X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz jestesmy prawie ostatnie do porodu, ale niedługo pojawia sie lutowe, marcowe itd...i wypchna nas do gory ;)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie widzialam ;) nowy 2015 rok juz obsadzaja ;)

kaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj sobie pojadłam obfite śniadanie :)
    Nie wiem, czy to przez to że leżę cały czas, ale tak mi marzną nogi, że szok.

kaarolaa lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez marzna stopy... wczoraj trzymałam stopy pod Mężem :p

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki, ale ziiiiimnica dziś :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ze stopami mam to samo, skarpetki i koc nie pomagaja....

• Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sobie wezmę koc elektryczny. Tak mi dzisiaj zimno, że szok.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz by sie przydał, ale bedzie dopiero po południu :(

Doris-83 lubi tę wiadomość

• Furia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) Ja juz dzis w ciazowkach musialam wyjsc bo swoich spodni w brzuchu nie dopne. Chuje takie rozciaganie macicy, malo przyjemne :P Na sniadanie udalom mi sie drozdzowke z makiem zjesc i sie utrzymala :D a potem wszamalam malego loda z automatu i tez odpukac siedzi w brzuchu :) Jak mi synek odda telefon ( oglada na nim bajki ) to zrobie fotke brzuszyslawa :D A teraz ide posprzatac odrobine puki znosnie sie czuje.

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • Magdalenna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie mam jeszcze ciążowych ciuszków, a mieszczę się dobrze tylko w jedne dżinsy, muszę się wybrać na zakupy chyba ;) Dzisiaj mam wesele i zonk, tylko w jedną sukienkę weszłam i to nie najbardziej elegancką ( do tej pory nosiłam obcisłe rzeczy i to się mści).

Powoli widzę, że mi się kształ brzucha zmienia, od dzisiaj robimy z A. dokumentację co tydzień ;)

2wpil3c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:55

Kiara, kaarolaa, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furia te "chuje" to miało być "czuje" tak ? ;-)
    Ja posprzątałam kuchnię i zaraz zmykam na pięterko - łazienka i sypialnia.....i garderoba...tam kipi wszystko...ehhh ale niestety kiedyś to będę musiała zrobić.Zwalę trochę na męża ,że mi pojemników nie dokupił :-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris-83 wrote:
    Furia te "chuje" to miało być "czuje" tak ? ;-)
    Ja posprzątałam kuchnię i zaraz zmykam na pięterko - łazienka i sypialnia.....i garderoba...tam kipi wszystko...ehhh ale niestety kiedyś to będę musiała zrobić.Zwalę trochę na męża ,że mi pojemników nie dokupił :-)

hahahahha :D o kurcze :D Tak te chuje to mialo byc ze czuje hahahaha :D :D :D Ooooo zazdroszcze garderoby ! Ja mam stanowczo za mala szafe !

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynka - to bardzo dziwne! U mnie w każdym h&m jest dział mama! Może przeoczyłaś? Oni tego nijak nie odznaczają, po prostu nagle robia się ciuchy o innym kroju... ja tez czasami przeoczę, a później szukam i znajduję. Co do legginsów w H&M - ja kupiłam r. M, choś S tez pasował, ale chciałam z luźną gumką, więc trochę są przy duże w nogach. Także w moim przypadku rozmiaru nie zanizyli.

furia - hehe mi jak na złość też lody wcale nie szkodzą. Ostatnio tak codziennie zamiast I posiłku muszę jeśc lda, bo tylko on "zostaje" i jak mnie zmrozi od środka nieco, to później lepiej się czuję, mogę zjeść coś mniejszego, ale normalnego. :P chore to, ale co zrobić. Mam andzieję, że w II trymestrze już będę mogła normalnie jeść.

Magdalena - u mnie był ten sam problem, obcisłe rzeczy w szfie i jak teraz przejrzałam, to pasuje zaledwie 20% mojej szafy... Super brzuszek :)

NAti89- trzymamy za Was kciuki <3

Ja jednak zwracałam :| na szczęście tylko raz i spokój, teraz oczywiście mnie mdli.
    Boli mnie tez znowu brzuch jak na @.

Magdalenna lubi tę wiadomość

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w przerwie porządkowej jem pizze :-) Musiałam tak mi się chciało :-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Magdalenna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już cieszyłam, bo mnie ponad tydzień brzuch wcale nie bolał, ale od kilku dni znowu się rozkręciło. Śmieję się z męża, że Kropek jest na pewno jego, bo od samego początku jest taki nieznośny jak ojciec ;) Dobrze, że dzisiaj chociaż mdłości nie mam, to sobię dogodzę na weselu :)

Trochę zazdroszczę Styczniówkom terminu, ale już przynajmniej nie jesteśmy "najmłodsze" na forum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 12:12

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze nie mam brzuszka, tez juz zazdroszcze dziewczynom, ze cos sie dzieje...
    rano jak wstałam odezwał sie bol brzucha i troszke to mnie pociesza, pewnie Kropek rosnie :) i nie plamie narazie :) hurrrra....

Qrczak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola super, że nie plamisz! :)

magdalena - dlaczego im zazdrościsz terminu? :)
    mi właśnie grudzień bardzo się podoba, to magiczny miesiąc <3
    poza tym będziemy miały miesiąc dłużej żeby dojść do formy na lato 2015 :D :D

Doris - hahaha ja to bym się por*ygała ta pizzą :P głupiego obiadu nie mogę zjeść, bo zdycham a Ty pizze jesz :D wow :D zazdroszczę, że u Ciebie nie kończy to się bólem brzucha!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 13:09

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już tylko w ciążowych dzinsach chodzę , nie dopnę spodni z przed ciąży, ja piję kawę z połowy płaskiej łyżeczki z połową szklanki mleka tylko taka mi w żołądku zostaje :-) i zajadam skubańca :-) zaraz biorę się za spagetti :-) , dobrze, że wczoraj posprzątałam.
    Dziewczyny też macie wybuchy emocji i wyjecie z nerwów jak bobry bo mi się już to dwa razy przytrafiło:-) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 13:10

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle to leżę i oglądam różne porody:
    https://www.youtube.com/watch?v=YSRh0fvIXSI :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna - ja ryczę np. jak oglądam jak się dziecko rodzi, automatycznie mam łzy w oczach, albo na innych filmach tez. Kosmos jakiś :D

‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ