Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhustawki he he
ja dzisiaj sie poplakalam jak z mezem przez tel rozmawialam, ze czemu mi nie powiedzial, ze ziemniaki sie skonczyly...niezły moment na placz a po 3 sekundach juz sie smialam...Marimiko, Bajka, eforts, Niespodzianek:), Paula84, Bursztynka, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niespodzianek:) wrote:Ja już w domku, syf niesamowity więc od jutra powolutku będę musiała sprzątać, ale przynajmniej z mężem sobie pogadaliśmy:) Ah te moje huśtawki nastrojów..
cieszę się bardzo i wyprzytulajcie się tak że endorfinki będą spływać do dzidzi ))Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
mój mąż zrobił na śniadanie jajecznice - zjadłam dwa kęsy i oddałam - jakaś taka bleee była nie smakowała mi (a zawsze robi bardzo dobrą!)
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
kupiliśmy dziś grejpfruta. Pokroiłam na pół. Jedna połowa moja, druga dla męża. Mąż gra w grę i jeszcze nie zaczął jeść swojej połowy. Ja już swoją zjadłam jak to zrobić dyskretnie by mi swoją dał? bo baaaardzo mi zasmakowała ta pierwsza połówka
kaarolaa, Furia lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Ja nabiału nie jem i zresztą przed ciążą też nie jadłam, za to jajka za którymi przepadalam zawsze jakby mniej mi podchodzą.
Mam nadzieję, że będę miała jeszcze zęby po porodzie ale sprawdziłam wiele produktów zawiera wapń a mi jakby nigdy go nie brakowało, bynajmniej organizm się nie domagał. -
nick nieaktualny