Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
furia widzialam tylko przez sekunde ale wazne ze jest i widzialam to serducho pieknie bijace teraz spokojnie moge sobie czekac na wizyte u gin .lekarz zostawil nas na chwile samych, wlaczyl usg i sobie poszedl, zanim ta aparatura sie wlaczy kazal rozmawiac i zadal nam temat - nasza pierwsza randka przyszedl povchwili i byl tak delikatny ze ja nawet nie wiem kiedy wlozyl to cos :p
dzis tez rozmawialam nawet calkiem niedawno z em na temat Pismaka i mowilam ze sie martwieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola88- super,że miałaś możliwość podejrzenia maluszka. Uspokoisz się
I wracaj do zdrowia- w razie gorączki polecam napar z korzenia imbiru+cynamon+pół cytryny+miód. Cuda u mnie zdziałał.
Ja padam,z kuchni prawie dziś nie wychodziłam, ale na jutrzejszą imprezę zostało mi jedynie upieczenie rolad wołowych i kurczaka.
Zrobiłam pyszną roladę serową z zapiekanym kurczakiem i pieczarkami mmm
kaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
lola ucaluj swojego skarba spelnienia marzen i duuzo prezentow
ewelinka jeden suwaczek jest wg OM ten wyzej a ten nizej jest od owulki. dzis w szpitalu dr wyliczyla na 8 tydz wiec tez inaczej. pojde 9 pryw do swojej gin to bedzie wiadomo do konca bo na 8 maja ide na nfz. wiec nie licze na jakies dokladne obliczeniaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja
dzis juz troszke lepiej sie czuje gardziolko juz tak bardzo nie boli ale w oskrzelach czy plucach zaczelo mi grac jak wciagam powietrze.
gdzies wyczytalam i wczoraj pytalam sie lekarza czy to prawda ze w 2 ciazy czuje sie ruchy o 2 do 4 tyg wczesniej. ja w 1ciazy poczulam w 16 tyg wiec teraz co 12-14 moge czuc? to chyba za wczesnie a lekaz potwierdzil i mowi ze to bardzo mozliwe ale raczej mam sie nie sxykowac na 12 tylko bardziej 14 ehh juz sie nie moge doczekacMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
nick nieaktualnykarola88 - tak, to prawda 12 to jeszcze trochę za wcześnie, choć wiem po innych dziewczynach, które już rodziły, że w 12 tc poczuły takie bąbelki w brzuchu, a dopiero właśnie w 14 małe ruchy z tymi ruchami to chodzi o to, że przy drugiej ciąży kobieta już wie jak to się czuje, więc szybciej wyłapuje, przy pierwszej często tego nie zauważa, bierze za np. ruchy jelit.
ja też nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 10:24
-
nick nieaktualny
-
hej, u mnie padaaaaa a mamy dziś grila urodzinowego u brata. No kurcze akurat dzisiaj musi padać. I nie mogę się dobudzić, może pozwolę sobie na malutką kawkę.
Wczoraj byłam w galerii na zakupach. Udało mi się zdobyć 1 szt. wygodnych w pasie leginsów, bo wszystkie pozostałe jak mierzyłam to ciasne na brzuchu i te gumki ja nie wiem jak oni wymierzają a brałam rozmiar L, gdzie normalnie nosiłam S/M. No i kilka bluzeczek na poprawę humoru Zawiodłam się na h&m, bo nie znalazłam w nim działu MAMA, który widziałam w internecie. Czyżby nie wszystkie h&m miały taki dział?
No i tak się zmachałam na tych zakupach, że jak się wczoraj położyłam spać to przespałam całą noc bez żadnego przebudzenia. Oj dawno tak nie miałam.
Nati89 wylądowała w szpitalu, mam nadzieję że nic poważnego się nie okaże i szybko do nas wróci z dobrymi wieściami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bursztynka dlaczego do szpitala poleciala?
lola jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla coreczki
ja juz nie pamietam jak sie czuje ruchy ale na pewno jak poczuje to bede wiedziala ze to jest wlasnie to.
widzialyscie jest juz watek styczniowek. boze jak ten czas szybciutko lecikaarolaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm