Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja w kwietniu dokładnie 8 miałam urodziny dwudzieste ósme a chyba się maluch począł 2 kwietnia hehehe i jaki wiek wpisać 27 czy 28:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:01
eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja bym wpisała 28, ja swoje też zaokrągliłam, bo urodzinki mam dopiero 17 czerwca, ale od kwietnia do czerwca to przecież chwila moment. mi też wychodzi chłopak zobaczymy ile w tym prawdy, chociaz i u mnie i u mojego męża płeć się sprawdziła
Bajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie wiem, co wpisać w wieku, bo piszą, że zaokrąglić pół roku. A mi w marcu akurat wychodzi 29,5 i co mam wpisać? 29 czy 30, które skończę we wrześniu?
To samo z moim mężem, bo tez jest z września...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:10
-
nick nieaktualny
-
Karola jak zmienisz urodziny, a wpiszesz kwiecień to też może chłopak wyjdzie znalazłam w necie takie info: "Embriony są zwykle umieszczane w macicy kobiety w ciągu 1-6 dni, najczęściej od 2 do 3 po zapłodnieniu komórki jajowej."
ps. widzę, że ma być chłopak - to już postanowione -
hej dziewczyny:) Ja chętnie do Was dołączam, bo mam również termin porodu na grudzień Muszę Wam powiedzieć, że trochę się martwię, ponieważ jestem w 13 tygodniu ciąży i przybyło mi już 3 kg. 2 z nich mam od początku (zawsze przed miesiączką gromadzi mi się woda, ważę więcej, a potem schodzi, ale przy ciąży już nie zeszło). Czuję, że ciasno mi w biodrach. Mam skłonności do tycia w tych miejscach, jestem gruszką niestety.ANULLKA
-
nick nieaktualnyAsiaCh wrote:Karola jak zmienisz urodziny, a wpiszesz kwiecień to też może chłopak wyjdzie znalazłam w necie takie info: "Embriony są zwykle umieszczane w macicy kobiety w ciągu 1-6 dni, najczęściej od 2 do 3 po zapłodnieniu komórki jajowej."
ps. widzę, że ma być chłopak - to już postanowione -
nick nieaktualny
-
Anulka - ja jutro zaczyna 10 tc, a już mam 2 kg do przodu, więc głowa do góry a nie jem zbyt dużo, tylko często...
Karola - też jestem ciekawa, bo w pierwszej ciąży czułam że to będzie dziewczynka, ale nie zostało mi dane się dowiedzieć czy czuj nie zawiódł, a teraz też mam przeczucie na chłopaka, choć w sumie jest mi to bez znaczenia. tak w ogóle to chciałabym mieć 2 swoich dzieci i jedno adoptowane
ps. pytanie z innej beczki - mam głupi zwyczaj siadania po turecku. czasem potem mnie kłuje mnie w pachwinach. czy jak sie zapomne i tak usiade to szkodze ciąży/dziecku? -
ja mam dokładnie tak jak Karola przeczucie na chłopaka :)a chce dziewczynke ciut bardziej bo jak będzie facet tez super:) z tego testu wyszła dziewczynka a z chińskiego chłopak 50/50 :)i jestem w punkcie wyjścia:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:30
eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość