Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
http://wrzucaj.net/images/2014/06/08/bob.jpg
aczkolwiek mojemu mężowi bardziej się podobam właśnie w krótkich niż w długich.
a do fryzjera musze chodzić raz na 1,5-2 miesiące bo tył mi zarasta:PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 21:22
kaarolaa lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
fajne są boby takie właśnie do ramion - nawet przeszło mi dziś przez myśl aby trochę zapuścić - ale szybko mi ten pomysł odparował
przy dłuższych musiałabym je prostować, bo mi się wyginają na wszystkie strony nie wiadomo po co:)
https://www.google.pl/search?q=d%C5%82u%C5%BCszy+bob&client=firefox-a&hs=vmP&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jriUU-L9JMPEPJ7ZgEg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=657#channel=sb&q=bob+jennifer+aniston&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch
taki jest fajny
ja zawsze miałam długie włosy, ale wkurzalo mnie że nigdy rano nie mam czasu ich czesac inaczej niż w zwykłego kucyka, albo rozpuszczone, jak taka sierotka Marysia, dlatego też obciachałąm się na boba. czasem jak mam juz dłuższe to zakręce sobie lokówką. ale to prawda, wymaga częstych wizyt u fryzjera, u mnie 10 strzyżenie gratis
kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jutro wizytę i małego stresa... Od początku ciąży biorę duphaston i mam nadzieję, że jutro pozwoli mi go już odstawic. Brałam bo poroniłam 1 ciążę, a teraz nie plamiłam ani nic, po prostu na wszelki wypadek... Wolałabym luteine, bo jest o wiele tańsza, ale jak mus to mus...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marimiko- możesz smarować dento septem A.
ps- mamy podobne włosy ja jednak zapuszczamna ta dłuzszą wersję
dziewczynki fajne filmiki weselne- ja uwielbiam wesela, tańce itp.
moje wesele mogłabym przezyć jeszcze milion razy:D
tak wgl- Dzien doobry:)Marimiko, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja się witam poweekendowo, oczywiście tyle naskrobałyście, że jeszcze nadrabiam
Co do imion to u nas dla dziewczynki Alicja i Oliwia, Tż oczywiście bardziej za Alicją jest, a dla chłopca póki co się kłócimy
Rozmawiałyście też o fryzurach i ja wierna bobowi jestem już z dobry rok. Jednak mam dłuższą wersję i przy moim typie włosów bez prostowania się nie obędzie- ale jakoś w tej długości najlepiej się czuję.
Ja wizytę mam jutro i liczę, że L4 dostanę
I pytanie kompletnie z innej beczki do Was jaką długość ma Wasza szyjka macicy? Ostatnio oglądałam swoje dwa USG i widzę, że moja się skraca i ogólnie do długich nie należy stąd moje pytanie