X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, ja się obudziłam z mega bólem głowy, wrrr. Ale słoneczko mnie dobrze nastraja, w końcu posiedzę z kotem na balkonie :-)

Wie ktoś jak wyłączyć sny? Ja mam takie czasami męczące że boli mnie ta głowa chyba od nich. Wydaje mi się se całą noc męczy mnie jeden zawiły sen.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim.
    U mnie też słoneczko.

Nie wiem jak wyłączyć sny, mnie ostatnio nic się nie śni.
    Dziś się nie wyspałam zupełnie. Wieczorem zaczął boleć mnie brzuch, a dokładnie po lewej stronie, tak jakby coś mnie w środku uciskało. Brzuch miałam twardy. Położyłam się do łóżka, ale nie mogłam spać na żadnym boku, najlepiej mi było w pozycji półsiedzącej. W końcu wzięłam no spę. I tak się męczyłam pół nocy, ale w końcu przeszło. Zastanawiam się czy mi moje mięśniaki mnie urosły i nie uciskają pęcherza.

Trzymam kciuki za dziewczyny, które mają dziś wizyty. Ja też dziś wizytuję, ale dopiero o 15, już nie mogę się doczekać

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    To byla cieeezka noc. Nie moglam zasnac a jak zasnelam to o 4 obudził mnie moj królik i koniec spania. Ja juz gotowa do lekarza, teraz Maz się kończy ogarniać i zaraz jedziemy. Prosze baaaardzo o kciuki, duzo kciukow bo okropnie się stresuje. Buziaki ;**

Furia, Doris-83, kaarolaa, aniar lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuk i kciuk ! :-)

Ja nie mam żadnych planów na dziś, błogie lenistwo...

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki kochane :) tez już bym chciała wizytę, ale dopiero 17 czerwiec, strasznie boję się tych prenatalnych

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) tak słoneczko świeci nareszcie, zupełnie inaczej się wstaje, ja się dzisiaj witam urodzinowo:)
    Oczywiście kciuki za wizytujące już zaciśnięte więc z niecierpliwością czekam na wiadomości:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki trzymam dzis za wszystkie wizytujace :) I prosic doktorow o zdjecia dla cioteczek :) :)

Williams 2,3mm to nie tak znowu duzo, miesci sie w normie, wiec mysle ze nie ma co ie stresowac :) Ja te z krwi wyliczenia 1 na iles tam to mialam bo tu robia je od razu z usg, w sumie wczoraj sie dowiedzialam ze te procentowe tez robili hehe kiedy mi lekarka wreczyla wyniki :P

Piszecie, ze juz chcecie grudzien :D A ja jeszcze nie chce :P Bede chciala jak juz wszystko kupie dla malucha, bo tak by byl juz grudzien a ja nawet komody dla malucha nie mam :P Dobrze ze lozeczko, wozek i ubranka sa hehehe :P

Na mnie chyba tabletki na wymioty przestaly dzialac :( wczoraj pierw w wc wyladowalo spaghetti, potem maz mi oddal swojego paczka z jablkiem bo mi Colin zjadl pol mojego i co ? i wymiot :/ w koncu maz mi do MC po bagietke z sosem musztardowym pojechal, i po tym juz mi bylo dobrze i moglam isc spac :)

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana!
    Jeszcze chwilę temu świeciło słonko, a teraz chmury naszły.
    Ja Dzisiaj odbiorę wyniki i u rodziców posiedzę. Może do koleżanki podejdę:-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja trzymam kciuki za was mamuski, niech maluszki pieknie ulozą sie do zdjecia :)

ja dzis o 6 na nogach, masakra jakas ledwo patrze na oczy a do konca dnia dalej niz blizej :( maz moj dzis pozostawil mnie sama na 3 tyg, a sam na poligon pognal, to bedzie ciezki czas :(

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• eforts Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek wszystkiego najlepszego :)

Powodzenia dziewczyny na wizytach!

Furia kabapki z Mc zawierają środki przeciwwymiotne dlatego z Tobą została :) dlatego mc i kfc są takie dobre na kaca :)

Bursztynka mnie ciągle ktoś usiłuje zabić w śnie :(

Ita, lolaliciouse lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane...
    u mnie slonca nie ma tylko chmury... :(

ja tez mam pozno wizyte, dopiero przed 15...

a mam takiego stresa, ze snilo mi sie ze krwawie...juz naprawde jest ze mna zle

• karola88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey hey doczytalam, chcialam napisac i klawiatura mi przestala dzialac, zanim ja naprawilam to juz zapomnialam co chcialam napisac:P

ale mam dzis humor :(

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • Ita Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa to idziemy razem bo ja na 15 :)

po wczorajszym krwawieniu do tej pory wylatują ze mnie takie paskudne skrzepy, ale mam nadzieję, że dziś będzie ok i że uda się W KOŃCU zrobić to USG :)

Współczuję wam bardzo mamuśki z mdłościami i wymiotujące jedyne pocieszenie, że ten wspaniały, mityczny II trymestr ma nas od wszystkiego uratować (i do tego zwiększyć libido :D)

kaarolaa lubi tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ita wrote:
    po wczorajszym krwawieniu do tej pory wylatują ze mnie takie paskudne skrzepy, ale mam nadzieję, że dziś będzie ok i że uda się W KOŃCU zrobić to USG :)

Współczuję wam bardzo mamuśki z mdłościami i wymiotujące jedyne pocieszenie, że ten wspaniały, mityczny II trymestr ma nas od wszystkiego uratować (i do tego zwiększyć libido :D)

kochana musi byc dobrze. a czemu nie moze ci zrobic usg przez brzuch? przeciez juz mozna, u mnie b ylo ciezko bo ja mam troszke sadelka i duuuzy brzuch jak na 13 tc , gin tak powiedziala

niby to libido ma nam wzrosnac ale kurcze jakos sie nie zapowiada :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ita wiec bedzie razniej,4 dziewczyny prawie w tym samym momencie wchodzimy

ja mam 14:45 , Kulka i Ita 15 , a Zemra jakos 16 chyba...

ewelka to juz pewnie po wizycie i szczesliwa :)

Ita lubi tę wiadomość

• karola88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj dzien wizyt:)

jak mnie w gardle pali :( ide sobie serniczka wszamac:P

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka :-D Sto lat :-D
    U mnie sloneczko i mozna wreszcie na dwor wyjsc :-)
    Ja wieczorem doczekalam sie tej czarniny o 23-ej maz mi przywiozl od tesciowej. I trzy miski truskawek. Teraz wcinam bulke z maslem na to pokrojone truskawki i posypane cukrem. Pychaaaa

Ita lubi tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha nie wiedziałam, że tak te wizyty sie skumulowały... będzie o czym dziś czytać :D
    I oby duuużo zdjęć :)

karola88 szczerze mówiąc nie wiem, pytałam o to, ale chyba mówił, że sprzęt jest za słaby. A u mnie tłuszczyku nie ma i jeszcze przed ciążą zdarzało się, że ginekologiczne USG mi przez brzuch robili bo dochodzili do wniosku, że przez mały brzuch będzie dobrze widać...

atdck6nlmznf5qze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi w szpitalu robili przez brzuch i bylo lepiej widac...ciekawe jak dzisiaj mi zrobi???

• karola88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ita my probowalismy i przez brzuch i dopochwowo az za 2 razem przez brzuch pukanie walenie zechciala sie pokazac:) probojcie bo do ilu razy sztuka:P do 3 czy 4:)

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ