Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej weszlam z telefonu, mam awarie laptopa ja pomidory ledwie toleruje, czesto mi po nich zle. Dzis na obiad byl kurczak pieczony na ryzu, i kupilam arbuza- bede jadla wieczorem i pol nocy sikala :p w srode do lekarza, juz sie doczekac nie moge. Co do ksci ogonowej to mnie tez boli. Bardzo boli. Siedzenie to masakra. I jak chodze dlozej to kosci hmmm hak to ujac... te miedzy nogami miednicze mnie bola, brzuch mam mega ,jak w 5 miesiacu.
-
Doris super wieści Teraz już będzie wszystko dobrze.
Ja nadal mogę jeść wszystko. Od niczego mnie nie odrzuciło. Za to od wczorajszego wieczora mam takie dziwne uczucie w przełyku. I nie wiem, czy to już lekkie mdłości, czy efekt uboczny przeziębienia Gardło mnie nie boli, tylko katar lekki mam i kaszel mnie męczy No i to dziwne uczucie, które przechodzi na trochę jak coś zjem, a potem wraca.
O djutra mam 2 tygodnie urlopu. 26.05 kolejna wizyta u gina i postaram się wydębić od niego L4, choć nie wiem, czy sie uda, bo on ponoć nie jest skoro do dawania zwolnień. Ale może mój tryb pracy go przekona -
Mój gin też nie chce dawać zwolnień ale teraz sam mi powiedział'że teraz sobie odpocznę
Mnie od kilku dni wieczorem mdli ....ale ie wiem czy to nie po szpitalnym żarciu:-) A jem wszystko. Na początky żarłam mięso, teraz jakoś mniej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny