Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się na wieś wyprowadziłam i jestem mega zadowolona:-)
Pies i małżonek też
Dzisiaj rano drzemka na tarasie, las do okoła.
Na krótkim dozwolonym spacerku nawet nogi w rzece pomoczyłam:-)kaarolaa, Bajka, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak mówicie o tej wsi, uwielbiam wieś mimo, że całe życie w mieście spędziłam ale nie ma to jak dzieciństwo na wsi coś cudownego, zwierzęta też kocham wszystkie więc tym bardziej...
mam ogromna ochotę na takie prawdziwe wiejskie weseleaach chyba raz na takim byłam cudo:)
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja mam spokojna wies, ktora ciagnie sie pare kilometrow
Dookola pola i laki, dwa lasy i jezioro niedaleko. Jest fajnie.
Dzien dziecka lipny. Nic sie soltysowa nie postarala. Paczki jak zwykle slodycze. A ja sobie leze na ogrodku teraz na kanapie w cieniufajnie
Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
Gorąco 15 minut, które spędziłam na tej duchocie zaowocowało zawrotami głow i mroczkami przed oczami parę stopni mniej i było by cudownie..
Bajka ja miałam coś w stylu wiejskiego wesela oglądaliśmy wiele miejsc z mężem, dworki, restauracje itd w efekcie decydując się na wiejską strażnicę tam, gdzie się wychowałam, super orkiestrę i wszyscy do dzisiaj to wspominają. Wesele trwało prawie 5 dni i pewnie jeszcze byśmy świętowali, ale wylatywaliśmy na wakacje:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Niespodzianek:) wrote:Gorąco 15 minut, które spędziłam na tej duchocie zaowocowało zawrotami głow i mroczkami przed oczami parę stopni mniej i było by cudownie..
Bajka ja miałam coś w stylu wiejskiego wesela oglądaliśmy wiele miejsc z mężem, dworki, restauracje itd w efekcie decydując się na wiejską strażnicę tam, gdzie się wychowałam, super orkiestrę i wszyscy do dzisiaj to wspominają. Wesele trwało prawie 5 dni i pewnie jeszcze byśmy świętowali, ale wylatywaliśmy na wakacje:)
ale Ci dobrze:) genialne są takie weselichamy mieliśmy skromne w hotelu dla najbliższej rodziny ale takie wiejskie to jest coś
Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka wrote:tak mówicie o tej wsi, uwielbiam wieś mimo, że całe życie w mieście spędziłam ale nie ma to jak dzieciństwo na wsi coś cudownego, zwierzęta też kocham wszystkie więc tym bardziej...
mam ogromna ochotę na takie prawdziwe wiejskie weseleaach chyba raz na takim byłam cudo:)
bylo super, goscie do 5 nad ranem sie bawili, a na drugi dzien poprawiny
Niespodzianek:), Bajka, Qrczak lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja mialam wiejskie wesele w stodole u tesciow...wesele na 120 osob, swojskie jedzenie, orkiestra...stodole stroilam ze swiadkowa i mezem 2 tyg
bylo super, goscie do 5 nad ranem sie bawili, a na drugi dzien poprawiny
aale czadteraz mam właśnie na takie ochotę i do tego potańczyć mmmm:)
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny