Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasienka werze ze maluch da rade.
Wierzycie w zlosliwosc rzeczy martwych ? Oostanowilam zrobic zdrowy obiad... a parowalr postanowil nie zadzialac...
Bedzie pizza.
Jest mi dzis niedobrze, kreci mi sie w glowie, poce sie jak swinia (wiem wiem ze swinie sie nie poca) i strasznie mnie boli pod pachami, chyba wezly. -
szurabura wrote:Kasienka, dziewczyny już chyba napisały wszystko. Trzymaj się!
Nie wiecie może ile chrzestni dają do koperty na komunię?
Nie wiem, ale pewnie duzo za duzo hehe, teraz ponoc goscie kupuja tablety, smartfony, quady,... to na wesele bedzie trzeba dom z basenem :p -
Szurabura ja mojej chrzesniaczce 2 lata temu ale ba chrzciny kupilam zloty medalik, pamiątke w postaci zlotej buteleczki z krysztalkami swarovskiego i grawerka oraz do koperty dalam 200 albo 300 zl.. juz nie pamiętam. Uważam że każdy daje tyle na ile go stać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 16:11
-
Aaa i robiłam wczoraj pizzę. Karoli przepis wykorzystałam. Pychotka wyszła że hej ho i mąż zadowolony też
W poniedziałek po dwóch tygodniach urlopu idę do pracy. Jak ja wstanę o 6 rano??? No i raczej już brzucha nie ukryję, bo musiałabym w workach chodzić A tydzień temu koleżanka też oznajmiła że jest w ciąży, teraz ma 15 tydzień więc tylko miesiąc się różnimy. Przeszła po wszystkich pokojach i powiedziała, że jest w ciąży i mówi otwarcie, żeby nie było plotek na korytarzach. Ja też chyba tak zrobię. Ale będzie zdziwienie. Powiem młodym laskom, żeby uważały, bo wirus panuje, hahahakaarolaa, aniar lubią tę wiadomość
-
Bursztynka, u mnie w pracy była podobna sytuacja. W ciągu 1,5 miesiąca trzy dziewczyny powiedziały o ciąży. Teraz rodzą jedna po drugiej :-p
A ja upiekłam właśnie rogaliki z marmoladką. I zjadłam kilka zee szklanką mleka. Pycha. A chodziły za mną już kilka dniFuria lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Czy boli Was podbrzusze jak na okres? Mnie nadal tak codziennie pobolewa. Gin mówiła, że to niepożądane, ale z drugiej strony przecież wszystko się nadal rozciąga. Poza tym przy moich ostatnich cyklach 40 dniowych teraz by okres wpadał. Jak to jest u Was?
-
nick nieaktualnyale piszecie dziaisj
ja niedawno od znajomych wrociłam. zjadłam obiad, na deser lody i brzuch mi wywaliło...teraz leze i odpoczywam
kasia ja wierze, ze maluszek sie utrzyma, jest silny
bursztynka ciesze sie ze ciasto na pizze wyszło
milcia mnie juz przestało bolec i teraz siedzi mi w głowie, ze to zle...
w poniedziałek bede wiedziała co i jak... -
Ja nie powinnam się przyznawać ale też zamówiłam detektor ostatnio moja siostra w 7 miesiącu trochę spanikowała, że z małą coś nie tak a na ip nie chcieli zrobić ani usg ani ktg bez położenia się na oddział więc pomyślałam, że będzie na całą ciążę, mam nadzieję nie ostatnią
-
nick nieaktualny