Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry, ja się obudziłam z mega bólem głowy, wrrr. Ale słoneczko mnie dobrze nastraja, w końcu posiedzę z kotem na balkonie
Wie ktoś jak wyłączyć sny? Ja mam takie czasami męczące że boli mnie ta głowa chyba od nich. Wydaje mi się se całą noc męczy mnie jeden zawiły sen. -
Dzień dobry wszystkim.
U mnie też słoneczko.
Nie wiem jak wyłączyć sny, mnie ostatnio nic się nie śni.
Dziś się nie wyspałam zupełnie. Wieczorem zaczął boleć mnie brzuch, a dokładnie po lewej stronie, tak jakby coś mnie w środku uciskało. Brzuch miałam twardy. Położyłam się do łóżka, ale nie mogłam spać na żadnym boku, najlepiej mi było w pozycji półsiedzącej. W końcu wzięłam no spę. I tak się męczyłam pół nocy, ale w końcu przeszło. Zastanawiam się czy mi moje mięśniaki mnie urosły i nie uciskają pęcherza.
Trzymam kciuki za dziewczyny, które mają dziś wizyty. Ja też dziś wizytuję, ale dopiero o 15, już nie mogę się doczekać -
Hej
To byla cieeezka noc. Nie moglam zasnac a jak zasnelam to o 4 obudził mnie moj królik i koniec spania. Ja juz gotowa do lekarza, teraz Maz się kończy ogarniać i zaraz jedziemy. Prosze baaaardzo o kciuki, duzo kciukow bo okropnie się stresuje. Buziaki ;**Furia, Doris-83, kaarolaa, aniar lubią tę wiadomość
-
Kciuki trzymam dzis za wszystkie wizytujace
I prosic doktorow o zdjecia dla cioteczek
Williams 2,3mm to nie tak znowu duzo, miesci sie w normie, wiec mysle ze nie ma co ie stresowacJa te z krwi wyliczenia 1 na iles tam to mialam bo tu robia je od razu z usg, w sumie wczoraj sie dowiedzialam ze te procentowe tez robili hehe kiedy mi lekarka wreczyla wyniki
Piszecie, ze juz chcecie grudzienA ja jeszcze nie chce
Bede chciala jak juz wszystko kupie dla malucha, bo tak by byl juz grudzien a ja nawet komody dla malucha nie mam
Dobrze ze lozeczko, wozek i ubranka sa hehehe
Na mnie chyba tabletki na wymioty przestaly dzialacwczoraj pierw w wc wyladowalo spaghetti, potem maz mi oddal swojego paczka z jablkiem bo mi Colin zjadl pol mojego i co ? i wymiot
w koncu maz mi do MC po bagietke z sosem musztardowym pojechal, i po tym juz mi bylo dobrze i moglam isc spac
-
i ja trzymam kciuki za was mamuski, niech maluszki pieknie ulozą sie do zdjecia
ja dzis o 6 na nogach, masakra jakas ledwo patrze na oczy a do konca dnia dalej niz blizejmaz moj dzis pozostawil mnie sama na 3 tyg, a sam na poligon pognal, to bedzie ciezki czas
-
Niespodzianek wszystkiego najlepszego
Powodzenia dziewczyny na wizytach!
Furia kabapki z Mc zawierają środki przeciwwymiotne dlatego z Tobą zostaładlatego mc i kfc są takie dobre na kaca
Bursztynka mnie ciągle ktoś usiłuje zabić w śnieIta, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa to idziemy razem bo ja na 15
po wczorajszym krwawieniu do tej pory wylatują ze mnie takie paskudne skrzepy, ale mam nadzieję, że dziś będzie ok i że uda się W KOŃCU zrobić to USG
Współczuję wam bardzo mamuśki z mdłościami i wymiotujące jedyne pocieszenie, że ten wspaniały, mityczny II trymestr ma nas od wszystkiego uratować (i do tego zwiększyć libido)
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ita wrote:po wczorajszym krwawieniu do tej pory wylatują ze mnie takie paskudne skrzepy, ale mam nadzieję, że dziś będzie ok i że uda się W KOŃCU zrobić to USG
Współczuję wam bardzo mamuśki z mdłościami i wymiotujące jedyne pocieszenie, że ten wspaniały, mityczny II trymestr ma nas od wszystkiego uratować (i do tego zwiększyć libido)
kochana musi byc dobrze. a czemu nie moze ci zrobic usg przez brzuch? przeciez juz mozna, u mnie b ylo ciezko bo ja mam troszke sadelka i duuuzy brzuch jak na 13 tc , gin tak powiedziala
niby to libido ma nam wzrosnac ale kurcze jakos sie nie zapowiadaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
Niespodzianek wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka
Sto lat
U mnie sloneczko i mozna wreszcie na dwor wyjsc
Ja wieczorem doczekalam sie tej czarniny o 23-ej maz mi przywiozl od tesciowej. I trzy miski truskawek. Teraz wcinam bulke z maslem na to pokrojone truskawki i posypane cukrem. PychaaaaIta lubi tę wiadomość
-
hahaha nie wiedziałam, że tak te wizyty sie skumulowały... będzie o czym dziś czytać
I oby duuużo zdjęć
karola88 szczerze mówiąc nie wiem, pytałam o to, ale chyba mówił, że sprzęt jest za słaby. A u mnie tłuszczyku nie ma i jeszcze przed ciążą zdarzało się, że ginekologiczne USG mi przez brzuch robili bo dochodzili do wniosku, że przez mały brzuch będzie dobrze widać... -
nick nieaktualny