Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Ja juz dzis w ciazowkach musialam wyjsc bo swoich spodni w brzuchu nie dopne. Chuje takie rozciaganie macicy, malo przyjemne
Na sniadanie udalom mi sie drozdzowke z makiem zjesc i sie utrzymala
a potem wszamalam malego loda z automatu i tez odpukac siedzi w brzuchu
Jak mi synek odda telefon ( oglada na nim bajki ) to zrobie fotke brzuszyslawa
A teraz ide posprzatac odrobine puki znosnie sie czuje.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja niestety nie mam jeszcze ciążowych ciuszków, a mieszczę się dobrze tylko w jedne dżinsy, muszę się wybrać na zakupy chyba
Dzisiaj mam wesele i zonk, tylko w jedną sukienkę weszłam i to nie najbardziej elegancką ( do tej pory nosiłam obcisłe rzeczy i to się mści).
Powoli widzę, że mi się kształ brzucha zmienia, od dzisiaj robimy z A. dokumentację co tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:55
Kiara, kaarolaa, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Furia te "chuje" to miało być "czuje" tak ?
Ja posprzątałam kuchnię i zaraz zmykam na pięterko - łazienka i sypialnia.....i garderoba...tam kipi wszystko...ehhh ale niestety kiedyś to będę musiała zrobić.Zwalę trochę na męża ,że mi pojemników nie dokupiłkaarolaa lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Furia te "chuje" to miało być "czuje" tak ?
Ja posprzątałam kuchnię i zaraz zmykam na pięterko - łazienka i sypialnia.....i garderoba...tam kipi wszystko...ehhh ale niestety kiedyś to będę musiała zrobić.Zwalę trochę na męża ,że mi pojemników nie dokupił
hahahahhao kurcze
Tak te chuje to mialo byc ze czuje hahahaha
Ooooo zazdroszcze garderoby ! Ja mam stanowczo za mala szafe !
-
nick nieaktualnybursztynka - to bardzo dziwne! U mnie w każdym h&m jest dział mama! Może przeoczyłaś? Oni tego nijak nie odznaczają, po prostu nagle robia się ciuchy o innym kroju... ja tez czasami przeoczę, a później szukam i znajduję. Co do legginsów w H&M - ja kupiłam r. M, choś S tez pasował, ale chciałam z luźną gumką, więc trochę są przy duże w nogach. Także w moim przypadku rozmiaru nie zanizyli.
furia - hehe mi jak na złość też lody wcale nie szkodzą. Ostatnio tak codziennie zamiast I posiłku muszę jeśc lda, bo tylko on "zostaje" i jak mnie zmrozi od środka nieco, to później lepiej się czuję, mogę zjeść coś mniejszego, ale normalnego.chore to, ale co zrobić. Mam andzieję, że w II trymestrze już będę mogła normalnie jeść.
Magdalena - u mnie był ten sam problem, obcisłe rzeczy w szfie i jak teraz przejrzałam, to pasuje zaledwie 20% mojej szafy... Super brzuszek
NAti89- trzymamy za Was kciuki
Ja jednak zwracałamna szczęście tylko raz i spokój, teraz oczywiście mnie mdli.
Boli mnie tez znowu brzuch jak na @.
Magdalenna lubi tę wiadomość
-
Ja się już cieszyłam, bo mnie ponad tydzień brzuch wcale nie bolał, ale od kilku dni znowu się rozkręciło. Śmieję się z męża, że Kropek jest na pewno jego, bo od samego początku jest taki nieznośny jak ojciec
Dobrze, że dzisiaj chociaż mdłości nie mam, to sobię dogodzę na weselu
Trochę zazdroszczę Styczniówkom terminu, ale już przynajmniej nie jesteśmy "najmłodsze" na forum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 12:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarola super, że nie plamisz!
magdalena - dlaczego im zazdrościsz terminu?
mi właśnie grudzień bardzo się podoba, to magiczny miesiąc
poza tym będziemy miały miesiąc dłużej żeby dojść do formy na lato 2015
Doris - hahaha ja to bym się por*ygała ta pizzągłupiego obiadu nie mogę zjeść, bo zdycham a Ty pizze jesz
wow
zazdroszczę, że u Ciebie nie kończy to się bólem brzucha!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 13:09
-
Ja już tylko w ciążowych dzinsach chodzę , nie dopnę spodni z przed ciąży, ja piję kawę z połowy płaskiej łyżeczki z połową szklanki mleka tylko taka mi w żołądku zostaje
i zajadam skubańca
zaraz biorę się za spagetti
, dobrze, że wczoraj posprzątałam.
Dziewczyny też macie wybuchy emocji i wyjecie z nerwów jak bobry bo mi się już to dwa razy przytrafiło:-) ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 13:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny