Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A dzień dobry!
A ja dziś zaczynam drugi trymestr! What up!Paula84, lolaliciouse, Niespodzianek:), kaarolaa, julianna lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
ależ piękna pogoda! już 25st w cieniu.
Moja drużyna wybrała się na rowery, ja po małych zakupach musze odgruzowac mnieszkanie.
Mijałam pod blokiem sąsiadkę z dziećmi na spacerze. Drugi dzieć ok1,5 roku w wózku-ok,z cieniutką bluzą dł rękaw..ok- ale śpiwór?????błech juz mi gorrąco -
Cześć dziewczyny. Super romantyczne historie. Aż miło poczytać. Moja historia to wyboista, kręta droga. Mam nadzieję, że teraz już tylko szczęście.
My jeszcze nie rozmawialiśmy o imionach. To przez moje schizy po poronieniu. Chyba dopiero teraz odetchnęłam i zaczynam patrzeć bardziej do przodu.
-
Chciałam zapytać was o sprzątanie, a konkretnie używanie różnych środ
ków. Ja poza płynem do naczyń nie mogę niczego używać. Jak tylko poczuję zapach płynu do podłogi, żelu do mycia łazienki to od razu się duszę, śmierdzi mi niemiłosiernie i muszę uciekać na balkon. Przed chwilą umyłam lustro w przedpokoju i to samo.
Jak tu sprzątać? -
Bajka to juz wiem skad Twoj nick
Cudowna historia, cudowna pasja i do tego wspolnano i stad ta ladna figura!
Ja skonczylam na kursie skalkowym ale i tak fajna przygoda, kiedys jeszcze chcialabym w skaly pojechac chocby na wedce pochodzic
My z mezem zaczelismy ostatnio dumac nad imionami i posmialosmy sie ze ciezko bedzie sie pogodzic wiec poczekamy na plec zawsze to polowa dumania
Ja to sie smieje ze bede miala chlopca (maciek, bartek, kuba) zadne nie podeszlo mezowi albo bezimienna dziewczynka, ciezko mi bedzie wybrac babie imie
Milcia jestesmy z tego samego rocznika, 85?Bajka lubi tę wiadomość
-
Widziałam na fb link udostępniony przez Abelarda Gizę z kabaretu Limo z podpisem "muzyka nie zna granic".
Weszłam i zobaczyłam ten film:
https://www.youtube.com/watch?v=aCJQAm_uKyg&feature=youtu.be
rozbeczałam się - jest taki wzruszający i pełny życia...piękny:)
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
ewelinka_shn wrote:Hej
U nas dziewczynka Oliwka albo Lenka
Chłopiec to Kacperek albo Ksawierek -
nick nieaktualnyczesc
my juz imiona wybralismy, w sumie one sa wybrane juz od 3 lat i tak zostało...
chlopiec bedzie Marceli Piotr (Piotr po mezu)
dziewczynka mam 2 typy : Anastazja lub Marcjanna
co do srodkow czyszczacych mi nic nie przeszkadza, musze tylko na chlor bardziej uwazac, bo jest drazniacy... -
Hej
ale u mnie upał... Pomagałam Mężowi na działeczce, ale musiałam się skryc bo bym się ugotowała na twardo...
U Nas bezsprzecznie imię dla dziewczynki wybrane POLA - Poleńka- Poleczka, Polunia
Dla chłopca mieliśmy Franek, ale brat Męża nas ubiegł;/
Wybraliśmy więc Antka, chociaż ostatnio mój M coś kręci nosem na Antosia.
Mi podoba się jeszcze Wojtuś, Filipek i Krzyś, ale Krzysiu ma na imię mój brat i szwagier mojego Męża więc odpada -
Obiadek prawie gotowy, m z Natką wrócili z wycieczki rowerowej,teraz pojechali do Obi, coś do paneli brakło-czyli za chwilę remontu C.D.
Zachciało mi się dziś rosołu i uwaga uwaga- mięsa!!! Piekę pręgę wołową- mmmniam!
Dla wielbicielek ryb- w Biedronce są świeże polędwice z dorsza Norweskiego- ani jednej ości! polecam(a robiłam je z tym sosem holenderskim polecanym do szparagów- bomba) -
nick nieaktualnyja obiadu dzisiaj nie robie, zostaly mi schabki od wczoraj, dokupilam tylko ogorki na mizerie
ale jak przechodzilam obok zupek chinskich to nie moglam sie powstrzymac i wzielam grzybowa
juz ze 2 lata ich nie jadlam, bo unikam tego typu jedzenia...a teraz tak na mnie patrzyly i mowily WEZ MNIE!!! i wzielam. Dobrze, ze meza nie ma, bo zaraz mialby cos do powiedzenia
-
Milcia, przebije cię
my braliśmy ślub we wrześniu w ubiegłym roku. Z mężem mieliśmy po 29 lat
W maju 2010 przyszłam do pracy w mojej obecnej firmie i wtedy się poznaliśmy, bo razem pracujemy w jednej firmie, ale ja miałam wtedy chłopaka, z którym nie wyszło (na szczęście). W marcu 2011 zaczęliśmy być razem z mokk m. We wrześniu 2012 oświadczyny na molo w Jastarnii i we wrześniu 2013 ślub.
Jak tylko bardziej poznałam charakter mojego m. gdy pracowaliśmy razem to czułam że to ten jak nigdy dotąd. Z większością moich byłych byłam dłużej niż z moim m. przed ślubem.
Rozumiemy się idealnie.kaarolaa, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eforts wrote:Bajka to juz wiem skad Twoj nick
Cudowna historia, cudowna pasja i do tego wspolnano i stad ta ladna figura!
Ja skonczylam na kursie skalkowym ale i tak fajna przygoda, kiedys jeszcze chcialabym w skaly pojechac chocby na wedce pochodzic
My z mezem zaczelismy ostatnio dumac nad imionami i posmialosmy sie ze ciezko bedzie sie pogodzic wiec poczekamy na plec zawsze to polowa dumania
Ja to sie smieje ze bede miala chlopca (maciek, bartek, kuba) zadne nie podeszlo mezowi albo bezimienna dziewczynka, ciezko mi bedzie wybrac babie imie
Milcia jestesmy z tego samego rocznika, 85?
Ja jestem 84