Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny troche sie nie odzywalam przez pobyt siostry chcialam wykorzystac kazda chwile bo tak malo spedzamy ze soba czasu przez to ze mieszkam za granica:(ale sie rozpisalyscie mam troche zaleglosci;p
Ja dzisiaj mialam wizyty u ginka kamien z serca mi spadl dzidzia ladnie urosla ma juz 32mm 2 dni do przodu jest czyli rowno z moja owulka temin porodu na 2 grudnia sie zmienil:)widzialam jak sie rusza przecudowne uczucie,krew ktora byl sie wchlonela naszczescie moga spokojnie odstawic luteine ale mowilam ze jeszcze pare mi zostalo tabletek to mowil gin ze dla swojego spokoju moge brac dokonca opakowania.Kolejna wizyta 22 maja troche szybko ale chcialam tak bo cala rodzinka na imprezke urodzinowa przyjezdza i bede chciala im powiedziec juz dlatego chce byc pewna ze wszysko jest dobrze no i to chyba tyle:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiespodzianek to ja tez miałam takie brazowe plamienia...pozniej spokoj i po 3 dniach jedna czerwona plamka i znow brazowe plamienia...ale od wczoraj rana na szczescie czysto...kazdego ranka robie zastrzyk z progesteronu a wieczorem biore luteine...
Kiara z maluszkiem bedzie wszystko dobrze, czasem zdarza sie, ze maluch lekko zwalnia a pozniej zaczyna szybciej rosnac...nie denerwuj sie tym chociaz wiem ze to trudne, bo ja tez codziennie mysle o mojej Kropeczce... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak, lekarz się zdziwił, że jest 2/3 dni różnicy, bo zna mojego lekarza i mówi, że raczej nie było takiego błędu pomiaru. Najpierw to w ogóle chciał mi wmówić, że źle pamiętam i że było mniej na pewno, ja że nie i pokazałam mu usg (mam na nim wymiary), no to właśnie chciał się z tym drugim skonsultować, ale go nie było, więc wrócił i powiedział, że skoro bije serce to wygląda na to, że jest ok, ale że powinnam się przejść do mojego gina za 5 dni żeby sprawdzić jak rośnie.
no i powiedział, że mam w domu sobie jeszcze jeden przeciwbólowy wziąć (na no-spę jestem uczulona).
Mam nadzieję, że to tylko maluch się schował...
Idę się przespać, bo mnie nerwy tylko wzięły...
-
nick nieaktualnyMilcia, Sebastian Sz. - taki wysoki blondyn w okularach. Ostatnio co pisałam, że palant mnie przyjmował, to był taki siwo-brunet z okularach z czarnymi oprawkami i w trampkach, średniego wzrostu, dziś też go widziałam, ale już wychodził. A ten Sebastian dzis bardzo ok, nawet zaskoczył mnie trochę, bo jak wszedł to mówi "czytałem, że pani miała operację" - także musiał najpierw moje poprzednie karty przejrzeć, więc się zainteresował. No i czekałam tym razem 20min a nie ponad 2,5h jak ostatnio. niemniej nieco dziwnie, że nie potrafił odpowiedzieć czy ten ból to przez torbiel czy nie... podejrzewał też nerki, ale mnie opukał i ja mu zresztą mówię, że to nie to.
a endo masz prywatnie tak?
Ja na polną do endo chodzę, ale termin dopiero na koniec maja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 16:57
-
Hej dziewczyny. Wracam do żywych. Całą niedzielę umierałam, kursowałam tylko między łóżkiem a kibelkiem. Chyba zaszkodził mi kapuśniak ( a taką miałam na niego ochote) teraz jak o nim pomyślę to mi niedobrze. No ale wymioty chwilowo ustąpiły, żywię się biszkoptami maczanymi w herbacie.
W srodę idę na USG i strasznie się denerwuję. Naczytałam się o pustych pęcherzykach. Jeszcze 2 dni stresu i wszystko będzie jasne. -
Ja jutro mam pierwszą wizytę, nie mogę się doczekać już i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Za dużo tu się naczytać można
Wczoraj pisałam o lekkim plamieniu, przeszło już. Tzn wydzielina nie jest taka jak wcześniej, jest leciuteńko zabarwiona. Więc na prywatną wizytę dziś nie idę, odwołałam.
Doris, trzymaj się!kaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szurabura mozesz jeszcze nie widziec serducha chociaz juz najczesciej jest. . ja jestem przykladem poznego serducha bo dopiero 8tc wiec nie stresuj sie.
dziewczyny myslicie ze pukniecie juz moge czuc? kurcze tego nir da sie pomylic ale kropek jest chyba jeszcze za maly zeby cos czuc chyba ze ulozyl sie jakos blisko. kurcze tego nie da nie da sie pomylic z niczym innymMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Cześć wracam po dłuższej nieobecności. Trochę was podczytuję ale nie wyrabiam z takimi ilościami postów! Święta i weekend majowy przeznaczyłam na odstresowanie i w ogóle doszłam do wniosku, że nie mogę tak się zaczytywać w internecie i porównywać z wami objawów bo do zawału mnie to doprowadzi!
Ale przez cały czas pamiętam o was i mocno trzymam kciuki za kolejne wizyty i serduszka
Ps. dziś zaliczyłam pierwszego ciążowego rzygakaarolaa, lolaliciouse, Doris-83 lubią tę wiadomość