Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos tam lekarz moze powiedziec, ale na 100% tak wczesnie to raczej bedzie malo wiarygodne...ja bym chciala tak mniej wiecej wiedziec, a jesli sie nie uda to kolo 18 tyg juz powinno byc lepiej widac :)

Bajka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do płci to zależy :) U chłopców szybciej widać, chyba, że coś tam się podwinie :P a z dziewczynkami jest trudniej.
    Dobry lekarz wypatrzy już coś tak baaaardzo wstępnie w 12-13tc, ale tak na prawie pewniaka powie dopiero 17-18 tc :) ale w niektórych przypadkach nawet do 21tc jeszcze jest kłopot z określeniem płci.

• Bajka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm nie mogę się już doczekać :) ciekawe jaka przewaga będzie na naszym forum chłopaków czy dziewczynek :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom bedziemy statystyki pozniej prowadzily :) podobno rodzi sie wiecej dziewczynek, ale szczerze to wsrod znajomych słysze tylko o chlopakach, ze sie rodza

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie nerw bierze, znow jakies plamienie mam...szlak i wiecie co zauwazylam, jak zaczynam nowy tydzien to wystepuje plamienie...to juz 4 raz...ale nie paniukuje, nie ma krwi wiec jest ok...

Doris-83 lubi tę wiadomość

• eforts Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola dobrze, że zachowujesz spokój :)

Kiara ja to się śmieje, że wracam do obiegu :) już się nie boje zbliżeń i mam chętkę :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia będzie na pewno wszystko ok, nie denerwuj się.
    Mój mały poszedł spać więc mam chwilę dla siebie bo padam.. Poleżakuje sobie i wcinam loda właśnie:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • HANA Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział ze spróbuje powiedzieć co ma miedzy nogami dzidziak juz za dwa tygodnie ;)

• Bajka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola bardzo dobrze, że spokojnie bo wiesz, że to o niczym złym nie swiadczy, musi się oczyścić i będzie spokój Kochana

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Marimko wiem , ze jest Ci ciezko...ja tez sie boje o mojego Kropka...do wizyty zostalo mi rowno 14 dni...co z tego, ze w srode słyszalam serduszko, najlepiej jakbym codziennie je słuchala, ale tak sie nie da...musisz wierzyc, ze bedzie dobrze, daleko juz zaszłas...ten najgorszy moment juz mija...zobaczysz na wizycie bedzie wszystko dobrze :) w to musisz wierzyc...

Karola zainwestuj w detektor i problem się rozwiąże :) codziennie będziesz mogła słuchac bicie serduszka :)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula84 wrote:
    Karola zainwestuj w detektor i problem się rozwiąże :) codziennie będziesz mogła słuchac bicie serduszka :)
    nie chce, jakos dam sobie rade z tym...to siedzi po prostu w glowie i musze sobie z tym poradzic bez detektorow...

Bajka lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 maja 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola spokojnie sama widzisz, że nie ma krwi więc pewnie nic złego się nie dzieje, odpoczywaj.

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • AsiaCh Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki dzisiaj ciężki dzień... Najpierw głupie sny nie dały mi się wyspać, a potem pobolewanie brzucha (na wysokości jajników). Mam nadzieję, że to nie jest źle prognozujący ból...
    A teraz burza... już niech się ten dzień skończy!

860ianliz3s2rxlo.png

Wysłany: 26 maja 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto moje maleństwo, mam nadzieje, że wszystko dobrze zrobiłam i się dodało:p
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ada4c2d75826e3f.html

Milcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajka, Bursztynka, Marimiko lubią tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek:) wrote:
    karola spokojnie sama widzisz, że nie ma krwi więc pewnie nic złego się nie dzieje, odpoczywaj.
    po prostu juz taka moja natura, raz na tydzien trzeba poplamic i nic na to nie poradze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niespodzianek sliczny maluch, juz dobrze raczki i nozki widac :) super 3 cm a na usg wydaje sie jakby mial conajmniej 10 cm :) cos niesamowitego

Niespodzianek:), Furia lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na zdjęciu 4d widać też uszka :)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masz te z 4d?

Wysłany: 26 maja 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam, ale mogę wrzucić, ale jest kartofelek taki skurczony:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrzucaj kartofelka :) popatrzymy sobie na niego

eforts, Furia lubią tę wiadomość

‹‹ 280 281 282 283 284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ