Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:Myślałam, że przy takiej wielkości widać. To ile cm musi mieć pęcherzyk ciążowy by pojawił się zarodek?
-
Bajka wrote:U mnie pęcherzyk miał 7 mmm i już zarodek był widoczny.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
OK, zaraz wrzuce kartofelka:)
Bajka tak jestem 2 dni do przodu, ale tak jest praktycznie od początku, dzidzia szybciej rośnie:)
Mnie głowa boli bardzo często szczególnie przy takiej pogodzie i niestety muszę wtedy zażyć apap bo tak jak Bogusia mam skłonność do cudownych bóli migrenowych a wtedy to tylko ketonal, którego w ciąży nie wezme..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a ja własnie sobie uswiadomilam, ze bedzie wszystko dobrze...ze ta ciaza zakonczy sie sukcesem i od razu zrobilo mi sie lepiej
Karola to więcej niż pewne )))):*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjakas taka radosna jestem nie wiem czemu...z mezem przez tel rozmawialam i pytal sie mnie o sypialnie zz kacikiem dla maluszka mam sie zastanowic i mu powiedziec jak ma ona wygladac, jakie kolory, jakie lozko dla nas itp
a i maz sie mnie pytal jaki chce prezent na dzien dziecka...ja i prezent na dzien dziecka he he powiedzialam, ze ma cos wymyslic i zrobi mi niespodziankeFuria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kliknij na suwaczek którejkolwiek z nas, to Cię przekieruje do strony, na której stworzysz własny Tam będziesz miała instrukcję - najpierw wybierasz rodzaj suwaczka, potem wklepujesz dane, wybierasz tło i zwierzaka.
Potem ten suwaczkowy link kopiujesz do swojego podpisu (w: Ustawienia --> Społeczność, zdaje się). No i wtedy pod każdym Twoim postem pojawi się Twój osobisty suwaczekkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny