Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdjęcie zrobione ze zdjęcia
Ja w pierwszej ciąży pracowałam do końca prawie. Skończyłam pracę niecałe trzy tygodnie przed porodem. Wtedy pracowałam w agencji pko. Warunki dobre i dobrze się czułam. Pomimo,że stresu troszkę miałam, bo ogromna kasa. No i opiekowałam się szefa sklepem, czyli prowadziłam małą księgowość. Nauczył mnie tego.
Niestety jak chciałam wrócić po macierzyńskim do pracy nie przyjął mnie z powrotem. Zatrudnił swoją koleżankę
A teraz na magazynie ciekawe jak bym miała pracować jak są ciężary, zero powietrza, ehhh. I się tym nie przejmuję, bo oni mają ludzi za nic. Dwa lata z rzędu nawet na święta Bożego Narodzenia nic nie dawali. Dali dopiero w tym roku -
Bogusiu - u mnie w korpo pracuje już ponad 4 lata, na święta są tylko zabawki dla dzieci pracowników, reszta nie dostaje nic, nie mamy opieki medycznej ani karty multisport. Mamy jedynie dentystę 700 zł do wykorzystania w ciągu roku, z tym, ze podatek od tego potrącany nam jest w pensji a wizyta (robienie 1 zęba) kosztuje okolo 220 zł.. wieć za dużo za to nie zrobię..
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
A wiec tak ten gin nie na takiego usg by sprawdzić żołądek itd ale powiedział ze ten gin który robil badanie 3d nie podpisal by się pod bzdura... szyjka dluga, zamknięta. Serducho bije, lozysko uksztaltowane w pelni przejęło funkche karmienia. Maluch rośnie pięknie l4 do kolejnej wizyty czyli 30.06 uspokoilam się troche jak zobaczyłam tego Pięknego Malucha. Kocham go nad życie ;***. Dziękuję za kciuki
kaarolaa, Marimiko, Qrczak, Bogusiar80, Furia, Kiara, Niespodzianek:), Zemraa, lolaliciouse, Bursztynka, aniar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chyba namówiłam męża na Pragę w długi weekend czerwcowy:D średnio jest zadowolony - wcześniej zrezygnowaliśmy - bo on się bał o mnie i o malucha...ale z opcją noclegu we Wrocławiu po drodze tam i z powrotem - podróż nie wydaje się taka straszna:>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 18:24
kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia zazdroszczę tej burzy u mnie 38 stopni....zgroza. Na chwile na taras wyszłam i w cieniu siedziałam bo słońce paliło!
Ja już nie mogę doczekać się czwartku....eh boję się. Ale sobie tłumaczę,że jakby coś było nie tak to bym plamiła...albo miała jakieś sygnały. Także musi być dobrze