X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, ja się obudziłam z mega bólem głowy, wrrr. Ale słoneczko mnie dobrze nastraja, w końcu posiedzę z kotem na balkonie :-)

Wie ktoś jak wyłączyć sny? Ja mam takie czasami męczące że boli mnie ta głowa chyba od nich. Wydaje mi się se całą noc męczy mnie jeden zawiły sen.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim.
    U mnie też słoneczko.

Nie wiem jak wyłączyć sny, mnie ostatnio nic się nie śni.
    Dziś się nie wyspałam zupełnie. Wieczorem zaczął boleć mnie brzuch, a dokładnie po lewej stronie, tak jakby coś mnie w środku uciskało. Brzuch miałam twardy. Położyłam się do łóżka, ale nie mogłam spać na żadnym boku, najlepiej mi było w pozycji półsiedzącej. W końcu wzięłam no spę. I tak się męczyłam pół nocy, ale w końcu przeszło. Zastanawiam się czy mi moje mięśniaki mnie urosły i nie uciskają pęcherza.

Trzymam kciuki za dziewczyny, które mają dziś wizyty. Ja też dziś wizytuję, ale dopiero o 15, już nie mogę się doczekać

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    To byla cieeezka noc. Nie moglam zasnac a jak zasnelam to o 4 obudził mnie moj królik i koniec spania. Ja juz gotowa do lekarza, teraz Maz się kończy ogarniać i zaraz jedziemy. Prosze baaaardzo o kciuki, duzo kciukow bo okropnie się stresuje. Buziaki ;**

Furia, Doris-83, kaarolaa, aniar lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuk i kciuk ! :-)

Ja nie mam żadnych planów na dziś, błogie lenistwo...

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki kochane :) tez już bym chciała wizytę, ale dopiero 17 czerwiec, strasznie boję się tych prenatalnych

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) tak słoneczko świeci nareszcie, zupełnie inaczej się wstaje, ja się dzisiaj witam urodzinowo:)
    Oczywiście kciuki za wizytujące już zaciśnięte więc z niecierpliwością czekam na wiadomości:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki trzymam dzis za wszystkie wizytujace :) I prosic doktorow o zdjecia dla cioteczek :) :)

Williams 2,3mm to nie tak znowu duzo, miesci sie w normie, wiec mysle ze nie ma co ie stresowac :) Ja te z krwi wyliczenia 1 na iles tam to mialam bo tu robia je od razu z usg, w sumie wczoraj sie dowiedzialam ze te procentowe tez robili hehe kiedy mi lekarka wreczyla wyniki :P

Piszecie, ze juz chcecie grudzien :D A ja jeszcze nie chce :P Bede chciala jak juz wszystko kupie dla malucha, bo tak by byl juz grudzien a ja nawet komody dla malucha nie mam :P Dobrze ze lozeczko, wozek i ubranka sa hehehe :P

Na mnie chyba tabletki na wymioty przestaly dzialac :( wczoraj pierw w wc wyladowalo spaghetti, potem maz mi oddal swojego paczka z jablkiem bo mi Colin zjadl pol mojego i co ? i wymiot :/ w koncu maz mi do MC po bagietke z sosem musztardowym pojechal, i po tym juz mi bylo dobrze i moglam isc spac :)

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana!
    Jeszcze chwilę temu świeciło słonko, a teraz chmury naszły.
    Ja Dzisiaj odbiorę wyniki i u rodziców posiedzę. Może do koleżanki podejdę:-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja trzymam kciuki za was mamuski, niech maluszki pieknie ulozą sie do zdjecia :)

ja dzis o 6 na nogach, masakra jakas ledwo patrze na oczy a do konca dnia dalej niz blizej :( maz moj dzis pozostawil mnie sama na 3 tyg, a sam na poligon pognal, to bedzie ciezki czas :(

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• eforts Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek wszystkiego najlepszego :)

Powodzenia dziewczyny na wizytach!

Furia kabapki z Mc zawierają środki przeciwwymiotne dlatego z Tobą została :) dlatego mc i kfc są takie dobre na kaca :)

Bursztynka mnie ciągle ktoś usiłuje zabić w śnie :(

Ita, lolaliciouse lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane...
    u mnie slonca nie ma tylko chmury... :(

ja tez mam pozno wizyte, dopiero przed 15...

a mam takiego stresa, ze snilo mi sie ze krwawie...juz naprawde jest ze mna zle

• karola88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey hey doczytalam, chcialam napisac i klawiatura mi przestala dzialac, zanim ja naprawilam to juz zapomnialam co chcialam napisac:P

ale mam dzis humor :(

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • Ita Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa to idziemy razem bo ja na 15 :)

po wczorajszym krwawieniu do tej pory wylatują ze mnie takie paskudne skrzepy, ale mam nadzieję, że dziś będzie ok i że uda się W KOŃCU zrobić to USG :)

Współczuję wam bardzo mamuśki z mdłościami i wymiotujące jedyne pocieszenie, że ten wspaniały, mityczny II trymestr ma nas od wszystkiego uratować (i do tego zwiększyć libido :D)

kaarolaa lubi tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ita wrote:
    po wczorajszym krwawieniu do tej pory wylatują ze mnie takie paskudne skrzepy, ale mam nadzieję, że dziś będzie ok i że uda się W KOŃCU zrobić to USG :)

Współczuję wam bardzo mamuśki z mdłościami i wymiotujące jedyne pocieszenie, że ten wspaniały, mityczny II trymestr ma nas od wszystkiego uratować (i do tego zwiększyć libido :D)

kochana musi byc dobrze. a czemu nie moze ci zrobic usg przez brzuch? przeciez juz mozna, u mnie b ylo ciezko bo ja mam troszke sadelka i duuuzy brzuch jak na 13 tc , gin tak powiedziala

niby to libido ma nam wzrosnac ale kurcze jakos sie nie zapowiada :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ita wiec bedzie razniej,4 dziewczyny prawie w tym samym momencie wchodzimy

ja mam 14:45 , Kulka i Ita 15 , a Zemra jakos 16 chyba...

ewelka to juz pewnie po wizycie i szczesliwa :)

Ita lubi tę wiadomość

• karola88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj dzien wizyt:)

jak mnie w gardle pali :( ide sobie serniczka wszamac:P

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka :-D Sto lat :-D
    U mnie sloneczko i mozna wreszcie na dwor wyjsc :-)
    Ja wieczorem doczekalam sie tej czarniny o 23-ej maz mi przywiozl od tesciowej. I trzy miski truskawek. Teraz wcinam bulke z maslem na to pokrojone truskawki i posypane cukrem. Pychaaaa

Ita lubi tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha nie wiedziałam, że tak te wizyty sie skumulowały... będzie o czym dziś czytać :D
    I oby duuużo zdjęć :)

karola88 szczerze mówiąc nie wiem, pytałam o to, ale chyba mówił, że sprzęt jest za słaby. A u mnie tłuszczyku nie ma i jeszcze przed ciążą zdarzało się, że ginekologiczne USG mi przez brzuch robili bo dochodzili do wniosku, że przez mały brzuch będzie dobrze widać...

atdck6nlmznf5qze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi w szpitalu robili przez brzuch i bylo lepiej widac...ciekawe jak dzisiaj mi zrobi???

• karola88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ita my probowalismy i przez brzuch i dopochwowo az za 2 razem przez brzuch pukanie walenie zechciala sie pokazac:) probojcie bo do ilu razy sztuka:P do 3 czy 4:)

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ