Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlcia - teraz specjalnie sprawdziłam moje tętno - kochana, ja swoje serducho słysze tylko i wyłacznie na piersi i ok. 5cm pod nią... nigdzie indziej!
Na pewno tamto co Ty słyszysz to nie serduszko malca? ja za pierwszym razem słyszałam takie jakby ciuchcia jechała
a teraz już puka normalnie.
chyba, że mylisz własne tętno z odgłosem takich hmm takich jakby fal? To nie tętno nasze tylko płynąca krew
Tu jeszcze dziewczyna ma taki sam aparat co my, od 5:38 słychać serduszko, może to to słyszysz, tylko nie wiesz, że to serce?
http://www.youtube.com/watch?v=Mn0z_NZ5YA4
chyba, że te fale słyszysz, to właśnie z tego co czytałam płynąca krew.
Ja mam dokładnie tak, jak onai jak u niej 5:54 maluszek się przesunął, tak u mnie jest taki sam odgłos i wtedy tak samo jak u niej chwilę później serduszko gorzej słychac (bo smerf się przesunął).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 17:37
-
nick nieaktualnyMilcia - jak dostaniesz detektor, to się uspokoisz na pewno, w każdej chwili będziesz mogła posłuchać maluszka i stres się zmniejszy
Ja wiem jak się stresowałam zanim miałam te urządzenie, teraz jak coś się dzieje sprawdzam i robie takie ufff
Jeszcze kilka dni i przesyłka dotrze do Ciebie
Milcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo lol
haha ja tak nie mam, nie wiem dlaczego u Ciebie tak jest
obszukałam specjalnie dla Ciebie cały brzuch w innych miejscach, no i tylko na piersi słysze swoje serce. A tak to wszędzie indziej te fale (taki szum regularny) i tam gdzie maluszek jest to jego serduszko lub jak sie przestawi to taki odgłos specyficzny jakby uciekł, poza tym nic... czasami jak mi burczy w brzuchu to jeszcze jelita słychać.
Chyba, że Ty chudzinka mocno jesteś i jakoś tak sie niesie? nie wiem.
Próbowałam Ci nagrać to, co ja słyszę, ale nie potrafiętzn. mam ten kabel dodatkowy, ale kompletnie nie wiem jak to obsłużyć? Umiesz?
W sensie do czego podłączyć (która wtyczka w kompie) i jak zrobić żeby było słychac na głośniku? -
nick nieaktualnyOlcia, próbowałam nagrać właśnie, ale jak postępuję zgodnie z instrukcją, czyli - podłączam słuchawki do jednej dziurki detektora, do drugiej ten kabel i kabel do kompa, szukam serduszka, to mi strasznie szumi detektor
tzn. jak odłączam ten kabel do nagrywania to znowu jest normalnie... nie wiem czy to wina podłączenia go z moim kompem, ale coś zakłóca wtedy dźwięk.. próbowałam przy tym nagrac serduszko, ale w ogóle jakieś dziwne dzwięki się nagrały
może mam skopany kabel albo z moim kompem to nie współgra..
-
Furia wrote:Evas mam nadzieje ze juz nikt po mnie sie nie wykruszyl, zycze szybkich porodow
i dziekuje, tym razem chyba nam sie uda
-
nick nieaktualny
-
evas wrote:Niestety, jeszcze kilka osób z naszej listy odeszło. Ale zostało nas około 50 i juz zaczynamy się powolutku rozpakować.
Zazdroszcze wam , ze juz zaraz bedziecie mialy swoje maluchyi ze ciaze juz macie prawie za soba, nie lubie samej ciazy hehe, no ale warto sie meczyc dla tych ssaczkow malych
daj znac jak sie juz rozpakujesz :-)bedzie synus czy coreczka ?
evas lubi tę wiadomość
-
Furia wrote:Zazdroszcze wam , ze juz zaraz bedziecie mialy swoje maluchy
i ze ciaze juz macie prawie za soba, nie lubie samej ciazy hehe, no ale warto sie meczyc dla tych ssaczkow malych
daj znac jak sie juz rozpakujesz :-)bedzie synus czy coreczka ?
Powodzenia, tym razem na pewno się uda
Furia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny