Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja od 9-30 w przedszkolu Dzien Matki udany, wciaglam trzy kawalki placka i kawe. Kawa zle na mnie wplywa jednak. Pilam pierwszy raz od prawie dwoch miesiecy. Moj synek zamiast skupic sie na tym co mowia i pilnowac swoja kolej to tlumaczyl koledze jak dziala mikrofon. Jak przyszedl zas na niego to pani mu podpowiedziala i kazala mu to powtorzyc- to synek powtorzyl ale przy tym tak przewrocil oczami i mine strzelil. Ze wszyscy sie zaczeli smiac i stwierdzili, ze fajnie jemu to wyszlo. Mala gadula
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, Wy to normalnie wulkany energii jesteście! Chyba muszę się wziąć za siebie, bo nic tylko się pod biurko osuwam, a jak tylko doturlam się z pracy do domu, to od razu walę się nieprzytomna spać. Generalnie w domu czas spędzam wyłącznie w pozycji horyzontalnej na łóżku albo kucznej, z głową w okolicach sedesu.
No i w ogóle na nic siły nie mam, ale to pewnie przez te mdłości i wstręt do wszystkiego, co nadaje się do jedzenia lub pachnie. Dżizas, kiedy mi to wreszcie przejdzie?
Gdyby nie odwieczna tusza i ogólnie pokaźne obwody tu i ówdzie,które nie tak łatwo zgubić, to chyba bym już zaczęła wyglądać jak bohaterka Dziecka Rosemary
A Wy tu i sprzątacie, i gotujecie, i jeszcze aktywności towarzyskie i społeczne uprawiacie...
Bajka, kaarolaa, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
XYZ kazdy ma dzien lenia. Musi byc. Ja wczoraj padlam z bolu glowy a jak mi przeszlo to po 20- ej poszlam pomidory zasadzic. Mam 16 krzaczkow. Potem malego wykapalam dalam mu kakao i polecialam podlac ja jak narazie podgrzalam pomidorowa od wczoraj. Pozniej zrobie ziemniaczki z koperkiem i kotlety. Do tego salte pekinska plus pomidor i plus ogorek
-
Qrczaczku super dzidzi, cieszę się, że wszystko w porządku:)
ja dziś mam ochotę na zupę pomidorową z ryżem i potrawkę z ciecierzycy sporo białka dzidzi dostanie
co myślicie o poduszce dla kobiet w ciąży (taki banan) chodzi za mną żeby sobie kupić bo ponoć super wygodnie się śpi, siedzi a później do karmienia. Ma może któraś???Qrczak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXYZ jeszcze musisz poczekac, ale napewno niedlugo to minie...ja wiem po sobie jak mnie nawet lekko mdlilo to nie mialam ochoty na nic, najlepiej lezec i sie nie ruszac, a dzisiaj juz drugi dzien jak mam przyplyw energii i moze dlatego ze te upaly sie w koncu skonczyly zyc przez to nie moglam
-
nick nieaktualny
-
wszystkie ex ciężarówki mi polecają, a że krzyż mnie boli to może sobie zamówie na allegro znalazłam promocję
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4243057697.html
-
nick nieaktualny
-
Juz jedno pranie wyprane, zakupy zrobione, wlosy umyte i nawet śniadanie zjadlam a to juz 14... masakra. Teraz ide wieszac, zjem sobie jablko, potem truskawki i trzeba robic lasagne. Łazienkę zostawiam na jutro obiad z dzis zostanie to bede miala na to czas.
-
Bajka to zapraszam do siebie na pomidorówkę z ryżem i z makaronem do wyboru. Ja zawsze jem mix makaron+ryż Razem z mamą gotowałyśmy i pyszna nam wyszła, od rana już 3 talerze wszamałam tak uwielbiam pomidorówkę
A najlepszą ryżankę to gotuje moja babcia, ale ona daleko mieszka Jej ryżanka jest gęsta, bardzo pomidorowa i do tego kwaśna - kocham!
Co do poduchy, to sama się zastanawiałam. Ale nie wiem, czy u mnie to nie będzie wyrzucanie pieniędzy, bo ja w nocy okropnie się wiercę, często przewracam z boku na bok i nie wiem, czy ten banan by dodatkowo nie przeszkadzał, zamiast ułatwiać spać. Do tego śpię na płaskich jaśkach i co jakiś czas muszę je w nocy zmieniać, bo lubię jak jest chłodny, a od głowy się nagrzewa. Z takim bananem chyba byłoby mi ciężko. Szkoda, że nie mam od kogo pożyczyć, żeby wypróbować, czy to się u mnie sprawdzi.Bajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oooo chętnie dzięki
ja właśnie zabierałam się za robienie pomidorówki ale najpierw tak:
umyłam głowę, zamówiłam poduszkę i jak już się zabrałam okazało się, że mi marchewka się zepsuła a ja lubie na warzywkach i teraz czekam aż mi włosy wyschną i dopiero po marchewkę pójdę
eeh gdzie ja mam głowe:/ -
Bajka wrote:wszystkie ex ciężarówki mi polecają, a że krzyż mnie boli to może sobie zamówie na allegro znalazłam promocję
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4243057697.html -
nick nieaktualny