Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szurabura z om 27.12 z usg był dosłownie jeden dzień różnicy a zobaczę jak będzie jutro. Nigdzie się z grudniówek nie wybieram:)
karolaa chudzinka jesteś i śliczny masz brzuszek, powoli zaczyna rosnąć
Ja się dzisiaj zwarze jak przyjadę do domu mam nadzieje, że dużo nie przybyło. Zawsze jest mi tak głupio jak idę do gina warze się i waga słona się objawia:D -
nick nieaktualny
-
wymieniłam legginsy na mniejsze, jeszcze nie mierzyłam, ale mam nadzieję, że będą lepsze. Jak przytyję i nie będę się mieścić to wtedy będę się martwić, a czekanie aż "dorosnę" do większego rozmiaru to bezsens...
u mnie nie padało, ale ochłodziło się samoistnie
-
Prawie Was nadrobiłam.
Cały dzień spędziliśmy u teściów w bajkowym ogrodzie, (teściowa uwielbia kwiaty) u mnie na szczęście nie ma upału więc pogoda w sam raz:)
Karolcia mamy podobne wielkościowo brzuchy maluchy:)
a poza tym to masz super figurke
Niespodzianek fakt faceci są czasem ograniczeni
ja nie lubie legginsów jakoś mi w nich gorąco najlepiej krótka spódnica ewentualnie sukienka - uwielbiamkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka fajnie mialas, tez bym sobie posiedziala w takim ogrodzie
ale na wioske pojade najwczesniej za 3 tyg...
a teraz siedze z maseczka na twarzy pierwsza maseczka od ponad 2 miesiecy...wczesniej balam sie uzywac takich rzeczy a teraz jak wkroczylam juz w ten bezpieczniejszy okres ciazy znow zaczne sie cieszyc z maseczek i kosmetykowBajka lubi tę wiadomość
-
Julianna ja nie bralam tak nigdy.
Ja dzisiaj bylam na dworze. Przyszla sasiadka w piatek dostala wypowiedzenie dwutygodniowe. Byla z mala, ale z tej dwulatki pyskolicha Dobrze, ze moj synek taki nie jest i nie byl. Chyba bym szalu dostala. Dzis jade nocowac do tesciow, bo rano ide upuscic krew -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam fajny peeling z ivostin myślę, że się zdecydujęalbo zrobię sobie naturalny czytałam że są bezpieczne
http://parenting.pl/portal/peeling-w-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 20:14
-
Ja też maseczek nie stosowałam ale zaraz zacznę bo moja twarz nie wygląda za ciekawie.
Zjadłam lody, byłam w kościele bo jakbym z domu na chwilę nie wyszł to bym dzisiaj do reszty poświrowała, a tak już mi lepiej:-)
Wiem,że to wszystko dla zdrowia kropka. Tylko ja jestem bardzo aktywną osobą, a teraz po miesiącu leżenia nafszedł kryzys. Oby szybko minął -
nick nieaktualny
-
AAAAAAAA nie nadganiam nad czytaniem! masakra.
byłam na weselu wczoraj, troche potańczyłam (o dziwo nie męczyło mnie to AZ tak) więc wykorzystałam ten fakt. ale teraz padam. Głowa mnie pobolewa lekko ale w taki wkurzający sposób i mule jakos strasznie;/ ble
chyba muszę jeszcze dospać, a jutro do pracy...nie chce mi się bleblebleble
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci