Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
będę się musiała przejść do swojej Biedronki jak polecacie
Pomidorówka zrobiona dziecko najedzonekaarolaa, Niespodzianek:), Qrczak, Furia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jeżeli zastanawiacie się nad kupnem pościeli i innego wyposażenia to polecam moją koleżankę, która szyje różne cudeńka. Szyje również na zamówienie, jeśli macie jakieś własne pomysły, projekty.
https://www.facebook.com/ButsiMoo
tutaj sklep:
http://artillo.pl/shop/zuzowska.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
helloł
Po wizytowy meldunek:
Wszystko super Kruszek rośnie jak na drożdżach:) 6,5cm !! Czyli 1,5 na plus w przeciągu tygodnia!!Serduszko bije miarowo 148/min.
tańczył w brzuch jak szlony Następna wizyta za mc.
a teraz pytanie z innej beczki- patrzę dziś na moją Natkę- i martwię się - bo chyba a ospę- jutro się okaże
Wiem jak groźna jest ospa w II trym....
Ja przechodziłam w dzieciństwie ospę- ale mimo to bardzo się boję.
Oby to było uczulenie !!olcia23, kaarolaa, eforts, Qrczak, Niespodzianek:), Bogusiar80, Ita, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny
Wróciła taka upocona z przedszkola,brudasek mały
Nic jej nie dolega, jedna krosta na kolanie 2 na twarzy 1 na brzuchu.
na razie źle to nie wygląda- wszystko okaże się rano- jak podejdą wodą- będzie wsio jasne.Podałam clemastin.
Wiem,że niby jestem bezpieczna- ale strach pozostaje...
Milcia- czekamy!! -
Hej dziewczyny. Nie zaglądam do Was, bo wymioty od 4 tyg wyeliminowały mnie z życia. Podobno ma to trwać do końca 12 tyg, a przyczyną jest bardzo wysoki progesteron. Byłam dziś na USG i są oba dzidziusie. Maluszek nadrabia ładnie do drugiego dzidziusia BĘDĄ BLIŹNIAKI Widziałam jak się ruszają i jak biją im serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:59
Qrczak, lolaliciouse, Niespodzianek:), kaarolaa, olcia23, Bogusiar80, XYZ, zuza_3, HANA, Milcia, Zemraa, Nati89, Furia, Martaaa, Ita, Mysiok, aniar, Kiara, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Klif cudownie, że wszystko w porządku i oba maluszki rosną Jak Ci fajnie
lolaliciouse ależ wielkolud z tego twojego dziecia. Nie ma porównania do moich 23 mm Ale i moje Maleństwo tak podrośnie niedługo
Co do ospy, to ja wam powiem, że niestety można przechodzić ją drugi raz. Moja siostra to wszystko do swoich dzieci łapie. Dwa lata temu złapała ospę od starszego mimo, że w dzieciństwie ją przechodziła, a niedawno młodszy zaraził ją rumieniemKlif lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny