Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wszysctkieco co najlepsze i najcudowniejsze z okazji rocznicy my tez niedługo mamy 9 czerwca uwielbiam rocznice ślubu dla mnie są takie sentymentalne ) ściskam
Milcia lubi tę wiadomość
-
Karola wiem że to musi być trudne.. mój całe dnie pracuje do 16 w pracy od 16 do 21 na działce a później zmeczony i idzie spać wiem jak chciałoby się wtedy pogadać itp. ale zawsze przez telefon też możecie zawsze to coś słyszeć ukochaną osobę. szkoda, ze mieszkasz tak daleko zaraz bym Cie gdzieś wyciągnęła
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niom trudne to, domyślam się, że jemu pewnie też z tym fajnie nie jest, pewnie chciałby być cały czas w pobliżu. My kobiety musimy się sprawdzić w wielu sytuacjach losowych ale sprawdzamy się najlepiej korzystajcie ile sił z każdego dnia spędzonego razem to też wzmacnia:)
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynom kobiety sa silne i to bardzo
maz zawsze mi mowi, ze serce mu peka jak musi mnie zostawic, zwlaszcza teraz...zeby ta ciaza byla bez problemow to jeszcze mniej by sie martwil, a ze od poczatku sa problemy to on tez mysli, zamartwia sie, po prostu jest mu ciezko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mnie moje dziecię prawie ogłuszyło Mała zołza no Szukałam serduszka, ale jakoś głęboko się schowała, jedynie swoje tętno słyszałam, a jej nie, więc szukałam dalej i popukałam w brzuch kilka razy... o jezu jak skopała detektor hahaha i tak było za kżdym razem - ja puk-puk albo pogłaskałam mocniej, a ona po chwili (dłużej lub krótszej) baam mi po uszach tym dźwiękiem
Później serducho też wyłapałam, ale ciuchutko, jakoś głęboko.kaarolaa, Qrczak, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny