Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja sie zastanawiam czemu u mnie nie ma problemu z mdłosciami, podobno wit b6 jest dobra a ja codziennie od transferu biore od 4 do 8 tab magnezu z b6...mam takie przeczucie, ze to dzieki temu...
teraz sobie skubie pistacje pycha
Kulka - co do butów, to ja chodze teraz w balerinkach i trampkach. Jak już minie ten najgorszy okres, to raz na jakiś czas ubiorę szpilki na małe wyjście, ale na co dzień zamierzam chodzić na płaskiej podeszwie
karola - ja myślę, że jak trochę potańczysz na weselu to nic Ci się nie stanie, tylko może właśnie płaskie buty załóż, żeby Cię stopy nie bolały i żebyś się nie przewróciła a myślę, że para młoda zrozumie jak przysiądziesz od czasu do czasu i nie będziesz tak jak reszta całą noc szalała nie wiadomo jak
co do zmęczenia to ja sobie dziś pospałam 2h w dzień, bo już padłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 22:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki bylam na pikniku z mezem i malym. Wlasnie o polnocy wrocilismy. Objadlam sie maz sie opil a maly na dmuchanych zamkach pofiglowal i namalowala mu dziewczyna pajeczyne spidermana najlepszy numer, ze jechalam tam pierwszy raz jako pasazer a wracalam jako kierowca. I pomimo wg mnie tych dwoch zawrocen i jechania jeszcze inna trasa zrobilam tylko jakies 3 km wiecej niz maz w poludnie. A naprawde tak sie krecac mozna bylo miec wrazenie, ze niewiadomo ile kilometrow zrobilam. Maz swoje trzy grosze wtracil, ze nie pamietam drogi. I jak jechalismy przez bezdroza mnie wyzywal. A ja jemu krotko, bo z wypitymi ludzmi sie nigdy nie kloce, ze kazda droga ktora wybieram prowadzi do domu
Dobranoc -
Kiara, ja czytałam, że lepsze buty na malutkim obcasie (stabilnym), ze względu na to, że w ciąży hormony powodują rozluźnienie wiązadeł - czy jakoś tak. I chodząc na zupełnie płaskim można nabawić się płaskostopia. I chyba było jeszcze coś o wpływie na kręgosłup. Ale nie pamiętam, bo czytałam to jakiś czas temu, a mnie na razie to hormony głownie na intelekt wpływają:-p
-
Witam sie z ranka:)
Dziś obudził mnie ból gardła:( moda z katarem sprzedałam mi jakiegoś wirusa:P
Pisałyście o butach- ja tylko i wyłącznie baleriny i trampki
Od wielkiego dzwonu szpilka.
Kulka- w poprzedniej ciąży każdy mały obcas itp powodował u mnie opuchnięcia i ból nóg. Więc teoria -teorią,a życie sobie:P
-
Cześć dziewczynki
ja uwielbiam szpilki ale niestety żyję w ciągłym biegu więc stawiam na baleriny na malutkim obcasie, teraz mam nadzieję będzie cieplutko to jakieś sandałki czy klapki -
Kiara tak naprawdę to nie wiem czy chodziło o codzienne chodzenie czy właśnie o imrezy jak bedziesz miała czas to obejżyj ten odcinek coś tam o dbaniu o siebie w cciąży (o matko).
Ja sobie wymyśliłam, że chodzi o jakiś ucisk na te stopy?? W sumie to nie wiem ja na początku do pracy nosiłam obcas ale na płaskim jest mi wygodniej. A jedno wiem na pewno obcasy nie są wskazane:) -
lolaliciouse wrote:Witam sie z ranka:)
Kulka- w poprzedniej ciąży każdy mały obcas itp powodował u mnie opuchnięcia i ból nóg. Więc teoria -teorią,a życie sobie:P
No właśnie zastanawiałam się jak teoria ma się do życia.
Ja chyba chyba wypróbuję ten mały obcas (2-3cm), bo ostatnio w balerinach bolą mnie kości śródstopia. Nigdy tak nie miałam. Zobaczę czy poprawi się na takm malutkim obcasiku. 2 cm to prawie nic -
nick nieaktualnywitam
cała noc lał deszcz, nie mogłam spac bo było głosno przez otwarte okno, pozniej nie mogłam spac bo mi goraco było jak okno zamknełam, o 2 w nocy musiałam cos zjesc bo tez nie mogłam spac...
czekam na te piekne dni, bo tez mam dosc adidaskow, chce powitac japonkiMarimiko lubi tę wiadomość