Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj robiłam schabowe na obiad, mąż przychodzi z pracy i pyta ile zrobiłam na co ja mówie, że trzy a on mnie pyta gdzie w takim razie są pozostałe dwa na co ja odpowiadam, że zjadłam... masakra jakaś jak mały wieprzek:) Ale przynajmniej m sie uśmiał
-
Kaarolaa smaka na murzynka narobiłaś jak nie wiem co ja może zrobię brownie tylko w takiej zdrowej wersji bez cukru:)) dziś mam niedzielnego lenia najchętniej nie robiłabym nic.
Truskawki też bym zjadła ale jeszcze są te wielkie chyba hiszpańskie, wolę naszekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiajen totalny. Caly dzien w wyrku bez obiadku. Zrobilam tylko salatke z ryzu z pomidorami i jajkami, a teraz zrobilam budyn.
Za to wczoraj sie najadlam i pewnie to mnie trzymalo dzis haha.
2 piersi z suroweczka mniam, dwie miski makaronu z sosem bolonskim, pol kawalka karkowk gdyz byla zbyt zylasta, dwa kawalki serniczka i makowca i ziemniaczka pieczonego z gzikiem mniam. I jeszcze loda smietankowego. Firma sie wykosztowala -
nick nieaktualnyja tez czekam na nasze truskawy, innych nie rusze bo po prostu nie maja smaku...
na obiad miałam pierogi...ale marzy mi sie schabowy, tylko w zamrazarce chyba juz nie ma jutro cos kupie, a jak nie to zrobie mielone z ziemniakami i mizeria z ogorka obym miała apetyt po jutrzejszej wizycie... -
nick nieaktualnyNiespodzianek:) wrote:karola wszystko będzie ok, zobaczysz Kropusia i serduszko i nie będziesz się pewnie mogła doczekać kolejnej wizyty. Na którą godzinę jesteś umówiona?
-
nick nieaktualny