Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogusia nie moge wyslac wiadomosci, nie wiem jak. Chyba musialybysmy byc oznaczone jako przyjaciolki? Przepis pochodzi z bookmeacookie.pl - szarlotka zachwyt. Oczywiscie jablka z cynamonem zastapilam rabarbarem, uprzednio pokrojonym i zasypanym 2 lyzkami cukru i odcedzonym z soku. Orzechow nie dawalam. Reszta z przepisu. Polecam! Mialam zanisc tesciowej, bo od niej rabarbar wysepilam, ale chyba nie dotrwa
Bogusiar80 lubi tę wiadomość
-
http://i1078.photobucket.com/albums/w496/karolinacygon1986/naforum_zps38de8879.jpg
ja jak zwykle tylko tak potrafię
udało się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:51
Milatka :), Bajka, Bursztynka, Bogusiar80, Niespodzianek:), kaarolaa, olcia23, Kiara, Qrczak lubią tę wiadomość
-
lolaliciouse wrote:http://i1078.photobucket.com/albums/w496/karolinacygon1986/naforum_zps38de8879.jpg
ja jak zwykle tylko tak potrafię
udało się
ale ślicznota!
JA co do picia wody - to tylko niegazowaną, teraz dziennie ok 3,5-4 litry, ew. zamiennie nagotowałam kompot, to dodaje mięty i na ochłodzenie piję kompocik. Ale woda przede wszystkim )
lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
Ooo taka sama poza jak u mojego człowieczka
Ja kiedyś kiedyś uznawalam tylko napoje gazowane i cola the best. Z dwa lata temu przestawilam się na wodę gazowaną. Podczas ciąży próbuje na niegazowaną, ale mi wogole nie podchodzi. Takie wciskanie w siebie na siłę. No i do tej niegazowanej podpijam sobie taką lekko gazowaną. -
Hej hej
Wczoraj juz nie wpadlam a z moim Maluchem wszystko super. Ma zdrowe serdusxko, nt prawidlowe, serdunio bije 178 bmp. Fikal sobie a potem wzial raczki za glowe i odwrocil się tylkiem hihi ma prawie 5 cm. Gin który robil badanie specjalizuje się w badaniach genetycznych. Powiedzial ze wszystko super i ze nie ma wskazań do testu pappa. Jestem przeszczesliwa mam nawet nagrana płytkę z ruchami mojej Dzidzi
Niespodzianek:), kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
-
Ewelinka i widzisz wszystko dobrze. Fajne jest to uczucie po wizycie haha i za jakiś czas znowu zaczniemy panikować przed kolejną...
Dziewczyny, która użyczy mi pełnych info o 13 tygodniu? Jejku jak ten czas szybko leci!!!
Wczoraj znowu byłam w h&m i obłowiłam się w letnie ubranka. Głównie z serii basic i drugie czarne leginsy z serii mama na zmianę. Spodenki i spodnie jakoś mi z h&mu nie leża na nogach -
lolaliciouse śliczna dzidzia:) ja jutro zobaczę swoją to też postaram się dodać zdjęcie..
ewelinka dobrze, że wszystko jest ok a dzidzia ruchliwa:)
Eh chyba muszę się trochę wyżalić mam ostatnio niefajny czas z mężem wogóle nie możemy się dogadać mam wrażenie jakbyśmy mówili w dwóch różnych językach ja się denerwuje ryczeć mi się chce i nawet jutrzejsza wizyta u gina mnie nie cieszy...(((( przepraszam za wyżalanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylola dzidzia sliczna, oj ciekawe jak moj teraz wyglada jeszcze 2 tyg i go zobacze
ewela super wiadomosci widzisz juz teraz chyba nie masz sie czego bac, za kazdym razem maluch jest troszke wiekszy wiec jest ok
teraz trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu, znow bedzie sie dzialo -
Niespodzianek tylko rozmowa jest najważnijesza, oni czasami nie rozumieją naszych huśtawek i emocji, musicie porozmawiać o oczekiwaniach i to koniecznie ja z moim rozmawiam bardzo dużo jak trzeba nawet jak mnie wkurzy i się pokłócimy to długo się gniewać nie umiemy a jak już się przytulę to opowiadam o swoich smutkach i później jest dobrze
lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka masz rację tylko z moim to nie jest takie proste mam wrażenie, że faceci są czasami ograniczeni jeżeli chodzi o kwestię komunikowania się ze społeczeństwem, ale cóż trzeba jakoś dojść do porozumienia.
Weszłam teraz na kalkulator daty porody na stronie familyservice i wyszło 9.01.2015 ciekawe..Bajka lubi tę wiadomość