Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewnie to też trochę pomagakaarolaa wrote:ja sie zastanawiam czemu u mnie nie ma problemu z mdłosciami, podobno wit b6 jest dobra a ja codziennie od transferu biore od 4 do 8 tab magnezu z b6...mam takie przeczucie, ze to dzieki temu...
teraz sobie skubie pistacje
pycha
Ja od 2 dni biorę taki suplement składający się z imbiru i wit.b 6, ginka mi go zapisała na kartce jakby co, jak powiedziałam, że leku normalnego nie chcę i właśnie powiem Ci, że ten suplement trochę, a raczej dużo pomaga 
Kulka - co do butów, to ja chodze teraz w balerinkach i trampkach. Jak już minie ten najgorszy okres, to raz na jakiś czas ubiorę szpilki na małe wyjście, ale na co dzień zamierzam chodzić na płaskiej podeszwie
karola - ja myślę, że jak trochę potańczysz na weselu to nic Ci się nie stanie, tylko może właśnie płaskie buty załóż, żeby Cię stopy nie bolały i żebyś się nie przewróciła
a myślę, że para młoda zrozumie jak przysiądziesz od czasu do czasu i nie będziesz tak jak reszta całą noc szalała nie wiadomo jak 
co do zmęczenia to ja sobie dziś pospałam 2h w dzień, bo już padłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 22:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki bylam na pikniku z mezem i malym. Wlasnie o polnocy wrocilismy. Objadlam sie
maz sie opil
a maly na dmuchanych zamkach pofiglowal i namalowala mu dziewczyna pajeczyne spidermana
najlepszy numer, ze jechalam tam pierwszy raz jako pasazer a wracalam jako kierowca. I pomimo wg mnie tych dwoch zawrocen i jechania jeszcze inna trasa zrobilam tylko jakies 3 km wiecej niz maz w poludnie. A naprawde tak sie krecac mozna bylo miec wrazenie, ze niewiadomo ile kilometrow zrobilam. Maz swoje trzy grosze wtracil, ze nie pamietam drogi. I jak jechalismy przez bezdroza mnie wyzywal. A ja jemu krotko, bo z wypitymi ludzmi sie nigdy nie kloce, ze kazda droga ktora wybieram prowadzi do domu 
Dobranoc -
Kiara, ja czytałam, że lepsze buty na malutkim obcasie (stabilnym), ze względu na to, że w ciąży hormony powodują rozluźnienie wiązadeł - czy jakoś tak. I chodząc na zupełnie płaskim można nabawić się płaskostopia. I chyba było jeszcze coś o wpływie na kręgosłup. Ale nie pamiętam, bo czytałam to jakiś czas temu, a mnie na razie to hormony głownie na intelekt wpływają:-p
-
Witam sie z ranka:)
Dziś obudził mnie ból gardła:( moda z katarem sprzedałam mi jakiegoś wirusa:P
Pisałyście o butach- ja tylko i wyłącznie baleriny i trampki
Od wielkiego dzwonu szpilka.
Kulka- w poprzedniej ciąży każdy mały obcas itp powodował u mnie opuchnięcia i ból nóg. Więc teoria -teorią,a życie sobie:P
-
Cześć dziewczynki
ja uwielbiam szpilki ale niestety żyję w ciągłym biegu więc stawiam na baleriny na malutkim obcasie, teraz mam nadzieję będzie cieplutko to jakieś sandałki czy klapki
-
Kiara tak naprawdę to nie wiem czy chodziło o codzienne chodzenie czy właśnie o imrezy
jak bedziesz miała czas to obejżyj ten odcinek coś tam o dbaniu o siebie w cciąży (o matko).
Ja sobie wymyśliłam, że chodzi o jakiś ucisk na te stopy?? W sumie to nie wiem ja na początku do pracy nosiłam obcas ale na płaskim jest mi wygodniej. A jedno wiem na pewno obcasy nie są wskazane:) -
lolaliciouse wrote:Witam sie z ranka:)
Kulka- w poprzedniej ciąży każdy mały obcas itp powodował u mnie opuchnięcia i ból nóg. Więc teoria -teorią,a życie sobie:P
No właśnie zastanawiałam się jak teoria ma się do życia.
Ja chyba chyba wypróbuję ten mały obcas (2-3cm), bo ostatnio w balerinach bolą mnie kości śródstopia. Nigdy tak nie miałam. Zobaczę czy poprawi się na takm malutkim obcasiku. 2 cm to prawie nic -
nick nieaktualnywitam

cała noc lał deszcz, nie mogłam spac bo było głosno przez otwarte okno, pozniej nie mogłam spac bo mi goraco było jak okno zamknełam, o 2 w nocy musiałam cos zjesc bo tez nie mogłam spac...
czekam na te piekne dni, bo tez mam dosc adidaskow, chce powitac japonki
Marimiko lubi tę wiadomość

za to zjadłam dzis kalafiorową i teraz mam wzdęcia strasznie grrr