtórzyć betę i porównać z tą z poniedziałku jak przyrasta czy dać sobie spokój i poczekać do piątku na wizytę u gina
robiłyście kilka bet pod rząd?
a ja nie robiłam żadnej bety w poprzednich ciążach nie robiłam to w tej nie robię wierzę w to, że wszystko jest dobrze a kłuć to w ciąży jeszcze sporo będę miałamacadamia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Dziewczyny
Nieśmiało się do Was przyłączam. Wczoraj zrobiłam test i betę i wynik to 159,1 jutro powtarzam i mam wizytę u ginka. Wiem że za wcześnie żeby coś zobaczyć ale poprzednią ciąże poroniłam i teraz chucham na zimne.
Mam nadzieje że będzie mi dane zostać z Wami do grudnia 2014
Wszystkim grudniowym Mamusiom serdecznie gratuluję i życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 11:18
Ewelcia, macadamia, lolaliciouse, dynamiczna, Militta110816, Kasandra, Paulina85 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wszystkie tu zostaniemy do grudnia i innej opcji nie ma
A ja dzisiaj zafundowałam sobie mega pucharek lodów na dobry humor. Teraz jestem pozytywnie nastawiona i wiem ze musi być wszystko dobrze
A i od dzisiaj nie jestem bezrobotna wreszcie ruszyłam z swoją firmą już tak bardzo legalniePismak, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
aga.just- witaj i gratulacje termin masz blisko mojego choć i tak ja mam najpóźniej z was wszystkich
Pismak-również Cię witamy
coraz więcej nas tutaj a jeszcze ile mam dołączy do nas mające termin na święta i koniec grudnia
ja dziś miałam isc na bete,ale mam jeszcze jeden test który powtorze jutro a najwyżej na bete pójdę w poniedziałek.
Strasznie mnie dziś prawy jajnik boli jak na owulacje...nie wiem czemu..Pismak lubi tę wiadomość
-
dynamiczna-lody z automatu moge jesc i jesc ale juz takie kupione z pudełka sa dla mnie mega słodkie.. wczoraj po 21 miałam ochotę na batona i przeszukałam cały dom za czymś słodkim.. znowu w środku dnia miałam ochote zjeść sałatkę z tuńczyka..
-
nick nieaktualny
-
podbrzusze też boli jak na okres jakiś czas także spokojnie tylko gdyby bóle były naprawdę intensywne i były plamienia to wtedy faktycznie trzeba by się skontaktować z lekarzem
ale ja np plamienia miałam w obydwu ciążach i żadna nie zakończyła się poronieniem ani nawet pobytem w szpitalu popostu taka moja uroda kiedy macica się rozciąga więc proszę też bardzo nie panikować (choć ja zawsze się wtedy bałam) ale pójść do lekarza i u mnie się to kończyło na 2 opakowaniach dup..nu i po strachu