Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia musimy wierzyc, ze wszystko z naszymi maleństwami będzie dobrze. Ty się martwisz o badania genetyczne, a ja o to, że moje maleństwo jest na prawdę tyci tyci i ciągle rozmyslam o tym, czy będzie nadal rósł ładnie i podgoni... Gin kazal przyjść za około 4 tygodnie, ale ja nie wytrzymam tyle w niepewności, wiec zapisałam się na termin za 2,5 tyg. najwyżej mnie pogoni
-
ewelinka_shn wrote:Nie patrzcie na brzuch http://zapodaj.net/0af25256e6aa0.jpg.html
Znowu mnie mdliiiiiii.............
Tak sobie patrzyłam że wiele z Was robiło betę po 3 razy i później jeszcze jakieś badania od ginów... też często się kłujecie, więc chyba to w niczym nie szkodzi. W czwartek mam wizytę u mojego gina na nfz zobaczę może mi wypisze toxo, i Kittykate mi przypomniała o cmv jeszcze. Jeśli nie to zrobię jednak jak najszybciej prywatnie.
-
Qrczak wrote:Milcia musimy wierzyc, ze wszystko z naszymi maleństwami będzie dobrze. Ty się martwisz o badania genetyczne, a ja o to, że moje maleństwo jest na prawdę tyci tyci i ciągle rozmyslam o tym, czy będzie nadal rósł ładnie i podgoni... Gin kazal przyjść za około 4 tygodnie, ale ja nie wytrzymam tyle w niepewności, wiec zapisałam się na termin za 2,5 tyg. najwyżej mnie pogoni
-
Lithe spokojnie. Ja latałam najpierw na hormony, potem na betę, znów na betą i na badania od gina. Jak byłam ostatnim razem to się śmiałam do piguły, że mi krwi nie starczy i żył zabraknie do kłucia, a ona na to, żeby się nie martwić, bo to są tak małe ilości, że nawet się tego nie odczuje. A 4 fiolki pobrała na raz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Dziewczyny, a jak u Was z tymi nieszczęsnymi snami kończącymi się wiadomo czym? Nadal są? U mnie coraz mniej.
-
kaarolaa wrote:
Śliczna może być ta Twoja dzidzia. Nie wiedziałam, że są takie kreatory. Czego to ludzie nie wymyślą :p -
nick nieaktualnyszurabura wrote:Kittykate, do jakiego lekarza chodzisz? Gdzie będziesz robić genetyczne?
Kaarolaa, podaj stronkę do tego kreatora
jest troche tych kreatorow w necie,,,wybierz jakis -
Hej Dziewczyny,
jestem po mojej pierwszej wizycie Malenstwo ma 17,2mm a Usg wskazuje na 8t1d. Serduszko bije pieknie, wszystko wyglada jak najbardziej prawidlowo. Cudownie bylo zobaczyc jak pulsuje te malenkie serce, malec nawet sie juz ruszal
Dostalam tabletki na mdlosci, wzielam juz jedna i czuje sie lepiej. Dzis rano ledwie wstalam z lozka i zwymiotowałam, żółcią niestety bo bylam jeszcze przed sniadaniem.
Sama nie wiem czy to tabletki mi dzis pomogly czy moze widok malenstwa.
Co do ubran, to ja uwielbiam dlugie spodnice i sukienki i w tym wlasnie zamierzam chodzic cale lato. Spodnie z h&m sprawie sobie tez, slyszalam ze sa swietne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 19:22
kaarolaa, Milcia, Marimiko, Kiara lubią tę wiadomość