X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam na maść cynkową, ale już znalazłam kilka opinii że ona też nie

może sudokrem?

apka fajna :)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i leje :(

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze nie leje... zakładam portki nowe i lecę na miasto :) potem bede gotowac obiad. A dzis serwuje lasagne ;)

kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm :( a u mnie piękne słońce a ja leżę zasmarkana.
    Nie wiem jak ja pójdę jutro do pracy taka zagilona :(

atdck6nlmznf5qze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chyba dzisiaj nie robie obiadu...tylko dla samej siebie gotowac mi sie nie opłaca...chyba, ze mam ochote to wtedy co innego...

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Asystent ciążowy daje radę:-) Wyznaczył mi datę porodu na 25.12,a ovu na 24.12. Oby kropek był ze mną do czasu porodu.

Kurcze,a ja leżę i tyle mogę robić. Też bym poszła na jakieś zakupy....a tu dupa. 22.05 mam wizytę i jak wszystko będzie ok to może dostanę pozwolenie na ruszenie się z domu. Tęsknię za spacerami z psem po lesie.

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chętnie bym sobie dłużej pospacerowała, zabrała gdzieś mojego synka, ale nie mam kompletnie na to siły.. blee:(
    Dziewczyny od maja w lidlu mają być jakieś rzeczy dla ciężarówek może trafi się coś fajnego.
    kaarolaa fajnie, że udało Ci się znaleźć lekarza obyś była z niego zadowolona:) A ja sobie wypożyczyłam trzy książeczki i będę się oddawała lekturze:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris-83 wrote:
    Hello!
    Asystent ciążowy daje radę:-) Wyznaczył mi datę porodu na 25.12,a ovu na 24.12. Oby kropek był ze mną do czasu porodu.

Kurcze,a ja leżę i tyle mogę robić. Też bym poszła na jakieś zakupy....a tu dupa. 22.05 mam wizytę i jak wszystko będzie ok to może dostanę pozwolenie na ruszenie się z domu. Tęsknię za spacerami z psem po lesie.
    chyba tez go sobie sciagne :)
    a wiem jak to jest lezec i sie nie ruszac, cała majowke spedziłam w łózku a w planach miałam morze, ale Malbork...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek:) wrote:
    Ja też chętnie bym sobie dłużej pospacerowała, zabrała gdzieś mojego synka, ale nie mam kompletnie na to siły.. blee:(
    Dziewczyny od maja w lidlu mają być jakieś rzeczy dla ciężarówek może trafi się coś fajnego.
    kaarolaa fajnie, że udało Ci się znaleźć lekarza obyś była z niego zadowolona:) A ja sobie wypożyczyłam trzy książeczki i będę się oddawała lekturze:)
    trzeba bedzie sie wybrac do lidla, ale i juz w necie szukam spodni z gumka bo ze sklepami ciazowymi u mnie kiepsko jest...
    tez macie takiego lenia? ja jak usiade po sniadaniu do lapka to odejsc nie moge...nawet włosow jeszcze nie uczesałam, co sie ze mna dzieje...

• eforts Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja to też zaczynam się zastanawiać czy to jeszcze kiepskie samopoczucie i brak energii czy już przyzwyczajenie i lenistwo :)
    Ale chyba zaczynam czuć się lepiej aż trochę mnie to niepokoi :) idę dzisiaj do lekarza ale nie na badanie tylko po zwolnienie bo dzisiaj mi się kończy ale i tak go po męczę trochę :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja musiałam wstac do pracy wykąpać się wysuszyć włosy zrobić makijaż i jakos ubrać...
    Bosze zazdroszcze że nie musicie... ja też najchętniej bym została w domu w łóżeczku...:( Męczę się, senność mi dokucza,rano nie mogę wstać więc notorycznie się spóźniam, ledwo mogę wysiedzieć przy biurku w już przyciasnych dżinsach... Ohhh kiedy to się skończy..
    kaarolaa to ciąża własnie!

Kate

np55zzc.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    komp i tv wciąga i do tego kot obok śpiący też

ja poprzedni tydzień urlopu miałam typowo kanapowo - ksiązkowo - drzemkowy
    a teraz postanawiam ponadrabiać zaległości po sklepikach, ogólnie muszę już wyjść :D tylko nie wiem co z tą pogodą, raz świeci słońce a za chwilę jakby się miało rozpadać...

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nie moglam znalesc tej aplikacji a znalazlam jakies badziewia
    witam sie po wielkim... blee.... przez ten cholerny kaszel

az od tego glowa mnie rozbolala

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie lało, teraz jest jakby pogodniej ale widze kolejne chmury, a ja nawet parasola nie mam :) ale dupe musze ruszyc, juz jest postep bo włosy ułozyłam :) teraz jakas tapete zarzucic, rzesa pomalowac, ubrac przyciasne dzinsy i ruszyc w miasto :)

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie burza za burzą. Grad i ulewa:-) Ale w leżeniu to nie przeszkadza:-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolaa ja dzis juz dawno ogarnieya bo niestety musialam wyjsc z domu na pobranie krwi. gdyby nie to to na pewno jeszcze tkwilabym pod posciela.

umowilam sie z cora ze dzis wczesniej przyjde i popatrze jak tanczy bo fzis ma zajecia z tanca a ja siedze nad kibelkiem :/ nie moge jej zawiesc i musze sie zebrac w sobie

znalazlam ta apke i na prawde jest fajna. dzieki kobitki

• karola88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris ty lez i odpoczywaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem cacy :) teraz tylko tyłek ruszyc zeby wyjsc :)

• Kulka41 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    wpadłam na maść cynkową, ale już znalazłam kilka opinii że ona też nie

może sudokrem?

apka fajna :)
    Bursztynka, a pytałaś w aptece? Moze farmaceuta cos podpowie

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam lenia. Nic mi się nie chce, nawet myśleć. Jestem mega szczęśliwa, że jestem na zwolnieniu. O pracy nawet nie pomyślę. A jestem raczej pracoholiczką. Hormony mają moc

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ