Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlcia - teraz specjalnie sprawdziłam moje tętno - kochana, ja swoje serducho słysze tylko i wyłacznie na piersi i ok. 5cm pod nią... nigdzie indziej! Na pewno tamto co Ty słyszysz to nie serduszko malca? ja za pierwszym razem słyszałam takie jakby ciuchcia jechała a teraz już puka normalnie.
chyba, że mylisz własne tętno z odgłosem takich hmm takich jakby fal? To nie tętno nasze tylko płynąca krew
Tu jeszcze dziewczyna ma taki sam aparat co my, od 5:38 słychać serduszko, może to to słyszysz, tylko nie wiesz, że to serce?
http://www.youtube.com/watch?v=Mn0z_NZ5YA4
chyba, że te fale słyszysz, to właśnie z tego co czytałam płynąca krew.
Ja mam dokładnie tak, jak ona i jak u niej 5:54 maluszek się przesunął, tak u mnie jest taki sam odgłos i wtedy tak samo jak u niej chwilę później serduszko gorzej słychac (bo smerf się przesunął).Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 17:37
-
nick nieaktualnyMilcia - jak dostaniesz detektor, to się uspokoisz na pewno, w każdej chwili będziesz mogła posłuchać maluszka i stres się zmniejszy Ja wiem jak się stresowałam zanim miałam te urządzenie, teraz jak coś się dzieje sprawdzam i robie takie ufff Jeszcze kilka dni i przesyłka dotrze do Ciebie
Milcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo lol haha ja tak nie mam, nie wiem dlaczego u Ciebie tak jest obszukałam specjalnie dla Ciebie cały brzuch w innych miejscach, no i tylko na piersi słysze swoje serce. A tak to wszędzie indziej te fale (taki szum regularny) i tam gdzie maluszek jest to jego serduszko lub jak sie przestawi to taki odgłos specyficzny jakby uciekł, poza tym nic... czasami jak mi burczy w brzuchu to jeszcze jelita słychać.
Chyba, że Ty chudzinka mocno jesteś i jakoś tak sie niesie? nie wiem.
Próbowałam Ci nagrać to, co ja słyszę, ale nie potrafię tzn. mam ten kabel dodatkowy, ale kompletnie nie wiem jak to obsłużyć? Umiesz?
W sensie do czego podłączyć (która wtyczka w kompie) i jak zrobić żeby było słychac na głośniku? -
nick nieaktualnyOlcia, próbowałam nagrać właśnie, ale jak postępuję zgodnie z instrukcją, czyli - podłączam słuchawki do jednej dziurki detektora, do drugiej ten kabel i kabel do kompa, szukam serduszka, to mi strasznie szumi detektor tzn. jak odłączam ten kabel do nagrywania to znowu jest normalnie... nie wiem czy to wina podłączenia go z moim kompem, ale coś zakłóca wtedy dźwięk.. próbowałam przy tym nagrac serduszko, ale w ogóle jakieś dziwne dzwięki się nagrały może mam skopany kabel albo z moim kompem to nie współgra..
-
Furia wrote:Evas mam nadzieje ze juz nikt po mnie sie nie wykruszyl, zycze szybkich porodow i dziekuje, tym razem chyba nam sie uda
-
nick nieaktualny
-
evas wrote:Niestety, jeszcze kilka osób z naszej listy odeszło. Ale zostało nas około 50 i juz zaczynamy się powolutku rozpakować.
Zazdroszcze wam , ze juz zaraz bedziecie mialy swoje maluchy i ze ciaze juz macie prawie za soba, nie lubie samej ciazy hehe, no ale warto sie meczyc dla tych ssaczkow malych daj znac jak sie juz rozpakujesz :-)bedzie synus czy coreczka ?evas lubi tę wiadomość
-
Furia wrote:Zazdroszcze wam , ze juz zaraz bedziecie mialy swoje maluchy i ze ciaze juz macie prawie za soba, nie lubie samej ciazy hehe, no ale warto sie meczyc dla tych ssaczkow malych daj znac jak sie juz rozpakujesz :-)bedzie synus czy coreczka ?
Powodzenia, tym razem na pewno się uda
Furia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny