Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Male podsum0wowanie 2 trymestru
Waga wyjściowa 55,5kg
Waga obecna 56,5- 56,8kg
Piersi z rozmiaru male B na powyzej, 80C biustonosz który kupiłam ostatnio okazał sie za mały a wyzej to ja nie wiem jaka jest rozmiarówka.
Milcia ja tez miałam takie skurcze dziwne mocne, wczesniej nic nie miałam takiego, przeszlo po nospie i podejrzewam u siebie brak mg, bo tej samej nocy skurcze łydek mnie łapały,pozniej znowu, pozniej najadlam sie mg i sie skonczyłoNiespodzianek:), Bogusiar80, kaarolaa, Paula84, Marimiko lubią tę wiadomość
-
To chyba coś z pogodą, bo ja od wczoraj na no-spie cierpię, mam skurcze brzucha jak na okres i ogólne mocne rozbicie, głowa, plecy, brzuch- wszystko boli
-
Ciekawe co z tymi skurczami mamy, ja mam juz tak od soboty, no ale nospa i mg działa wiec tyle dobrego
Bajka no juz sie nie moge doczekac i odliczam tygodnie kiedy wyskoczy i mysle ze pod koniec czerwca juz bedzie widac (18t). Dwac brzuchy dziewczyny to sobie porównamy czy rosna dzidziaki i brzuchaki czy nie rosna -
hana- fajne takie fotki cykliczne- będzie pamiątka
ja w tej ciąży jakoś weny i zapału nie mam do fotografii
aniar- to na bank pogoda- bo tez mi bardziej baterie siadły
Leje tak za oknem ,ze do przedszkola myślałam o zamówieniu łodzi...
Skończyło sie na taksówce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 08:55
-
Witam się w ten paskudny deszczowy dzień.
Po wczorajszym super samopoczuciu (ostatecznie rzygu nie było, ale dwie godziny dosłownie przeleżałam z głową nad sedesem) wzięłam dziś dzień na żądanie.
I od rana zaszalałam: zjadłam na śniadanie 2 parówki sojowe zapieczone z serem, nektarynkę i owsiano - orkiszową bułeczkę, a do tego sok pomarańczowy i kubek kakao z miodem. Nie wiem, co mnie napadło - pierwszy raz od dawna pożarłam tak solidne śniadanie. Teraz na wszelki wypadek się położyłam i jakieś dwie godzinki odczekam z jakimikolwiek aktywnościami, żeby nie było zwrotu
Mogłabym tak leżeć do końca tego trymestru, żeby jak wstanę nie było już żadnych mdłości, a zamiast tego pewność, że zagrożenie dla mojego małego człowieczka już minęło.eforts lubi tę wiadomość
-
Hania bardzo ladne foto ale takiego brzuszka to ja bez ciaazy nie moalam
Nati bedzie dobrze moj maz tez nie lubil i nie zabardzo rozumial moja panike ale przejdzie Ci
Karola, Kate no to Wam wspolczujeale trzymam kciuki za lepsze czasy
Bogusia jak nasze dziecko bedzie mowilo tyle co ja to wykonczymy staregoNati89 lubi tę wiadomość
-
witam sie i ja dzisiaj
z mdlosciami ale raczej do kibelka ni pojde
zabek i ucho nie boli juuupiii ale czuje ze i tak cos tam sie dzieeje i wieczor bedzie z glowy
hania sliczny malusienki brzusioFuria lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
http://wrzucaj.net/images/2014/05/29/20140523090811.jpg to ja tez sie pokaze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 09:42
Bogusiar80, aniar, ewelinka_shn, HANA, Niespodzianek:), Martaaa, kaarolaa, Qrczak, Furia, Paula84, Kiara, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
dzień dobry mamusie:) jedynka z przodu na suwaczku wskoczyła dzisiaj:) U mnie pogoda też okropna nic tylko spać.. Hana malutki brzusio, ale Ty też szczuplutka jesteś to ma czas, żeby wyskoczyć.
karola88, milcia dobrze, że czujecie się już lepiej.
karolaa i kate ja łącze się z wami w złym samopoczuciu, choć dzisiaj chyba nie będzie tragedii,nawet mam apetyt na śniadanie a o 6 rano musiałam zjeść banana bo obudziłam się z takim ssaniem w żołądku, że bez zjedzenia czegokolwiek nie mogłabym zasnąć.. -
Hana ale chudzinka
brzusio fajny
Moj to juz bebzol haha nie wspomne o piersciach ktore byly duze teraz sa ogromne. Jutro moze kupie nowy stanik to napisze z jakiego numeru na jaki przeszloam
Karola dobrze, ze ucho i zabek odpuscily. Oby na zawsze.
Efors to bedzie wesolo - dwie gadulyeforts lubi tę wiadomość
-
Ita ja od kilku dni to mam takie humorki, że szok. Zrobiłam się agresywna i złośliwa
ale nie mogę nad tym zapanować, nosi mnie
Furia lubi tę wiadomość
-
ja mam duuuże huśtawki nastrojów, aż mi głupio później
Najlepiej położyłabym się spać i z nikim nie rozmawiała.
-
niespodzianek juz zmienilam na zdjecie bo zly kod skopiowalam
najsmieszniejsze jest to ze to nie jest brzuchol sadelkowy czyli taki miekki tylko normalny ciazowy twardy. dziwne to bo to wczesnie na brzuszek ciazowy ale jak sie poloze to sadelko powinno sie rozlazic a tu zostaje brzuchol jak na stojacoMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm