Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Niespodzianek:) wrote:kitty mniam krewetki, narobiłaś mi smaka,ale niestety ja ich zrobić nie umiem, zawsze żerowałam na mamie:)
krewetki robi się bardzo krótko!!!! bo to delikatne mięsko!
i najlepiej kupujcie obrane już szczególnie jeśli nie miałyście styczności!
najlepsze są w lidlu i biedronie
na rozgrzaną oliwe i czosnek dodaje się krewetki i smaży 3-4 min aż będą różowetyle
pyyychaaa!!!!kaarolaa, Niespodzianek:), Furia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Wstałam dziś o 6, bo mój TŻ musiał wcześniej do pracy wyjechać. Zjedliśmy śniadanko, podrzucił mnie do rodziców (nie lubię siedzieć tam jak jego nie ma a teściowa cały dzień w domu), poszłam z mamą na zakupy do biedronki i walnęłam się spać. Prawie 3 godziny spałamz przerwą na siq oczywiście
Niespodzianek wszystkiego najlepszego
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj. Jest Was trochę, więc liczę na masę zdjęć dzieciaczków co by oko nacieszyć
Paula ładny brzusioMoże i ja się zaraz pochwalę.
kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula84 wrote:wyświetlił mi sie tylko jeden link, chyba ze musze byc tam zalogowana?
-
nick nieaktualny
-
Karola ja tez raczej tradycyjną kuchnię tylko znam
Krewetki próbowałam w ubiegłym roku na wakacjach w Tunezji. Stałam przy jakiejś potrawce z ryżem i krewetkami i usiłowałam NIE wyłowić krewetek, po czym zjawił się jakiś kucharz i władował mi całą porcję krewetek na talerz! Chcąc nie chcąc musiałam spróbować cóż to takiego. Spytałam tylko koleżankę jak się za to zabrać, były w pancerzachI przyznam, że nawet mi posmakowały. Z tego co pamiętam, to opisywałam je jako kurczak smażony na oleju po rybie
Ita ale czy nie poczułaś się lepiej po takiej drzemce?
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIta dobra jestes
ja jakos spiaca nie jestem, przez cala ciaze tylko raz przysnelam w dzien i bylo to w szpitalu...
ja ogolnie lubie nowosci, ale salatka o ktorej pisze Bogusia nie podeszla mi do gustu, kolezanka ja robi i jest bez smaku...za to kiedys jadlam saltke z krabami i ta byla pycha -
nick nieaktualny