Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już będą dwie małe Ole :)

Kulka41, Qrczak lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że czy ma się objawy czy ich brak, to i tak będziemy się zastanawiać, czy wszystko w porządku jest. Ja teraz trochę się uspokoiłam, ale początek był masakryczny.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak, dokładnie tak jak pisze Milcia. Czy są objawy czy ich nie ma taki sam stres i ciągłe pytania czy wszystko ok i czy nic się nie zmieniło od ostatniego usg

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sie uspokoilam po ostatnim usg i jak minal najgorszy okres dla ciazy zaczynam odzywac :) teraz jestem spokojna, ciekawe na jak długo???

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja raz jestem oazą spokoju, a za chwilę schizuję się, że coś jest nie tak. Ale tłumaczę sobie, że nie może być inaczej, niż wszystko w porządku. Byle do 16.06 ;)

Milcia pamiętam, że Ty też marzysz o Oli :)

Właśnie obejrzałam ciekawy film o porodzie w naturanym środowisku i powiem Wam, że jestem pełna podziwu dla bohaterki, bo ja wyobrażam sobie mój poród jako jeden wielki wrzask! Chyba się boję tej chwili...
    http://natemat.pl/105231,nowe-reality-show-w-born-in-the-wild-zobaczymy-kobiety-rodzace-w-naturalnym-srodowisku

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj po pierwszym wyjściu na miasto ze znajomymi :) szału nie ma bo już w domu ale i tak fajnie było się naszykować i wyjść do ludzi :)

Bajka chętnie skorzystam, będziemy miały dzieci w tym samym wieku możemy się kolegować :)

Zazdroszczę Wam dziewczyny tańców, ja ruszam się jakbym połkneła kij :D

nick nieaktualny, Bajka lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam jeszcze pytanie: czy wybieracie się do szkoły rodzenia? Ja się wybieram z mężem. Od 21 tygodnia możemy zacząć chodzić. Jest to bezpłatna szkoła, prowadzą ją cztery położone. Oferują rady praktyczne, organizują spotkania z lekarzami i na koniec uczestnicy dostają małe gratisy w postaci kocyków czy buteleczek do mleka. Moja kuzynka i koleżanka chodziły właśnie do tej szkoły i bardzo polecają.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem, czy gdzieś w mojej okolicy jest jakaś szkoła rodzenia. Muszę się zorientować. Chętnie bym się wybrała, ale pewnie musiałabym chodzić sama. Mój TŻ na nienormowany czas pracy, co w jego przypadku oznacza - do oporu :/ Poza tym przy porodzie też raczej nie będzie chciał być.

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wybieram. Tylko nie wiem jeszcze jak i gdzie to dziala? :) mysle ze gin mi powie

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qurczak moj maz mdleje na widok krwi i w ogole jest obrzydliwy :) i oficjalna wersja jest ze nie rodzi ze mna ale wiem ze mnie nie zostwi i to on bedzie bardziej chcial byc niz ja zeby on byl, chociaz nie wyobrazam bys sama, a miedzy nogi patrzec nie musi :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szkole rodzenia chyba tez wybiore, u mnie jest taka od 24 tyg...tez darmowa i dostaje sie male gratisy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj sie uparł i powiedzial ze bedzie przy porodzie, krew mu nie przeszkadza bo to chlop ze wsi, z gospodary :)

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts mój na widok krwi w prawdzie nie mdleje, ale wiele rzeczy go brzydzi i chyba sama wolałabym, żeby nie oglądał mnie w takim stanie ;) No chyba, że do porodu oboje zmienimy zdanie.

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też chcę być przy porodzie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam coś dla naszej Zuzy i jej trojaczków :)
    1911720_717338364983787_1701597036_n.jpg

zuza_3, eforts lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze coś w temacie porodów ;)
    http://brzuchatki.pl/blog/niezwykle-torty-na-babyshower/

Idę spać. Dobranoc mamusie :)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • zuza_3 Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Ale dziś była piekna pogoda - cały dzień na działeczce :).
    U nas co do imion to konkretów jeszcze nie ma. Mi się podobają inne i mężowi też. Trójka dzieci, a i tak problem. Co do porodu się nie wypowiadam bo na 100% będzie cesarka. Tylko szpital musieliśmy wybrać który jest gotowy do przyjęcia 3ki i ma najlepszy oddział dla wcześniaków. Qrczak fajne zdjęcie :).

Qrczak lubi tę wiadomość

46aa9802c2.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!!!
    Kolejny słoneczny dzień! Dziś w parku miejskim dzień zdrowia,można zrobic usg! Może sie dostanę :D

po południu idziemy na urodziny do teścia,lecę zrobić kawę i pod prysznic- miłej niedzieli dziewczynki!

ps- mój m był przy porodzie,ani ja ani on nawet chwilę nie żałowaliśmy tej decyzji,dla niego było to jedno z najpiękniejszych przeżyć w życiu:)
    teraz też na pewno go nie zabraknie.

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    A ja dzisiaj po pierwszym wyjściu na miasto ze znajomymi :) szału nie ma bo już w domu ale i tak fajnie było się naszykować i wyjść do ludzi :)

Bajka chętnie skorzystam, będziemy miały dzieci w tym samym wieku możemy się kolegować :)

Zazdroszczę Wam dziewczyny tańców, ja ruszam się jakbym połkneła kij :D

z przyjemnością :)

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś gorący dzień :) wczoraj troszkę się opaliłam :)
    łapiemy wit d dziewczyny :)

ja do szkoły rodzenia zamierzam chodzić, fajna sprawa:) męża przy porodzie bym chyba nie chciała :) wolę mieć swoją położną i męża który oczekuje z niecierpliwością :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 09:24

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ