X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam na maść cynkową, ale już znalazłam kilka opinii że ona też nie

może sudokrem?

apka fajna :)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i leje :(

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze nie leje... zakładam portki nowe i lecę na miasto :) potem bede gotowac obiad. A dzis serwuje lasagne ;)

kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm :( a u mnie piękne słońce a ja leżę zasmarkana.
    Nie wiem jak ja pójdę jutro do pracy taka zagilona :(

atdck6nlmznf5qze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chyba dzisiaj nie robie obiadu...tylko dla samej siebie gotowac mi sie nie opłaca...chyba, ze mam ochote to wtedy co innego...

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Asystent ciążowy daje radę:-) Wyznaczył mi datę porodu na 25.12,a ovu na 24.12. Oby kropek był ze mną do czasu porodu.

Kurcze,a ja leżę i tyle mogę robić. Też bym poszła na jakieś zakupy....a tu dupa. 22.05 mam wizytę i jak wszystko będzie ok to może dostanę pozwolenie na ruszenie się z domu. Tęsknię za spacerami z psem po lesie.

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chętnie bym sobie dłużej pospacerowała, zabrała gdzieś mojego synka, ale nie mam kompletnie na to siły.. blee:(
    Dziewczyny od maja w lidlu mają być jakieś rzeczy dla ciężarówek może trafi się coś fajnego.
    kaarolaa fajnie, że udało Ci się znaleźć lekarza obyś była z niego zadowolona:) A ja sobie wypożyczyłam trzy książeczki i będę się oddawała lekturze:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris-83 wrote:
    Hello!
    Asystent ciążowy daje radę:-) Wyznaczył mi datę porodu na 25.12,a ovu na 24.12. Oby kropek był ze mną do czasu porodu.

Kurcze,a ja leżę i tyle mogę robić. Też bym poszła na jakieś zakupy....a tu dupa. 22.05 mam wizytę i jak wszystko będzie ok to może dostanę pozwolenie na ruszenie się z domu. Tęsknię za spacerami z psem po lesie.
    chyba tez go sobie sciagne :)
    a wiem jak to jest lezec i sie nie ruszac, cała majowke spedziłam w łózku a w planach miałam morze, ale Malbork...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek:) wrote:
    Ja też chętnie bym sobie dłużej pospacerowała, zabrała gdzieś mojego synka, ale nie mam kompletnie na to siły.. blee:(
    Dziewczyny od maja w lidlu mają być jakieś rzeczy dla ciężarówek może trafi się coś fajnego.
    kaarolaa fajnie, że udało Ci się znaleźć lekarza obyś była z niego zadowolona:) A ja sobie wypożyczyłam trzy książeczki i będę się oddawała lekturze:)
    trzeba bedzie sie wybrac do lidla, ale i juz w necie szukam spodni z gumka bo ze sklepami ciazowymi u mnie kiepsko jest...
    tez macie takiego lenia? ja jak usiade po sniadaniu do lapka to odejsc nie moge...nawet włosow jeszcze nie uczesałam, co sie ze mna dzieje...

• eforts Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja to też zaczynam się zastanawiać czy to jeszcze kiepskie samopoczucie i brak energii czy już przyzwyczajenie i lenistwo :)
    Ale chyba zaczynam czuć się lepiej aż trochę mnie to niepokoi :) idę dzisiaj do lekarza ale nie na badanie tylko po zwolnienie bo dzisiaj mi się kończy ale i tak go po męczę trochę :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja musiałam wstac do pracy wykąpać się wysuszyć włosy zrobić makijaż i jakos ubrać...
    Bosze zazdroszcze że nie musicie... ja też najchętniej bym została w domu w łóżeczku...:( Męczę się, senność mi dokucza,rano nie mogę wstać więc notorycznie się spóźniam, ledwo mogę wysiedzieć przy biurku w już przyciasnych dżinsach... Ohhh kiedy to się skończy..
    kaarolaa to ciąża własnie!

Kate

np55zzc.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    komp i tv wciąga i do tego kot obok śpiący też

ja poprzedni tydzień urlopu miałam typowo kanapowo - ksiązkowo - drzemkowy
    a teraz postanawiam ponadrabiać zaległości po sklepikach, ogólnie muszę już wyjść :D tylko nie wiem co z tą pogodą, raz świeci słońce a za chwilę jakby się miało rozpadać...

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nie moglam znalesc tej aplikacji a znalazlam jakies badziewia
    witam sie po wielkim... blee.... przez ten cholerny kaszel

az od tego glowa mnie rozbolala

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie lało, teraz jest jakby pogodniej ale widze kolejne chmury, a ja nawet parasola nie mam :) ale dupe musze ruszyc, juz jest postep bo włosy ułozyłam :) teraz jakas tapete zarzucic, rzesa pomalowac, ubrac przyciasne dzinsy i ruszyc w miasto :)

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie burza za burzą. Grad i ulewa:-) Ale w leżeniu to nie przeszkadza:-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolaa ja dzis juz dawno ogarnieya bo niestety musialam wyjsc z domu na pobranie krwi. gdyby nie to to na pewno jeszcze tkwilabym pod posciela.

umowilam sie z cora ze dzis wczesniej przyjde i popatrze jak tanczy bo fzis ma zajecia z tanca a ja siedze nad kibelkiem :/ nie moge jej zawiesc i musze sie zebrac w sobie

znalazlam ta apke i na prawde jest fajna. dzieki kobitki

• karola88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris ty lez i odpoczywaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem cacy :) teraz tylko tyłek ruszyc zeby wyjsc :)

• Kulka41 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    wpadłam na maść cynkową, ale już znalazłam kilka opinii że ona też nie

może sudokrem?

apka fajna :)
    Bursztynka, a pytałaś w aptece? Moze farmaceuta cos podpowie

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam lenia. Nic mi się nie chce, nawet myśleć. Jestem mega szczęśliwa, że jestem na zwolnieniu. O pracy nawet nie pomyślę. A jestem raczej pracoholiczką. Hormony mają moc

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ