Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sery pleśniowe tak jak surowe rybki to listerioza a nie toxo!
Co do kotów to śpię z nimi, głaszczę je i mam wrażenie, że czasami zjadam też ich futro - jedyne czego nie wolno to zbliżać się do kocich odchodów bo tam potencjalnie może siedzieć toxo.eforts, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
Jajeczko i kalafior
o losie moge sie wprosic ?
Ja robie pulpety drobiowe w sosie koperkowym, ziemniaczki i zielony ogorek
4 razy szlam do kuchni robic sobie capuccino i ciagle zapominalam po co ide...
eforts, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
ita - dokładnie
Tez mam w domu futrzaka-lat ma 15, stary kot-dziadek.Spimy razem.
Ja tylko ubolewam ,że mojego kochanego tatara nie mogę tknąć. A uwielbiam!!
Przyznam się wam że mam dziki smak na piwo- wstyd mi z tym nieziemsko- w życiu bym się nie napiła- w poprzedniej ciąży tak nie miałam- a teraz...
pewnie w brzuchu facet siedzi heheheheeforts, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Ita wrote:sery pleśniowe tak jak surowe rybki to listerioza a nie toxo!
Co do kotów to śpię z nimi, głaszczę je i mam wrażenie, że czasami zjadam też ich futro - jedyne czego nie wolno to zbliżać się do kocich odchodów bo tam potencjalnie może siedzieć toxo.
Hehe ja mam czasem wrazenie ze zjadam futro moich kotow hahahaha -
nick nieaktualnyIta wrote:sery pleśniowe tak jak surowe rybki to listerioza a nie toxo!
Co do kotów to śpię z nimi, głaszczę je i mam wrażenie, że czasami zjadam też ich futro - jedyne czego nie wolno to zbliżać się do kocich odchodów bo tam potencjalnie może siedzieć toxo.krowki tez i pieski, ale zaraz potem lece rece myc...
-
nick nieaktualny
-
btw- sery pleśniowe typu camembert czy brie produkowane w polsce są zazwyczaj z mleka pasteryzowanego- o oznacza że mozemy je jeść ze spokojnym sumieniem.
te wyrabiane w tradycyjny sposób np we Francji z mleka surowego są zabronione.Furia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Furia zapraszam bo caly kalafior dla mnie bo Mąż nie lubi... nie wie co traci hihi.
Ja camembert kilks razy zjadlamale pierw przeczytałam czy na pewno z mleka pasteryzowanego
ja uwielbiam kanapki: z maselkiem na to pokrojony szczypiorek i ser camembert mmmm niebo w gębie D
Furia lubi tę wiadomość
-
wrzucma mnie i brzucholka z dzisiaj
"jestę wielorybę"
http://i1078.photobucket.com/albums/w496/karolinacygon1986/naforum131tc_zps50c329e6.jpgkaarolaa, Furia, Doris-83, Ita, Bursztynka, Kiara, HANA, Niespodzianek:), Qrczak, julianna, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny