Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski mnie dzis mega glowa boli. Bylam na sloncu u rodzinki. I tak sie zagadalismy. A ja nie moge na sloncu wrrrr. No i mnie zaczela glowa bolec. Zapodalam sobie szybko apap . Minelo prawie potora godziny dopiero dochodze do siebie. Mam bole migrenowe i jak szybko nie zapodam to zas pyralgina w zastrzyku na bol jak juz mlede i wymioduje, a zwykla pyralgina jak mi sie jeszcze tak nie rozchula bol. A apap to na samym poczatku tylko pomaga ledwo poczuje glowe. Ehhh zdrowi to najwazniejsze.
No i od wujaszka wygadal sie przypadkiem haha " ale nam rodzina obrodzi w tym roku Dominika, Monika, Agnieszka i Ty. Upss mialem nie mowic o Agnieszce "
No i druga panna nam sie w rodzinie trafila i smialam sie do kuzynki, ze chyba byly razem na imprezie skoro maja termin tydzien po sobie haha -
nick nieaktualny
-
Asia ja czasem też mam lekkie pobolewania w podbrzuszu ale nie analizuję tego, mniemam że skoro w brzuchu jest dziecko to coś musimy czuć. A jak bol Cię bardzo to skonsultuj się z lekarzem dla spokju.
Fakt, że w brzuchu to ja zbytnio nigdy nie czułam ciąży, moja skupiła się na żołądku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do Was pytanie
Czy ktoras z Was badala moze na poczatku ciazy poziom prolaktyny?
Przed ciaza bralam bromergon na obnizenie, dzis zrobilam badanie i wynik to 61.
Boje sie czy nie jest za wysokiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 18:54
-
eforts wrote:Macie czasem tak, że uświadamiacie sobie, że naprawdę jesteście w ciąży i się tym jaracie ?
Kiedyś balam sie czestego usg a teraz uwielbiam ogladac dziecko i tak jak Kiara pisala tez juz je kocham
Moją malutką Iskierkę kocham do szaleństwa! i ilekroć przypomnę sobie o tym, że jestem w ciąży to mam aż ochotę krzyczeć z radości
Teraz mogę się wyżyć bo zaczęliśmy rozgłaszać nowinę wśród rodzinykaarolaa, eforts, Qrczak lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie
Boje sie czy nie jest za wysoki
kejti w ciąży zmienia się stężenie niektórych hormonów. Prolaktyna może urosnąć. Zawsze jednak lepiej wszystkie wyniki konsultować z lekarzem.
Może ten tekst cię uspokoi:
http://parenting.pl/portal/prolaktyna-w-ciazy -
nick nieaktualnyja leze i ciagle glaszcze sie po brzuchu, wiem ze Kropek tam siedzi i moglabym go ogladac codziennie, jest najwiekszym cudem dla mnie i mojego meza, to co bylo dla nas nieosiagalne przez 3 lata, teraz jest praktycznie na wyciagniecie reki...kochamy maluszka
Ita, eforts, Niespodzianek:), Qrczak lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie
Boje sie czy nie jest za wysoki
Ja badałam. I lekarz mi utrzymał pół tabletki do końca 12 tygodnia. -
Mnie czasem boli caly dzien. Z synem tez tak mialam.
Ja dzis dogodzilam sobie kremem z szparagow mniam
Baaaardzo bym chciala plec poznac
Kiara o masakra...wezy i pajakow sie boje. Oby udalo sie ubic paskude.
Jaaaki maluch slodki dawaj fotke kartofelka
Bogisia mn9e ostatnio i bez slonca glowa boli, przespalam sie dzisjak maz do domu wrocil, wstalam godzine temu i tak mnie glowa boli, ze jak chce wstac to czuje silny ucisk, robi mi sie bialo przed oczami i siadam od razu.
Co do deprecji, niskiej samooceny - kochanajesteskobieta, wydalas na swiat 2 dzieci, dalas rade, jestes cudowna ! Poradzilas sobiez tym, wiec poradzisz sobie ze wszystkim jakis dobry trapeuta na pewno pomoze ci uwierzyc w siebie bez lekow. -
Doris-83 wrote:Wątpię kochana to jeszcze bardzo wcześnie. Może być widoczny jedynie pęcherzyk ciążowy.
Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość.
Myślałam, że przy takiej wielkości widać. To ile cm musi mieć pęcherzyk ciążowy by pojawił się zarodek?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny