Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja raz jestem oazą spokoju, a za chwilę schizuję się, że coś jest nie tak. Ale tłumaczę sobie, że nie może być inaczej, niż wszystko w porządku. Byle do 16.06
Milcia pamiętam, że Ty też marzysz o Oli
Właśnie obejrzałam ciekawy film o porodzie w naturanym środowisku i powiem Wam, że jestem pełna podziwu dla bohaterki, bo ja wyobrażam sobie mój poród jako jeden wielki wrzask! Chyba się boję tej chwili...
http://natemat.pl/105231,nowe-reality-show-w-born-in-the-wild-zobaczymy-kobiety-rodzace-w-naturalnym-srodowisku
-
A ja dzisiaj po pierwszym wyjściu na miasto ze znajomymi
szału nie ma bo już w domu ale i tak fajnie było się naszykować i wyjść do ludzi
Bajka chętnie skorzystam, będziemy miały dzieci w tym samym wieku możemy się kolegować
Zazdroszczę Wam dziewczyny tańców, ja ruszam się jakbym połkneła kijkaarolaa, Bajka lubią tę wiadomość
-
To ja mam jeszcze pytanie: czy wybieracie się do szkoły rodzenia? Ja się wybieram z mężem. Od 21 tygodnia możemy zacząć chodzić. Jest to bezpłatna szkoła, prowadzą ją cztery położone. Oferują rady praktyczne, organizują spotkania z lekarzami i na koniec uczestnicy dostają małe gratisy w postaci kocyków czy buteleczek do mleka. Moja kuzynka i koleżanka chodziły właśnie do tej szkoły i bardzo polecają.
-
Ja nawet nie wiem, czy gdzieś w mojej okolicy jest jakaś szkoła rodzenia. Muszę się zorientować. Chętnie bym się wybrała, ale pewnie musiałabym chodzić sama. Mój TŻ na nienormowany czas pracy, co w jego przypadku oznacza - do oporu
Poza tym przy porodzie też raczej nie będzie chciał być.
-
Qurczak moj maz mdleje na widok krwi i w ogole jest obrzydliwy
i oficjalna wersja jest ze nie rodzi ze mna ale wiem ze mnie nie zostwi i to on bedzie bardziej chcial byc niz ja zeby on byl, chociaz nie wyobrazam bys sama, a miedzy nogi patrzec nie musi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Ale dziś była piekna pogoda - cały dzień na działeczce.
U nas co do imion to konkretów jeszcze nie ma. Mi się podobają inne i mężowi też. Trójka dzieci, a i tak problem. Co do porodu się nie wypowiadam bo na 100% będzie cesarka. Tylko szpital musieliśmy wybrać który jest gotowy do przyjęcia 3ki i ma najlepszy oddział dla wcześniaków. Qrczak fajne zdjęcie.
Qrczak lubi tę wiadomość
-
dzień dobry!!!
Kolejny słoneczny dzień! Dziś w parku miejskim dzień zdrowia,można zrobic usg! Może sie dostanę
po południu idziemy na urodziny do teścia,lecę zrobić kawę i pod prysznic- miłej niedzieli dziewczynki!
ps- mój m był przy porodzie,ani ja ani on nawet chwilę nie żałowaliśmy tej decyzji,dla niego było to jedno z najpiękniejszych przeżyć w życiu:)
teraz też na pewno go nie zabraknie. -
eforts wrote:A ja dzisiaj po pierwszym wyjściu na miasto ze znajomymi
szału nie ma bo już w domu ale i tak fajnie było się naszykować i wyjść do ludzi
Bajka chętnie skorzystam, będziemy miały dzieci w tym samym wieku możemy się kolegować
Zazdroszczę Wam dziewczyny tańców, ja ruszam się jakbym połkneła kij
z przyjemnością -
u mnie dziś gorący dzień
wczoraj troszkę się opaliłam
łapiemy wit d dziewczyny
ja do szkoły rodzenia zamierzam chodzić, fajna sprawa:) męża przy porodzie bym chyba nie chciaławolę mieć swoją położną i męża który oczekuje z niecierpliwością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 09:24