Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeforts ja to juz w ogole nie czuje ciazy...od samego poczatku brak jakichkolwiek objawow, zero nic...piersi troszke sie powiekszyły i pokazały sie zyły...cała reszta jest jak normalny cykl...ze jestem w ciazy wiem tylko dzieki zdjeciom usg ciekawe ile tak jeszcze bede miała???
Kulka41 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, ja codziennie sprawdzam czy jest tętno, ale to zdecydowanie za szybko, słyszę tylko moje tętno.
Mi dziwnym trafem objawy przechodzą, już mniejsze mdłości. Mam nadzieję, że to nie jest zły znak ! Do czwartku muszę poczekać, bo wtedy mam wizytę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola dasz kawałek ciasta? Pożyczę Ci detektor Byliśmy u przyjaciół na przepysznym obiedzie ale co zrobić jak moje hormony postanowiły, że jedzenie nie jest mi za bardzo potrzebne
Kocham usgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 16:57
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Dopiero 27 maja. Wtedy genetyczne będę miała. Wciąż się stresuje, bo ten brzuch mnie boli okresowo.
Biorę, bo mnie jak boli okresowo to się strasznie denerwuję -
nick nieaktualnyeforts wrote:Karola dasz kawałek ciasta? Pożyczę Ci detektor Byliśmy u przyjaciół na przepysznym obiedzie ale co zrobić jak moje hormony postanowiły, że jedzenie nie jest mi za bardzo potrzebne
Kocham usg
cos mi na słodkie ochotka wraca, juz zdarzyłam pierogi z białym serem wciagnac
eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobietki, ale te brzuchy to trochę muszą nas poboleć!! Taki urok ciąży Nie świrujcie.
Doris - to pewnie hormonalne plamienie skoro tak dobrze, że z fasolkiem wszystko ok!
Olcia - hehe ja nie wiem jak Ty mierzysz, że własne tętno słyszysz Ja swoje słyszę tylko jak mega wysoko wezmę detektor Ale w górnych partiach brzucha w ogóle dzidzi nie słyszę, tylko bardzo nisko. Czasami z lewej, czasami z prawej strony, a 2x była tez na środku. No i maluszkowi bardzo szybko bije serduszko, mi wolniejDoris-83 lubi tę wiadomość