Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja bede miala tylko jedno podejscie zeby malucha zmierzyc i wszystko sprawdzic, bo u mnie genetyczne bedzie dosc pozno...ale skoro to specjalista od takiego usg, to mysle ze jesli bedzie trzeba to niech nawet 40 min sie meczy, oby dobrze wyszlo...
-
Dziewczyny Was nadrobić to chyba do pracy musiałabym nie chodzić
apropos właśnie się czaje z tym L4 na 10 czerwca bo już nie mam siły
kaarola bedzie wszystko dobrze zobaczysz!!! teraz już tylko do przodu!!!! nie ogladaj sięna to co było
co do libido...dziewczyny u mnie tragedia:( i nie zapowiada się że będzie lepiejstraszne to jest aaaa~!!!!! ostatnio miałam takie po tabletkach anty które notabene odstawiłam właśnie z tego powodu!!!! mam nadzieje że to w końcu minie... bo nie mam zakazu od lekarza ale kompletny brak ochoty... i ta senność zmęczenie nie mam siły po prostu ...
Moja wizyta z USG genetycznym już 9 czerwca:) mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!!!! też się stresuję...
powodzenia wszystkim wizytującym !!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karola88 wrote:ita my probowalismy i przez brzuch i dopochwowo az za 2 razem przez brzuch pukanie walenie zechciala sie pokazac:) probojcie bo do ilu razy sztuka:P do 3 czy 4:)
Zostańmy na razie przy do 3 razy sztuka bo ja już tego nie zniose nerwowo! a w weekend zaczynam 14 tydzień i może się okazać, że będzie po ptokach -
dziękuję za życzenia:) u mnie o dziwo ochotka na męża jest z czego on ogromnie się cieszy, ale obawiam się, że już niedługo minie, w poprzedniej ciąży mimo fatalnego samopoczucia było ok a od II trymestru libido zdechło.. A więc trzeba korzystać dopóki jest okazja:)
-
nick nieaktualny
-
eforts no to przynajmniej są jakieś plusy
a u mnie w łóźku nadal Syberia a w kuchni to juz sama nie wiem co robić... wraz z II trym wróciły mdłości, ale z drugiej strony non stop jestem głodna. Więc znów zasuwam głównie banany i inne owocki albo liczę na to, że mamusia czy mężuś cos ugotują tak żebym nie musiała stać przy garach.
Wczoraj (pierwszy raz w życiu) nie byłam w stanie zjeść torcika bezowego! Najnormalniej w świecie nie miałam na niego ochoty!eforts lubi tę wiadomość
-
mnie dziś też mdli
też sama nie wiem co jeść...
Dziś chyba będzie pomidorowa z ryżem... na nic innego nie mam ochoty niestety,
na wadze dziś rano 59,1 znów zgubiłam gdzieś niecały kg ... ostatnio było 59,9 - 60,1 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 11:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Karola, ale u Ciebie zaraz wskoczy 12
Jak zaczynałam suwaczek to zazdrościłam dziewczynom 8 tyg, potem 12 a teraz 20
Niby mogę zacząć czuć ruchy chociaż w pierwszej ciąży raczej można spodziewać się ok 20 tyg ale ja mam rozbujaną podświadomość więc pewnie zaraz coś poczuję
Idźcie już do tych lekarzy bo już chcę podejrzeć Wasze dzieciaczkiswoje zobacze za 2 tyg ale cieszę się ciążą i postanowiłam nie przeginać z usg
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
wiecie co dziś chyba jednak będą krewetki...
na oliwie, 3 ząbki czosnku, papryczka chili w całości wrzucam dodaje krewetki dusze dodaje pietruszke wyjmuje krewetki dodaje cukinie chwile dusze makaron al dente gotuje, mieszam wszytstko z krewetkami pyycha!!!!!!!!
lepiej brzmi niż pomidorowakaarolaa, lolaliciouse, Kulka41 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykitty szczerze to jeszcze krewetek nie jadlam
tak to jest jak cale zycie mieszkalo sie na wsi gdzie mama robila tylko schabowe, mielone i jakies zupy...teraz raz, ze nie umialabym tego zrobic, a dwa to moj maz tez tego nie ruszy bo on chowany jak ja na wsi