Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarmiko - haha niezła jesteś
Lilthe - ja ostatnim razem miałam tachykardię 118 i coś tam jeszcze nie tak na ekg, karetka przyjechała po mnie do przychodni, bo w końcu straciłam przytomność. Ciśnienie mam z kolei za niskie. Tachykardia nie jest dobra, szczególnie jak tak jak ja traci się oddech i mdleje.. Teraz jak mierzę sobie puls to mam 105-110 cały czas. Do dupy się czuję, szczególnie jak chodzę, to aż mi się we łbie kręci kurde.
no nic, za godzinę wizyta -
ewelinka - tak ide do Pankauaua () dziś - jeszcze nie zdecydowaam czy
to będzie ostatnia wizyta czy poczekam jeszcze do genetycznych...
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnykittykate wrote:Własnie dzwoniłam do Diagnostyki...u nich to badanie kosztuje IGg 31 zł IgM 46 zł wyniki na nast dzień... boszeeee co za drożyzna!!!!
w Lux Medzie jednak tego badania nie mam w pakiecie koszt 166 zł po 10% rabacie który posiadam... hahaha masakra ! -
nick nieaktualny
-
Ja bym mogła non stop jeść pomidory z cebulką i śmietaną i do tego bułeczka z masłem. Ale mama mi kazała ograniczyć, bo mówi że one jeszcze pryskane. No kurcze
wszystko inne może nie istnieć
a nie, lody jeszcze muszą istniećaniar, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:jem, jem i jeszcze raz jem...juz dzisiaj szły w ruch koreczki sledziowe, banany, 4 bułki z kremem popite kubkiem mleka, płatki czekoladowe z mlekiem, zaraz sie za obiad wezme...a gdzie jeszcze do wieczora?
bo ze zdjęcia to widac że chudzinka jesteś
moja siostra jak zaszla ważyła 48 kg - za mało i organizm tak właśnie reagował - jadla dosłownie wszystko!i bez ograniczeń! przytyła w ciązy 23 kg ale przy niedowadze podobno nie ma siły organizm musi najpierw uzupełnić niedowagękaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja pewnie na wizycie dostanę skierowanie na badania. Zapytam gina gdzie lepiej zrobić. Mój mąż dodatkowo ubezpieczył mnie w lux medzie ale ztego co czytam to chyba kiszka będzie. Trudno popytam w okolicznych laboratoriach o ceny.
Tak na marginesie to dzisiaj przekonałam się,że mój lekarz jest super. Zobaczył w szpitalu'że mnie wypisują i zabrał na usg. Porozmawiał. Jak, któraś chce super gina z Wałbrzycha to polecam. -
Doris-83 wrote:Ja pewnie na wizycie dostanę skierowanie na badania. Zapytam gina gdzie lepiej zrobić. Mój mąż dodatkowo ubezpieczył mnie w lux medzie ale ztego co czytam to chyba kiszka będzie. Trudno popytam w okolicznych laboratoriach o ceny.
Tak na marginesie to dzisiaj przekonałam się,że mój lekarz jest super. Zobaczył w szpitalu'że mnie wypisują i zabrał na usg. Porozmawiał. Jak, któraś chce super gina z Wałbrzycha to polecam.
Doris zalezy jaki masz abonament, ja mam ten z prowadzeniem ciąży i tam oprócz cytomegalii są wszystkie badania więc nie narzekam,tylko gin raczej kiepscy,dlatego mam tez swojego poza:)
Ale mieć nie zaszkodzi bo ja np chodzę też do endokrynologa i za te wszystkie wizyty już i badania to mi się zwrócił 3 mies abonament:) -
nick nieaktualnykittykate wrote:hahahahaha kaaroola ile ważysz i przy jakim wzroście?
bo ze zdjęcia to widac że chudzinka jesteś
moja siostra jak zaszla ważyła 48 kg - za mało i organizm tak właśnie reagował - jadla dosłownie wszystko!i bez ograniczeń! przytyła w ciązy 23 kg ale przy niedowadze podobno nie ma siły organizm musi najpierw uzupełnić niedowagę
moze tak tylko na zdjeciu wygladam ale wage mam ok...na dzien wczorajszy 59,4 kg przy wzroscie 170...
widocznie musze jesc i tyle i na szczescie poki co nie tyje, a wrecz przeciwnie, waga mi spada -
kittykate wrote:Własnie dzwoniłam do Diagnostyki...u nich to badanie kosztuje IGg 31 zł IgM 46 zł wyniki na nast dzień... boszeeee co za drożyzna!!!!
w Lux Medzie jednak tego badania nie mam w pakiecie koszt 166 zł po 10% rabacie który posiadam... hahaha masakra ! -
nick nieaktualny
-
Doris-83 wrote:Ja pewnie na wizycie dostanę skierowanie na badania. Zapytam gina gdzie lepiej zrobić. Mój mąż dodatkowo ubezpieczył mnie w lux medzie ale ztego co czytam to chyba kiszka będzie. Trudno popytam w okolicznych laboratoriach o ceny.
Tak na marginesie to dzisiaj przekonałam się,że mój lekarz jest super. Zobaczył w szpitalu'że mnie wypisują i zabrał na usg. Porozmawiał. Jak, któraś chce super gina z Wałbrzycha to polecam. -
Doris-83 wrote:Muszę zadzwonić i zapytać się w takim razie czy mój abonament obejmuje te badania. Czy to można jakoś w necie sprawdzić? Bo ja to w lux medzie zielons jestem:-)
-
kittykate wrote:Ja dziś ruskie zjadłam i popiłam czerwonym barszczem
na sniadanie kanapke na II banana i teraz sama nie wiem co bym zjadła...
na pewno nie mięso -
Dzięki kulka. Na razie z nakazem leżenia może być kiepsko z wizytą w lux medzie. Najbliżej mam do Wrocławia. A z mojej wiochy to ponad godzina drogi. Pogadam ze swoim ginem o tym:-)
-
Ja zauważyłam, że odrzuca mnie od zapachu jajka. To znaczy ugotowane na twardo zjem i mi smakuje, ale jak mąż robi sobie jajecznicę albo jak wczoraj chleb smażony w jajku, to mi się rzygać od razu chce. Nie mogę tego zapachu znieść.
Za pomidory to bym się dała pokroić. A dzisiaj niby obiad już mieliśmy zaplanowany, ale tak mnie naszło, że zrobiłam fasolkę w pomidorach z podsmażoną kiełbasą zwyczajną. Wyszedł super pyszny sos i do tego makaron świderki. Pychotka.kaarolaa lubi tę wiadomość