Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia u mnie pierwsza tez byla zatrzymana, druga na szczescie sama sie oczyscila...
dobra koniec z moim marudzeniem, smieszne bo tydzien temu przed wizyta mialam to samo, strach...
widocznie pojawia sie u mnie raz w tyg, w weekend...jutro powinno byc ok... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyok w razie czego, jakbym znow zaczela marudzic, macie postawic mnie do pionu
zjadłam cala paczke pierniczkow, a godzine pozniej pol słoika suruwki warzywnej takiej w occie...wiem, ze ocet niezdrowy, ale ja musialam ja zjesc tak bez niczego tylko salatka i ja -
ja w ciągu dnia spałam 2,5 h a co do jedzonka - robię się tzw. papie oczy. W tv zobaczyłam sernik i nie było mocnych, poszłam do sklepu po sernik ale to nie wszystko - w sklepie zobaczyłam śledzie. I je kupiłam, po prostu nie mogłam się im oprzeć!
Bursztynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie się dowiedziałam, że moja kuzynka ma termin porodu na 30 listopada. Ciotka się śmiała, że razem żeśmy się umówiły na robienie dzieci. Ona miała te same problemy z tarczycą co ja. Zmieniła lekarza i od razu zaszła w ciążę.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeśli dobrze pamiętam...
do stałej liczby 49 dodajemy miesiąc poczęcia dziecka. Potem odejmujemy swój wiek, w którym zaszłyśmy w ciążę (zaookrąglamy do pół roku) i odejmujemy po kolei liczby od 1 do 6.
I tak np. u mnie:
49+4= 53
53-27= 26
26-1= 25, 25-2= 23, 23-3= 20, 20-4= 16, 16-5= 11, 11-6= 5
parzyste - dziewczynka
nieparzyste - chłopiec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny