Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Ja dzis caly dzien bylam gdzies hehe synek zachwycony pytki w rzece moczyl i kamykami kaczki na wodzie robilismy
Ja z synem kolo 15tc poczulam ruchy, teraz jeszcze czekam.
Co do sexu ja mam 2 male krwiaki wiec... noooo chyba sobie poczekamy.... a mezu juz mi wariujeKiara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej ja wrocilam z miasta przed chwila, najpierw bylismy na festynie dostalam wate cukrowa za freeko :)he he nie pamietam kiedy ostatnio jadlam...przespacerowalismy sie nad jezioro, wypilam duzego sheika czekoladowego i poskubalam troche kebaba od meza, glownie warzywa...wracajac zaszlismy do biedrony, zakupy zrobione i odpoczuwam...czuje sie jakbym z 10 km przeszla... a nogi to mi odpadna
eforts, Bajka lubią tę wiadomość
-
Hej ! Matko produkujecie te posty szybciej niż chińczyki spodnie:P
Ale teraz będę już w stanie was na bieżąco śledzić. Ostatni tydzień miałam mega dużo pracy bo to był ostatni tydzień. Wczoraj 10h w pracy siedziałam, bo nie chciałam syfu zostawić moim ludkom. Potem jeden z przełożonych powiedział do mnie "idź już do domu - źle wyglądasz, wyślij mi listę i nie nadrabiaj już" Gdyby nie on to do północy chyba musiałabym siedzieć Faktycznie byłam już mega zmęczona. Spałam sobie 11h w nocy więc jest lepiej:)
Dostałam wczoraj od ludków z pracy kwiaty na pożegnanie i koszulkę:
http://www.sin-say.com/pl/pl/collection/all/t-shirts/z8093-00x/the-moomins-t-shirt-copyright-moomin-character-tm
Przyniosłam im ciacho i było bardzo miło:) W poniedziałek ide do mojej lekarki rodzinnej po L4 i skierowanie na badania(muszę zrobić 3 badania glukozy w odstępach 3 dniowych) ostatnio miałam trochę za wysoką...
Teraz to się wybyczę
Dziś zaczęłam 13 tydzień !!! jeeej:)
P.S. Piękne te wasze brzuszki!!!Doris-83 lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Karola ja mam tak samo....oo tylu tygodniach leżenia jak dzisiaj pojechałam z mężem na zakupy ...o matko wyprawa na K2! Ale dorwałam w biedrze koszulkę i tramki w tym samym kolorze:-) Buty pewnie jeden sezon wytrzymają ale za 22 zl to mam to gdzieś
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEforts – detektor się jeszcze przyda na pewno. Często dzieciaczki mają tak, że kilka dni w ogóle się ruchów nie czuje i wtedy można się przestraszyć, a tak to zawsze wystarczy wyjąć detektor, posłuchać serducha i człowiek jest spokojniejszy
Marmiko - fajny prezent a widzisz, u Ciebie glukoza za wysoka, a u mnie za niska...
Milcia - teraz to ja już się sama pogubiłam Ale my u mnie patrzymy według usg, gin nawet wegłu om sobie nie zapisał i dziś jest właśnie 14t0d. Może dzidzia będzie wielka po tacie
To prawda - pierwsze ruchy to rzecz cudowna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 18:43
-
nick nieaktualnyMilcia, ja już szczerze mówiąc się pogubiłam sama i w nosie to mam Byleby dzidzia rosła zdrowa jaki TP mi wyznaczą ostatecznie, taki przyjmę i tyle a pewnie i tak natura i dzidzia zrobią swoje Mój TŻ ma prawie 190cm wzrostu, ja mam 170, więc może po prostu maluszek jakiś duży będzie
U mnie jajek było sporo prze stymulację, więc bardzo możliwe, że tak było.
Jak tam alergia? Mnie dalej strasznie męczy, szczególnie katar i spojówki non stop czerwone i spuchnięteWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 20:12
-
Kiara co do detektora to się zgadzam ale teraz czasem leżę i mówię mężowi, że sprawdzam czy dziecie żyje jakoś tam czuje w środku, że coś się dzieje
Co do wzrostu to jak na ktoryms usg wyszlo ze dziecko szybko rosnie to smialam sie ze jak tak dalej pojdzie to poklocimy sie z mezem przy porodzie bo moj maz tez 192 -
Kiara wrote:Milcia, ja już szczerze mówiąc się pogubiłam sama i w nosie to mam Byleby dzidzia rosła zdrowa jaki TP mi wyznaczą ostatecznie, taki przyjmę i tyle a pewnie i tak natura i dzidzia zrobią swoje Mój TŻ ma prawie 190cm wzrostu, ja mam 170, więc może po prostu maluszek jakiś duży będzie
U mnie jajek było sporo prze stymulację, więc bardzo możliwe, że tak było.
Jak tam alergia? Mnie dalej strasznie męczy, szczególnie katar i spojówki non stop czerwone i spuchnięte
Alergia minęła po deszczach. Widocznie to co mnie uczula, zmył deszcz i teraz jest ok. Całe szczęście, bo po kilku dniach zaledwie byłam tym bardzo zmęczona. -
Miala badz ma któraś z Was bóle pleców/kręgosłupa? Dziś bylam caly dzień u Tesciow... i praktycznie caly dzień siedziałam... zaczal bolec mnie kręgosłup strasznie... zaczęłam sie juz martwić ale rozchodzilam i póki co jest ok... moglo to byc od dłuższego siedzenia? Aaaa i w drodze powrotnej do domu zazyczylam sobie kebaba od Męża. Byl pyszny ale ostatecznie wylądował w wc. Pierwszy zyg zaliczony hihi
Marimiko lubi tę wiadomość