Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolaa obejrze jak bede na kompie
Ja mialam na sali na dzialkach. Wesele na jakies 70 osob. Mialam kucharke wynajeta, wszystko robione w piatek i sobote. Czlowiek orkiestra byly piosenki dzemu i nie tylko. Malo bylo disco polowych Ja z bracmi ubieralismy sale. Maz w kremowym garniturze. Goscie i delegacja byli do konca tak sie bawili. Jak wychodzili to gratulowali mi wesela. Jeszcze sie na takim nie bawili. Ekstra bylokaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy mamy w sierpniu wlasnie u swiadka mojego...mam nadzieje, ze pogoda bedzie w miare, jakies 20 stopni najlepiej...bo 2 lata temu u kuzyna smazylismy sie w 35 stopniowym upale...
a za rok we wrzesniu siostra bierze slub i tez bede z malym dzieckiem... -
kaarolaa wrote:my mamy w sierpniu wlasnie u swiadka mojego...mam nadzieje, ze pogoda bedzie w miare, jakies 20 stopni najlepiej...bo 2 lata temu u kuzyna smazylismy sie w 35 stopniowym upale...
a za rok we wrzesniu siostra bierze slub i tez bede z malym dzieckiem...
to będziemy stroić maluchy pierwsze wesele we trójkęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 20:27
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa - super filmik - podkład muzyczki super dobrany - widać ze goście świetnie się bawili no i Ty pięknie wyglądałaś
Ja też mam filmik - to też się pochwalę, a co:)
https://www.youtube.com/watch?v=oM9pejz7B3A
a i pozdrowienia z plaży Gdańskiej
http://wrzucaj.net/images/2014/06/08/IMAG0680111.jpgNiespodzianek:), Bogusiar80, kaarolaa, Bursztynka, eforts, Furia, Qrczak lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Karola w życiu bym nie powiedziała, że to stodoła, tylko zarąbista sala weselna u mnie wesele było w lokalu, za to tydzień przed robiliśmy polter (tzw. tłuczenie butelek, bo nie wszędzie jest ten zwyczaj znany) u mnie na podwórku, gości ponad setka, namioty grill i kumpel robił za dj`a. koło 23 zaczeło strasznie padac więc wszyscy już mieli dobrze i tańczyli na boso w deszczu, po prostu do olania
Ps. Marimiko widzę że ktoś tu ma apetyt na lody ja czasem mam taki apetyt że zjem 2 dziennie, mówią że urodzę eskimosa.kaarolaa, eforts, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ten początek na plaży to filmik z podziękowań dla rodziców, które dla nich nagraliśmy i puściliśmy o północy na weselu. Jak go znajde to też wam pokaże
a lody były pyszne - włoskiekaarolaa lubi tę wiadomość
http://vimeo.com/65143049
o mam:)
P.S. półtora roku włosy zapuszczałam do tej długości jaka ulga była je ściąćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 20:59
kaarolaa, Niespodzianek:), Bogusiar80 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powiem Ci ze po 1. to bardzo wygodna fryzura (mało roboty przy niej) ale po 2. trzeba często chodzić do fryzjera:D
ja mam dosyć krótko obcięte...jak znajdę fotkę to Ci pokażę...
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci