Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczynam na powrót czuć się normalna. Aż było mi głupio jak sobie myślałam, że to tylko ja mam takie humory. Wczoraj nakrzyczałam na Małża, który powiedział, że zostaje dłużej w pracy, popłakałam się i wyłączyłam komórkę żeby z nikim nie gadać.
W tej chwili najchętniej schowałabym się pod kołderką zamiast uskuteczniać interakcje z ludźmi. -
bogusiar widocznie tego bylo trzeba, ja ostatnio sobie walnelam ostry rosolek winiary
:D az mi ulzylo po zjedzeniu tej zupki
ja wczoraj bylam z Maniulka i bylo wszystko super a jak o 18 em przyszedl to zaczely sie Mani humorki i tak mi bylo z tym zle ze odwrocilam sie na boczek na lozku i poszlam spac. szczerze mialam ich gdzies jak rozwiaza swoje problemy
taki mialam humor wczorajMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola to także moja recepta na wszystko - kładę się na kanapie, wypinam tyłkiem na wszystkich i spanko
Tylko przeraza mnie ostatnio moja senność bo jak zasnę na kanapie o 18-19 to tylko ok północy turlam się do łóźka i moge tak przespać spokojnie do 6-7
Co daje mi 12 godzin z małą przerwą na siusiu i mycie zębów! -
Zupka wciagnieta na cieplutko, az mnie piecze troszke jezyk
Moj teraz ma nocki wiec do 15 lub 16 spi. Potem wstaje jesc i kawe. Chwile powojuje z synkiem i drzemka godzinna i do pracy. Za tydzien popoludniowki wiec spi do 10 lub 11-ej i wstaje kawa i do pracy. Takze z nim mam spokoj w miare haha -
mysiok ja w mc tez bylam a chinskie to moglabym jesc dzien w dzien:)
ita ja tez tak mialam, odprowadzalam mala do przedszkola i siup do lozeczka pozniej babcia ja odbierala i albo przyprowadzala do domu albo zabierala ja do siebie. jak zabierala ja do siebie mialam caly dzien spania, to byly piekne czasy a teraz taka drzemka 2 godzinna i jest okIta lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
karolaa i kittykate mnie dopadło też tak późno i dwa tygodnie trzymało całymi dniami. Teraz jest już lepiej, bo tylko z rana muli przed śniadaniem.
Lolalicious, zaraz i my do Ciebie dołączymy
Nati, oczywiście napisze Ci żebyś wyłączyła myślenie, no ale wszystkie wiemy jak to przed wizytą i tylko aby już było USG. Trzymaj się i daj znać po.
Hana, ładny zgrabny brzuchol. Mój to chyba jednak jest większy od jedzonka. Mi przybyło jak na razie 1,5kg. A cycki z 75B/75C urosły do 75Dpo C jest D
A tak wogle ładna fotka. Ja muszę znaleźć jakieś dobre miejsce i sobie strzelić też.
XYZ wybierz się na L4. Polecam, mi jak na razie dobrze w domku i tylko mąż zdaje mi relacje co tam w pracy, bo my razem pracujemy. Dziewczyny w moim biurze (a jest nas cztery na tych samych stanowiskach) dalej jeszcze sfochowane i narzekają jak one teraz na urlop pójdą, bo u nas po jednej się chodzi. A tak wogóle to ja się wkurzyłam na grafik urlopowy, bo jak mnie nie było wcześniej to uzupełniły same i jak przyszłam to po dały żebym sie dopisała. No kurde same krótkie dziury zostały i najlepsze że ja zawsze brałam ostatni tydzień sierpnia i pierwszy tydzień września i do Jastarni mykamy to patrzę jedna wpisała sobie właśnie taki termin. I to też popchnęło mnie do decyzji że jednak mam to w d. i biorę L4.
karola88, mam tak samosadełkowy dawał się wciągać a ten nie
Mam tak samo twardziela.
Nati89, HANA lubią tę wiadomość
-
Bursztynka tego brzucha nie da sie wciagnac haha. Wiec jak ktos chce sie skryc jeszcze z wiescia to niech nigdzie nie chodzi, bo brzucha nie wciagnie
Bitwa o dom zakonczona zwyciestwem Lukasza. Liczylam na toaz sie poplakalam jak wygral
Slyszeliscie nowa piosenke Jenifel Lopez i Riky Martin - Adrenalina? Polecam zakochalam sie w tej piosence i ten jezyk ahhh -
bogusiar ja tak czekalam czekalam na ten final, obejzalam polowe jak jury podchodzilo do rodzin i zasnelam. ja tez chcialam zeby doktorek wygral, ma wspaniala rodzine, tez bym chciala miec takaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
dobrze kochane ja zmykam bo dzwonilam do szpitala powiedzieli mi wiele ciekawych rzeczy wiec ogarniam sie i jade. moj gin podobno nie robi usg a dzis kazal mi przyjechac i zawsze przyjmowal popoludniu a od pocczatku tygodnia zmienil i przyjmuje do poludnia. dobrze ze zadzwonilam bo pojechalabym na darmo.
napisze po wizycie, jak bedzie oczywiscie ;/Furia lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Dziewczyny dawać brzuchy
to mój brzucho dzisiejszy po śniadanku
PS. Trochę poładniłam fotkę i teraz będę robić co tydzień pamiątkowo mieszkanko malucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:30
Bogusiar80, Niespodzianek:), ewelinka_shn, aniar, kaarolaa, HANA, Ita, Bajka, Furia, Qrczak, Kiara, Marimiko lubią tę wiadomość