Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zaraz powinna dołączyć do nas aga_just
Milcia Kochana nie martw się ważne, że o tym wiesz i jesteś pod opieką lekarza wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za to i proszę informuj na bieżaco
badania krwi miałam zawsze robione w ciąży, ale zależy o jakie pytasz sporo tego jest, ale wszystko zawsze normalne dla kobiet w ciążyaga.just, Ita lubią tę wiadomość
-
slodka100 wrote:mam nadzieje ze bede mogla niedlugo do was dolaczyc ale jeszcze na to za wczesnie
widze, że dwie z was maja wizyty 15 kwietnia ja w ten wlasnie dzien bede robic test jezeli @ nie przyjdzie wczesniej
takze mam nadzieje, ze ten 15 bedzie dla nas wszystkich szczesliwy
trzymam kciuki żebyś do nas dołączyła będzie dobrze
Kasandra-dzięki.. jestem pełna obaw jak to ja
jutro wybiorę się chyba na bete.
mam pytanie...ostatnio gdzieś czytałam,że jak się jest w ciązy to nie można wieszać firanek.. a jutro mam w planach pomyć okna i firany zasłony pozakładać... ale teraz jak to sobie przypomniałam to sie boje.. nie wiem czy chodzi o poźniejszą ciąże czy o początki.. wiecie coś może na ten temat? -
nick nieaktualny
-
czytam w necie komentarze na ten temat i dużo osób pisze właśnie aby nie podnosić rąk do góry...
podnoszenie rąk do gory i mycie okien i rzeczy ktore wymajaga naciagania ciala mogą spowodować nadwyręzenie wizadeł i problemy z prawidłowym rozwojem ciązy...
kurcze teraz to się wystraszyłam ale znów uwierz co google pisze a bede się zamartwiała.. z drugiej strony jak ciąża nie jest zagrożona to że spokojnie można te czynności wykonać..
boję się strasznie i wole chuchać na zimne... -
Milcia widzę , że to raczej standardowy zestawik badań
nie martw się Kochana ważne jak już pisałam, że jesteś pod opieką lekarza Kochana po to jest robikny posiew, żeby wykryć tego dziada jak najwcześniej
wiecie co ja to się cieszę, że mój Szwgier specjalizuje się teraz na ginekologa -
odpuszczę sobie te porządki jednak..
płeć jak najbardziej bede chciała znać..
jeśli była by dziewczynka to wszystko bedę musiala kupowac bo w mojej rodzinie jestem ja jedna mam 2 braci kuzynowstwo tez chłopów pełno a ja jedna od mojego M tez chłopcy.. brat M 2 synkow ma ale liczę cicho na dziewczynkę wiadomo żeby tylko zdrowe było ale male nadzieję zawsze są...
dla chlopca mnostwo rzeczy bym juz miała ale co ma być to będzie i będę szczęśliwa
jejku 22 a ja jeszcze nie śpie cud! ale juz mi sie oczy kleja.. dobranoc mamuśki :*