Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasandra w sumie ma racje, bo teraz te wizyty to co tydzień będą W takim razie zróbmy według daty porodu i stopniowo będziemy się układać w jakiś rząd
Ita trzymam kciuki, mam nadzieję że przekażesz nam pozytywną wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 14:20
Ita lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki, trochę mnie nie było-a Wy tyle napisałyście-dobrych i złych wieści..Przepraszam z góry że nie poodpisuję..
ja mam córcie w domu od zeszłego tygodnia,zaczeło sie przeziębieniem ,teraz jeszcze ucho oczywiście od kataru i od wczoraj antyb. Gorączka co chwile wraca więc jestem non stop na nogach.padam dosłownie,a tak mi zal mojej Tuśki.
Ja już czuję się ok- czosnek pomógł
Nie mogę doczekać sie wtorkowej wizyty.aaaaa!!!
Pomysł na listę b.dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 15:24
-
nick nieaktualnyEwelcia - super pomysł! dopisałam się.
Karola - o, to będzie rodzeństwo A wolelibyście bliżniaki czy jedno? Ja też po stymulce, więc równiez mam szanse na bliźniaki, ale mam nadzieję, że będzie jedno
Ita - trzymamy kciuki!
lola - hejIta lubi tę wiadomość
-
ja nie widze zadnej listy
kiara nie chcemy zadnej dwojeczki chociaz ja jestem obarczona tez tym nie tylko przez clo.
jednak jak bedzie dwojeczka nic sie z tym nie zrobi i bedziemy sie cieszycMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia opowiem tu moja historie jestem po dwóch poronieniach pierwsze w 6 tc a drugie w 11 tc w obecnej ciąży panikowalam jak Wy i doskonale Was rozumiem rozgrzeszam i wspieram... W tej ciąży w 10 tc dostałam krwotok cała we łzach wylądowałam w szpitalu ale krwawilam tylko 3 h przelezalam w szpitalu 10 dni i zwiększyli mi dawkę duphastonu do 6 tab dziennie i pomogło mój synuś ma się dobrze a lekarz z IP gratulowal rozwagi bo w ciągu 20 min byliśmy z mężem w szpitalu....
Milcia nawet nie zastanawiaj się i jedz do szpitala niech przebadasz Cie lekarz każde krwawienie jest niebezpieczne dla dziecka... Ja trzymam za Ciebie gorąco kciuki i przesyłam buziakiKiara lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Pojawił się taki jakby śluz z krwią. Może przesadzam z tym krwawieniem i to tylko plamienie?? Ale na papierze pojawiła się jakby taka kropla. Teraz już oczywiście tylko smużka lekko zabarwiona. To nie jest taki kolor jak na okres. Taki blady ten czerwony. Byłam w szpitali w niedzielę i powiedzieli mi, że mam czekać do wizyty u swojego gina, bo oni na to nic nie poradzą. Gin mi tylko zwiększyła dawkę luteiny do 6 tabletek na dobę. Może to po prostu jakieś naczynka pękają w macicy, bo się rozrasta... Tak to sobie próbuje tłumaczyć, bo inaczej zwariuje.
-
nick nieaktualny