X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piekne te wasze historie :)
    ja z moim em poznalismy sie przez neta a dokladnie przez fotke tak kiedys oblegana :) ja mialam zdjecie z trabantem bo jestem ttabanciara :p i jemu tez sie ppdobaja trabanty, zagadal do mnie pozniej przez 2 miesiace cisza bo wyjechal z pracy do irlandii. myslalam ze to juz koniec a on po 2 miesiacach sie odezwal. na 1 randke kupil mi roze i poszlismy do kina (z moim wtedy chlopakiem nie chodzilam do kina ani nie dostawalam kwiatow wiec to co moj em zrobil bylo dla mnie wielkim lal. tak zaczelismy sie spotykac pozniej sie rozstalismy na chwile ja wrocilam do swojego bylego (bylam z nim 6 lat) ale nie wyszlo i znow z emem sie zaczelismy spotykac. pojechalismy do Gniezna na zlot trabantow, tam sie oswiadczyl w leaie w naszym czerwonku kochanym staralismy sie pozniwj o dzidziusia i nic, pojechalismy znow na zlot trabikow za rok tez wlasnie do Gniezna i tam sie udalo :)
    piekne czasy

kaarolaa, Niespodzianek:), Bogusiar80, Marimiko lubią tę wiadomość

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • AsiaCh Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia - suknia piękna! A co do ciąży, ja co prawda wyszłam za mąż mając 25 lat, a mój mąż 27, ale znaliśmy się jedynie pół roku :) Decyzja o ślubie zaskoczyła wszystkich, a co "inteligentniejsi" pytali nas czy może dzidziuś w drodze :D A męża poznałam przez internet, i w dodatku jest obcokrajowcem :)

kaarolaa, Niespodzianek:), Bogusiar80, Marimiko lubią tę wiadomość

860ianliz3s2rxlo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te wszystkie historie sa romantyczne i jedyne w swoim rodzaju :)

• AsiaCh Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz się chyba powyję przez tą zgagę, no dzisiaj to już przechodzi sama siebie! Najpierw od 3 w nocy nie dawała mi spać, potem w dzień i po popołudniowym obiadku. Wyżułam już prawie całe opakowanie gumy miętowej bo ona jeszcze jako tako mnie ratuje. Jutro rano szoruję do apteki... :(

860ianliz3s2rxlo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak nie mdlosci, to zgaga, jak nie zgaga to wymioty...dziewczyny jak ja Wam wspolczuje...u mnie jest tylko ten kwasny posmak w ustach...

• eforts Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Cie dziewczyny w większości jesteście młodziutkie :)
    Ja wyszlam za maz na 3 rocznice znajomosci i mialam 27,5 a maz 32 takze zawyrzamy Wasza srednia :) ale nie bylo to dla mnie zbyt pozno :)
    A poznalismy sie na mazurach, meza firma organizowala impreze na jachtach i plywalam z nimi jako sterniczka, mialam chyba 6 facetow na lodce a maz jak mnie zobaczyl to tylko pomyslal sobie ,, wspolczuje tej dziewczynie``:) ale podobno wpadlam juz mu w oko chwile wczesniej w portowym sklepie :) a plywanie bylo sympatyczne :)

kaarolaa, Bogusiar80, Niespodzianek:), Marimiko lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa Ola sliczna sukienka:)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam, oczy mnie bola od monitora :) dobranoc

• Ewka89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaCh a mieszkacie w Polsce? moja koleżanka wyszła za mąż za chłopaka z Peru. miała wtedy 21 lat, on 23, albo 24 (nie pamietam dokładnie), dwa miesiace przed ślubem wyleciała do Niego i już tak mija 4 rok ich małżeństwa. w tym czasie 2 razy była w Polsce bo bilet w 2 strony kosztuje 6 tysięcy.... co ta miłość nie zrobi z człowiekiem :):):) a poznali sie na fejsie.

4dbc34fc83.png
  • AsiaCh Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia my mieszkamy w Polsce, a mąż jest ze Wschodu. Jak się poznaliśmy przez net, to on już mieszkał w Polsce i miał obywatelstwo polskie. Tu mieliśmy farta ;) ...ale najbardziej niesamowite jest to, że ja go pierwsza zaczepiłam rok wcześniej i zamieniliśmy parę zdań na jednym z portali społecznościowych modnych za naszą wschodnią granicą, ale jakoś się to rozeszło. Moja współlokatorka w tym samym czasie zapoznała mnie ze swoim kolegą, więc nie w głowie były mi już internetowe romanse :) I dopiero rok później, jak wróciłam ze stażu w Moskwie i byłam stęskniona za tymi wschodnimi klimatami, nudząc się wieczorem postanowiłam odświeżyć znajomość. Traf chciał, że i mąż tylko co zdążył włączyć net i tak się zaczęło. Moim zdaniem przeznaczenie ;)

Bogusiar80, eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość

860ianliz3s2rxlo.png
  • elfiiik Nowa

Wysłany: 7 czerwca 2014, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin na 4 Grudnia :D jeszcze tyle czasu trzeba czekac :)
    p19uvfxm8o6ni6g8.png

• Bajka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry dziewczynki
    u mnie dziś piękne słoneczko więc jadę na działkę na powietrze:D

Marimiko tort cudny można jeść oczami :) zdolniacha jesteś i chyba trzeba mieć cierpliwość :)

fajne macie historie poznania :D
    ja poznałam męża przez internet ale tak, że pisaliśmy długie maile do siebie najpierw, połączyła nas wspólna pasja właśnie góry. Zaczęliśmy się spotykać wyjeżdżać na trekkingi w Tatry, zrobiliśmy kurs wspinaczkowy kupiliśmy sprzęt i zaczęliśmy się wspinać, później razem w memoriałach (konkursach)braliśmy udział jako drużyna i po 2 latach znajomości postanowiliśmy wspiąć się na Mont Blanc :) udało się wejść 3 dni i na szczycie o wschodzie słońca mąż mi się oświadczył klęcząc na dachu Europy :)

a to zdj. ze szczytu :)
    http://wrzucaj.net/DqR

niesamoite uczucie chodzić nad chmurami:)

tu już zejście najpiękniej oddaje klimat

http://wrzucaj.net/Dqu

ślub wzięliśmy rok później w 2012 dokładnie 9 czerwca więc w pon mamy rocznicę ja miałam 26 lat :) więc też już troszkę mam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 07:27

Niespodzianek:), Bogusiar80, HANA, Marimiko, eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem poznaliśmy się przez kumpla, ale zaczynaliśmy rozmowy przez internet. Siedzenie do późnej nocy spędzone na rozmowach. To było 6 lat temu. Po dwóch latach dokładnie pod Śnieżką w górach mi się oświadczył, a po następnych dwóch latach 1 czerwca braliśmy ślub. Miałam 28 lat, więc chyba jestem najstarszą panną młodą spośród Was :)

Niespodzianek:), Bogusiar80, Marimiko, kaarolaa lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka niesamowite zdjęcia:) i piękne historie.. Ale to która z nas w jakim wieku wyszła za mąż chyba jest najmniej istotne, każda w innym momencie spotkała swoje przeznaczenie:) ważne, że jesteście szczęśliwe i mam nadzieje, że dzieciaczki tylko to szczęście dopełnią.

lolaliciouse, kaarolaa, Bajka lubią tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry !! I taaki słoneczny:D

Ależ się tu wczoraj rrrooommanntycznie zrobiło:)
    Ja muszę Wam powiedzieć,ze od pierwszego spotkania z moim m przekonana byłam,ze to TEN.
    jesteśmy razem prawie 13 lat,małżeństwem jesteśmy od prawie 6.
    Poznaliśmy sie przez jego kuzyna który, był moim ówczesnym chłopakiem.Mieliśmy bajkowe wesele w górach.Miałam 22 lata,m 24 :)

Niespodzianek:), Bogusiar80, Marimiko, kaarolaa, Bajka lubią tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • HANA Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Romatycznie sie zrobiło:)

To teraz kobiety prosze mi podac Wasze typy imion, bo tego nie poruszalysmy jeszcze :)
    dla dziewczynki: Helenka, Janina, Cecylia, Konstancja , Danusia i Anielka

dla chlopca: tu gorzej Stefcio, Franek (no ale duzo Franków) Ignacy, Józef (podoba mi sie ale maz spadl z krzesła krzycac absolutnie)

:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 09:20

• Paula84 Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, jak milo sie czyta wasze historie, bedziecie mialy co opowiadac dzieciom i wnukom :) moja tylko zakonczenie ma szczesliwe i tak ostatnio powiedzialam mojemu Meniowi, ze dzieciom nie bedziemy mieli co opowiadac, bo zadnego romantyzmu nic wrecz przzeciwnie ehhh

u mnie dzis piekne sloneczko i zapowiada sie goraczka :)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hana- imiona? u nas to kwestia Wojny Domowej heheh takie mamay z m inne zdania:P

dzla dziewczynki- Milena,Kamila,Pola,Melania( z tego zestawu m podoba się tylko milena)
    dla chłopca- Ryszard :D i ...nic po za tym- uparłam się:P

HANA lubi tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HANA wrote:
    Romatycznie sie zrobiło:)

To teraz kobiety prosze mi podac Wasze typy imion, bo tego nie poruszalysmy jeszcze :)
    dla dziewczynki: Helenka, Janina, Cecylia, Konstancja , Danusia i Anielka

dla chlopca: tu gorzej Stefcio, Franek (no ale duzo Franków) Ignacy, Józef (podoba mi sie ale maz spadl z krzesła krzycac absolutnie)

:)

jesli chodzi o imie dla dziewczynki to podobaja mi sie: Hania, Tosia, Pola, Zosia, Martyna, Iga

chlopiec: Igor, Antek, Mikolaj, Filip, Olek, Florek

wiekszosc tych imion nie podoba sie mojemu meniowi, wiec ciezko bedzie znalezc kompromis :)

HANA lubi tę wiadomość

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

U nas dziewczynka Oliwka albo Lenka
    Chłopiec to Kacperek albo Ksawierek :)

Niespodzianek:) lubi tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ