Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My bylismy z mezem na obiedzie w restauracji gdzie mielismy wesele, jedzenie maja przepyszne, jaralam sie kazdym kesem ale zeby nie bylo niedlugo po tym zwrocilam, az przykro mi bylo
Potem chcielismy pozeglowac ale pogoda sie skiepscila wiec zostal spacer i tez bylo.milokaarolaa lubi tę wiadomość
-
kiara ja na usg wczoraj tez tak mialam. maluch najpierw sie glaskal po hlowie poznie stopki do buzi bral a pozniej jak koles glowice mocniej przylozyl to wielki kopniak byl
wystraszylam sie co to ale przypomnialam sobie jak Mania zawsze kopala w detektor jak ja podgladalismy, ale tez sie zapytalam kolesia co to bylo, wolalam sie upewnic hihi
Kiara lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
blador wrote:dziewczyny mam pytanie czy Wasze mdłości minęły po I trymestrze? to dopiero tydzień, a już mam dosyć tego mulenia i tak sobie pomyślałam, że jak będzie nadzieja, że za miesiąc mi przejdzie to bedzie mi jakoś łatwiej
Niektórym przechodzi, a u innych się utrzymuje jeszcze przez jakiś czas. Mi się skończyły w trakcie I trymestru. Nie wymiotowałam w ogóle. -
Karola znam ten ból, u mnie też ten sam problem. Faceta brak
Tylko przyjeżdza na weekend albo i nie i dalej jedzie kawał drogi do Dęblina na szkolenie, jedyne co mnie cieszy to to, że już zostało mu 2 tyg i będzie w domku z namikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolcia23 wrote:Karola znam ten ból, u mnie też ten sam problem. Faceta brak
Tylko przyjeżdza na weekend albo i nie i dalej jedzie kawał drogi do Dęblina na szkolenie, jedyne co mnie cieszy to to, że już zostało mu 2 tyg i będzie w domku z nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:to witaj w klubie
a zcemu Twojego nie ma??? szkolenie jakies????
moj jest w Toruniu na szkole podoficerskiej, jeszcze miesiac i bede go miala juz przy sobiechyba, ze jakies poligony albo wyjazdy sie trafia...
Mój pracuje w Pruszczu Gdańskich na śmigłowcach i mają szkolenia techniczne. -
nick nieaktualny
-
ja juz raczej mdlosci nie mam RACZEJ bo czasem jeszcze sie zdarzaja ale to od kaszlu.
ja tez dzis z nospa wieczor witam bo caly dzien na nogach i baaardzo mnie ciagnie a to nie powinno tak byc.Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny