Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia oczywiście, ze dam znać
Qrczaczku ja tez się wiercę i mam świadomość do tego, że mój mąż będzie miał mniej miejsca na łózku o tego banana jakoś damy radę ale zauważyłam, że jak spię z dużą poduszką między nogami na lewym boku to mi dużo lepiej więc zaryzykuję -
nick nieaktualnyBajka to ja wczoraj lepsza bylam, zachcialo mi sie pomidorowki, to do biedronki po mieso i ziemniaki i marchewke...kupilam wszystko, ide do domu, cholera a mieso? trudno zylam bez obiadu...a dzisiaj zrobilam inna zupe i jest ok.
Bajka, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja juz zupke wcinam tyle nagotowalam, ze na 3 dni bede miala
ale Ci dobrze a ja przez swoją głowę głodnaaa ((((
tak w ogóle smacznego oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 14:05
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Was czytam- przynajmniej nie jestem sama z moim leniem
Bo tez takowego posiadam- aż mi wstyd:)
Gotowanie koocham- a teraz co?....garki są be.
Ale pocieszam się że wszystko mija- więc i ten leń wrescie sobie pójdzie sio.
Kaaroola- smacznego życzę i Ja
A teraz lecę do ginekologakaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XYZ nic się nie martw, ja jakieś półtora miesiąca wycięte z żcia, kanapa-toaleta ale ale od dwóch dni coby nie zapeszyć jedzenie widuje tylko w jedną stronę także będzie dobrze ! I tak podziwiam Cię, że pracujesz, ja w tym czasie ni ręką ni nogą
Ja chciałam zrobić mężowi lasange ale uznałam, że z carbonary też się ucieszy a człowiek się nie narobiDoris-83, kaarolaa, XYZ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kuchnię posprzątałam wolniutko z kilkoma przerwmi. Muszę się troszkę poruszać
Mój mąż kupił mi wczorak spodnie dresowe ciążowe i koszulkę w 'pierdonce' i są super. Dokupi mi koszulki w każdym kolorze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam dzisiaj totalne bleeeeeeee nawet czereśnie i truskawki mi nie smakują czuje w nich tylko wodę i to ohydną, jak mi źleeeeee zazdroszczę wam tych obiadów zjedzonych ze smakiem..
Generalnie to teściowa musiała mi zabrać małego bo nie jestem w stanie wstać z łóżka dzisiaj, ja już chce grudzień!XYZ lubi tę wiadomość