X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka_shn wrote:
    H&m 79 zl
    Super !!! Muszę tez podskoczyć po nie do h&m :D

Kate

np55zzc.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia musimy wierzyc, ze wszystko z naszymi maleństwami będzie dobrze. Ty się martwisz o badania genetyczne, a ja o to, że moje maleństwo jest na prawdę tyci tyci i ciągle rozmyslam o tym, czy będzie nadal rósł ładnie i podgoni... Gin kazal przyjść za około 4 tygodnie, ale ja nie wytrzymam tyle w niepewności, wiec zapisałam się na termin za 2,5 tyg. ;) najwyżej mnie pogoni :P

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka_shn wrote:
    Nie patrzcie na brzuch ;) http://zapodaj.net/0af25256e6aa0.jpg.html
    Te co upolowałam na wyprzedaży w h&m podobne są, kolor ten sam, nogawka prosta :)

Znowu mnie mdliiiiiii.............
    Tak sobie patrzyłam że wiele z Was robiło betę po 3 razy i później jeszcze jakieś badania od ginów... też często się kłujecie, więc chyba to w niczym nie szkodzi. W czwartek mam wizytę u mojego gina na nfz zobaczę może mi wypisze toxo, i Kittykate mi przypomniała o cmv jeszcze. Jeśli nie to zrobię jednak jak najszybciej prywatnie.

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę tylko o wizycie za tydzień czy dalej wszystko ok a potem 5 czerwca genetyczne. My też sie chyba wstrzymamy do drugiego trymestru.

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kittykate wrote:
    Super !!! Muszę tez podskoczyć po nie do h&m :D
    Ja też je polecam. Wygodne był mimo, że ciut ciasne. Tylko te, które mierzyłam, były strasznie wąskie u dołu, ledwo stopę przecisnęłam, a noszę rozmiar buta 36 ;)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Milcia musimy wierzyc, ze wszystko z naszymi maleństwami będzie dobrze. Ty się martwisz o badania genetyczne, a ja o to, że moje maleństwo jest na prawdę tyci tyci i ciągle rozmyslam o tym, czy będzie nadal rósł ładnie i podgoni... Gin kazal przyjść za około 4 tygodnie, ale ja nie wytrzymam tyle w niepewności, wiec zapisałam się na termin za 2,5 tyg. ;) najwyżej mnie pogoni :P
    Kurczaczku, a powiedz mi skąd Ty wytrzasnęłaś takie tygodnie ciąży jak masz na suwaczku? Wg OM? Owu miałaś raptem 3 dni szybciej niż ja a wg suwaczka jesteś tydzien do przodu, więc nic dziwnego że Ci młode wychodzi za maleńkie. Mały kurczaczek lepiej wie jaki ma być :P

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak one sa takie wąskie na dole ;)

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lithe spokojnie. Ja latałam najpierw na hormony, potem na betę, znów na betą i na badania od gina. Jak byłam ostatnim razem to się śmiałam do piguły, że mi krwi nie starczy i żył zabraknie do kłucia, a ona na to, żeby się nie martwić, bo to są tak małe ilości, że nawet się tego nie odczuje. A 4 fiolki pobrała na raz.

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka wiem, ale te co mierzyłam, to były mega ciasne u dołu. Jakby trochę za bardzo zszyte. Ale całokształt mi się podobał :D a że mała jestem to i tak bym pewnie dół ciachnąć musiała ;)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro ubiore to powiem jak się sprawuja. Moj brzusio będzie miał więcej miejsca :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 17:37

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię wszelkie spodnie rurki :) :D

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to w necie pogrzebie za jakimis ciuchami...bo u mnie w miescie jeszcze H&M nie ma, dopiero od sierpnia galerie otworza to i sklepy sie posypia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiacie sie jak nasze dzieci beda wygladały po porodzie??? ja kiedys skorzystałam z takiego kreatora i moj maluch moze wygladac tak...

aafe4e4125930208med.jpg

• Milcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz jadę z mężem do Pepco, bo ładne sukienki widziałam i muszę sobie jakiś stanik kupić.

kaarolaa lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Dziewczyny, a jak u Was z tymi nieszczęsnymi snami kończącymi się wiadomo czym? Nadal są? U mnie coraz mniej.
    Ja ostatnio już nie miałam. A zakaz mam do końca I trymestru. Ale szczerze powiem, że z jednej strony już bym chciała a z drugiej strasznie się boję. Więc nie wiem jak to będzie

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    zastanawiacie sie jak nasze dzieci beda wygladały po porodzie??? ja kiedys skorzystałam z takiego kreatora i moj maluch moze wygladac tak...

aafe4e4125930208med.jpg
    Zastanawiałam się w pierwszej ciąży. Teraz miałam obsesję na punkcie poronienia i wolałam nie myśleć.
    Śliczna może być ta Twoja dzidzia. Nie wiedziałam, że są takie kreatory. Czego to ludzie nie wymyślą :p

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kittykate, do jakiego lekarza chodzisz? Gdzie będziesz robić genetyczne?

Kaarolaa, podaj stronkę do tego kreatora :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurabura wrote:
    Kittykate, do jakiego lekarza chodzisz? Gdzie będziesz robić genetyczne?

Kaarolaa, podaj stronkę do tego kreatora :)
    nie mam tej stronki, chyba ze 3 lata temu skorzystałam z tego i zapisałam to zdjecie, jak urodze bede mogła sprawdzic czy chociaz troche jest podobne :)

jest troche tych kreatorow w necie,,,wybierz jakis

• Martynaaa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

jestem po mojej pierwszej wizycie :) Malenstwo ma 17,2mm a Usg wskazuje na 8t1d. Serduszko bije pieknie, wszystko wyglada jak najbardziej prawidlowo. Cudownie bylo zobaczyc jak pulsuje te malenkie serce, malec nawet sie juz ruszal :)

Dostalam tabletki na mdlosci, wzielam juz jedna i czuje sie lepiej. Dzis rano ledwie wstalam z lozka i zwymiotowałam, żółcią niestety bo bylam jeszcze przed sniadaniem.
    Sama nie wiem czy to tabletki mi dzis pomogly czy moze widok malenstwa.

Co do ubran, to ja uwielbiam dlugie spodnice i sukienki i w tym wlasnie zamierzam chodzic cale lato. Spodnie z h&m sprawie sobie tez, slyszalam ze sa swietne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 19:22

kaarolaa, Milcia, Marimiko, Kiara lubią tę wiadomość

3i49anlimybgnl9h.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sukienki nie kupiłam, ale stanik o miseczkę większy niż normalnie i majtki w rozmiarze L.. nigdy takich jeszcze nie miałam. Zawsze S. Mój się śmieje, że koniec dobrych czasów.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ