Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya co do wesela to mi sie szykuje 23 sierpnia i mam nadzieje, ze dam rade tanczyc i bawic sie chociaz troche to dobrzy znajomi, a poza tym młody swiadkował na moim slubie wiec musze u nich byc nie odpuszcze
co do detektora tez mnie neci, ale wytrzymam, chociaz wczoraj szukałam na tablicy i w moim regionie jest tylko 1 w elblagu...dobra nie mysle o tym...aniar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dzis robiliśmy krem z kalafiora z grzaneczkami Teraz mi jeździ w brzuchu po nim
ale biorę ten suplement z imbirem, więc wymiotów raczej nie będzie.
Co do bóli jak na @ - mi się zdarzają codziennie, nie cały dzień, ale od pół godz. do kilku godzin. Mi gin mówił, że to efekt zwiększonej pracy jajników, zmian hormonalnych itd. i że mogę brać doraźnie no spe, ale nie cały czas i nie za dużo, bo po pierwsze przestanie działać w końcu, a po drugie - z wszystkimi lekami rozważnie. -
nick nieaktualny
-
No mi właśnie gin mówiła, że na mocny ból to relanium mam brać i no spe max 3 razy dziennie. Relanium ostatnie według wskazań wczoraj wzięłam ostatni raz. A no spe, jeśli już biorę, to tylko jedną na dzień, bo nie chcę przesadzać. Wolę się położyć do łóżka i przeczekać. kilka razy pomogło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia ja Cię nie pocieszę
Karola nie myśl bo skończysz jak ja z detektorem:) chociaż tak sobie pomyślałam, że usg jest dla mnie teraz najpiękniejszymi chwilami także myślę, że słuchanie serduszka będzi równie milusie
Karola mogę Cię zapytać gdzie mieliście transfer i czy polecacie.klinikę? Pytam bo mam znajomych, którym dwa raxy nie wyszło i może powinni pomyśleć o zmianie lekarza:/kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a co do wesela to mi sie szykuje 23 sierpnia i mam nadzieje, ze dam rade tanczyc i bawic sie chociaz troche to dobrzy znajomi, a poza tym młody swiadkował na moim slubie wiec musze u nich byc nie odpuszcze
co do detektora tez mnie neci, ale wytrzymam, chociaz wczoraj szukałam na tablicy i w moim regionie jest tylko 1 w elblagu...dobra nie mysle o tym...
co do wesel i ciąży to ja w pierwszej ciąży byłam na weselu na 2 dni przed terminem porodu i dałam radę się pobawić i sobie fajnie pojadłam pysznym jedzonkiem, a dwa dni później urodziłam, mój m miał być świadkiem, ale zrezygnowaliśmy z tego zaszczytu, bo właśnie nie wiedzieliśmy jak z tym porodem będzie, a nie chcieliśmy im komplikować ślubu w razie czego a bawiliśmy się świetnie do 2 nad ranemkaarolaa, eforts, aniar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasandra bawic sie bede tylko zeby ciaza zagrozona nie była...to raptem 5 miesiac bedzie wiec nie powinno byc tak zle i pojem sobie a mezu spokojnie wypije bo kierowce bedzie miał
ale 2 dni przed porodem, szacun
na moim weselu kolezanka byłam tydzien przed terminem, a urodziła 2 tyg po weselu tylko ona za duzo nie tanczyła... -
nick nieaktualny