Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam być świadkową na ślubie u mojej przyjaciółki 30 siepnia, ale podjęłyśmy decyzje we dwie, że lepszym pomysłem będzie jak wybierze kogoś innego. Nie wiem, nawet moja mama dzowniła i mówiłą, że to dziwnie jak kobieta w ciąży jest świadkową, ja w sumie później też pomyślałam. Po pierwsze już będę na takim etapie ciąży, że mój brzuch będzie ogromy, pogoda masakryczna (mega upał) i weź wysiedź w kościele, a później przy stole. A tak to mam miejsce, koło okna a w czasie mszy zawsze mogę wyjść na świeże powietrze.
-
karolaa ja tez wychodzilam za maz majac 21 l a em mial 24
marimiko piekny tort i na pewno bardzo smaczny
co do wesel my mamy jedno 15 sierpnia a 17 jedziemy nad morze i drugie wesele mamy 14 wrzesnia. mam nadzieje ze dam radeale tez nie chcialabym nyc swiadkowa, nie ze wzgledu na jakies zaboboby tylko na wygode, bedac swiadkowa do czegos to zobowiazuje a ja wole wlasnie miec luz, w kazdej chwili wyjsc z kosciola czy pozniej przy stole
kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualnyja z moim znalam sie poltora roku jak slub wzielismy
cos miedzy nami zaiskrzylo po mojej studniowce
to brat mojej kolezanki z technikum...nie mialam z kim isc, bo moj byly 2 tyg przed impreza mnie wystwil...kolezanka zaproponowala brata i sie zgodzilam, wczesniej widzialam go tylko 2 razy, ale nawet z nim nie gadalam, jakis obojetny mi byl
a po studniowce zaraz na drugi dzien przyjechal i zostal do dnia dzisiejszego
Niespodzianek:), lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
My jesteśmy małżeństwem rok - 3 maja 2013 mieliśmy ślub, po prawie 4 latach bycia razem. Aktualnie mam 26 lat (rocznikowo 27 - jestem z października), a mąż jest rok ode mnie starszy.
Dzisiaj miałam rano w lab śmieszna sytuację. Okazało się, że na skierowaniu na badania miałam wskazane moje nazwisko, ale imię i pesel mojej szwagierki (męża siostry - jest w moim wieku). Zdążyłam zmienić na dwóch z trzech - wyniki z glukozy wtorkowej (wynik 83 - czyli ok) jest na moją szwagierkę wypisany - ciekawe czy będę musiała się tłumaczyć lekarzowiteraz tylko kwestia czy przypadkiem moja szwagierka nie ma w swojej karcie wpisanej ciąży
Bo widocznie pomylili karty w przychodnihehehe
Bogusiar80 lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Jednak coś musi byc z tym przeznaczeniem
Ja mojego poznałam własnie na weselu... znalazłam się na nim przypadkiem i strasznie mnie wkurzał, bo ciągle sie na mnie gapił. Zapoznała nas Jego siostra młodsza ode mnie o rok... i już dwa dni później przyjechał do mnie w odwiedzinki
ja miałam 15,5 lat a on był pare dni przed 18...teraz w sierpiu bedzie Nasza 9 rocznica bycia razem
kaarolaa, Marimiko, Bogusiar80, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ślub mam za rok, 29 sierpnia, i bede miała skonczone 24 lata a moój Norbert 26. Pewnie sobie ludzie pomyślą, że chajtamy się, bo dziecko, a tak wcale nie jest.
Ślub zaplanowaliśmy już jakieś pół roku temu, a dzieciątko miało być zaplanowane na nasz miesiąc miodowy. Jako, że plemniki mojego 'starego'
nie wytrzymały, to niespodzianka będzie na gwiazdkę.
kaarolaa, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
a męża poznałam, bo studiowałam razem z jego siostrą
zbliżało się wesele jego kuzynki - a że on nieśmiały to nie miał zbyt wiele koleżanek i poprosił siostrę by mu jakaś dziewczynę jako osobę towarzyszącą załatwiła - dała mu do wyboru mnie i inną (opaloną filigranową ładną brunetkę) ale wybrał mnie
- oczywiście o wyborach dowiedziałam się już przy propozycji pójścia na wesele
a że byłam sama to się zgodziłam i tak poszłam i z nim na wesele i jakoś zostałam w rodzinie
:
kaarolaa, Bogusiar80, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
Znalazłam moją suknie marzeń, będę miała niesamowitą mobilizację jak i misje by zmieścić się w taką suknie i dojść do rozmiaru takiego, żeby w niej pięknie wyglądać.
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Sottero-and-Midgley,Amanie,2014,item,26697.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja 30 czerwca będę miała 7 rocznicę ślubu. Mąż już ma 34 lata ja jeszcze do listopada 33
A znamy się całe życie chodziliśmy razem do zerówki i mamy zdjęcie z baliku ja księżniczka a on kowboj i trzymamy się za rączki
potem razem do podstawówki, pracowałam z jego siostrą i jakoś po moim pierwszym chłopaku, który mnie olał nasze drogi się zeszły
Marimiko, kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale się romantycznie zrobiło:) Ja jestem z moim m 10 lat,4 lata po ślubie a poznałam go u mojej kuzynki, która de facto była już wtedy jego byłą dziewczyną, do tej pory wszyscy się śmieją, że na siłę się chciał do naszej rodziny wcisnąć
Bogusiar80, Marimiko lubią tę wiadomość