Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już mam jedno wesele za sobą, a jeszcze trzy przede mna:) next 19 lipca. Pewnie będzie podobnie jak było 2 tyg temu na weselu. Zabawa do północy a potem to już siedzenie, bo brzuch bolał, człowiek już zmęczony, obolały - w łóżku pragnęło się legnąć..
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
u mnie jest 1 sklep z odzieżą ciążową.. weszłam ostatnio i.. od razu wyszłam. moja babcia by tego szajsu nie ubrała... nie jestem jakaś super wybredna w ciuchach, ale bez przesady, worki na ziemniaki doslownie.. także mi zostaje wybrac się do wiekszego miasta, albo zamawac przez internet.
tymczasem pora na kolację part 1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W pierwszej ciąży miałam zgagę i co mały nie był kudłaty. Za to szwagierka chciała nam odmówić bycia chrzestną, bo była w ciąży no to poszliśmy do księdza. A ksiądz do szwagierki ty w zabobony wierzysz czy w Boga?
Ale miałam z jej miny polew
kaarolaa, Ewka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skończyłam:)
mam nadzieję, że moja chrześnica Agatka ucieszy się na widok tortu w swoje 6 urodzinki;)
Ciasto czekoladowe z kremem (w kremie kryją się truskaweczki)
http://wrzucaj.net/images/2014/06/06/Tort_Agatki.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 19:29
kaarolaa, Niespodzianek:), Bogusiar80, olcia23, Furia, HANA, Bajka, Qrczak, lolaliciouse, Zemraa lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny