X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie zapowiadali burze i ani widu ani slychu...

Doris bedzie dobrze zobaczysz...na monitorze bedzie sliczny, skaczacy dzidzius :)

Doris-83 lubi tę wiadomość

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola mi na zgagę zawsze pomagały migdały :) Teraz też tak profilaktycznie zakupiłam, bo czytam, że zaczyna Was dopadać, więc pewnie i na mnie przyjdzie niedługo pora :P

Doris nic się nie martw, musi być dobrze :D Ja też się schizuję, a do wizyty jeszcze cały tydzień :/ No ale jak mnie czasem brzuch zakłuje to się pocieszam, że to dzidzia rośnie i wszystko w takim razie jest ok :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akurat nie mam migdalow, wypilam kubek kakao wiec mysle, ze to powinno mi pomoc...

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie robię konfiturkę z truskawek :D

Marimiko, kaarolaa lubią tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zjadłam 4 kawałki pizzy - o ja zła...ciągnie mnie do złego jedzenia...ta pizza aż mi się w nocy przyśniła...

kaarolaa, Niespodzianek:), Qrczak lubią tę wiadomość

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marimko raz na jakis czas mozna zjesc :) ja bede w piatek zamawiala jak mezu przyjedzie :) tez mi sie juz marzy taka pachnaca z duza iloscia skladnikow

• Marimiko Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie raz na jakiś czas a nie raz na 1-1,5 tyg....

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marimiko gorzej, gdybyś jadła pizze co drugi dzień ;) Za mną też już chodzi, chociaż ostatnio jadłam chyba w zeszłym tygodni, więc też całkiem niedawno :P

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawiam jutro pizzę :D Chodzi za mną od dwóch tygodni i nie może mnie dogonić haha

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marimko jakieś 2 tygodnie temu jedliśmy pizzę miałam na nią taka ochotę, że nie mogłam się oprzeć a w ubiegłym tygodniu dzień po dniu jadłam najpierw kebaba a później McDonalda co prawda był to jedyny posiłek w tych dniach bo nic innego nie mogłam przełknąć ale dietę mam baaaardzo zdrową... A jedyną dodatkiem do kanapki jest ser topiony:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio jadlam pizze jak bylam w 5 tyg...staram sie ograniczac, ale nie da sie tak calkiem wymazac jej z zycia...tak samo jest z hot-dogiem ze stacji i kebabami, ktore uwielbiam :) chociaz jem je srednio raz na 3 tyg...

• Marimiko Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w zeszłym tygodniu jadłam też MC i kebaba (ale go akurat zwróciłam)..więc tak jakby się nie liczy...:>

masakra - nie jadłabym tego tyle, gdyby nie to, że tylko mięso w takiej postaci mi wchodzi - aczkolwiek pizze lubie najbardziej margerite:) nie lubie zbyt duzej ilości dodatkow bo za duzo smakow mi się miesza..:)

Niespodzianek:) lubi tę wiadomość

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi wlasnie margerita nie podchodzi bo za sucha...musi byc na bogato...najbardziej lubie pizze wlasnej roboty, ale odkad jestem w ciazy to tak jakby rece mi odjeło i nie mam ochoty na wyrabianie ciasta....

Marimiko, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha czyli nie tylko ja mam lenia i niechęć do gotowania w ciąży ;)

a pizze też lubię z dużą ilością dodatków, ale bez pieczarek, bo to raczej do zapiekanki mi pasuje :P za to musi być na cienkim cieście, żeby tylko składniki trzymało ;)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak samo jak ja, ciasto jak najciensze :)
    jeszcze zupe zrobie, tak jak dzisiaj pomidorowa, ale ciasta odeszły na dalszy plan, czy te recznie wyrabiane czy w mikserze, nie mam ochoty sie z tym bawic... :P

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ani bawić ani piec ani też jeść ciast ;) choć obiecałam sobie, że jutro maszyna upiecze za mnie drożdżówkę ;) taką najprostszą, co by się nie narobić za bardzo przy wrzucaniu dodatków :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:48

kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o drozdzowe bym chetnie zjadła :D

• Bajka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka, Bogusia cudne wieści :) cieszę się bardzo razem z Wami,
    widzisz Ewelka mówiłąm, że wszystko będzie dobrze :) tylko ten stres niepotrzebny

Marta ja też się popłakałam na Twojej przysiędze ach... :) my mielismy na weselu jako pierwszy taniec improwizowany od początku ale goście byli pewni że się wcześniej przygotowaliśmy :))) ale w sumie mój mąż dobrze się rusza ja też połowe życia przetańczyłam więc się udało :) taniec super Wam wyszedł :)

co do pryszczy to mnie akurat w ciąży cera zrobiła się mega gładka, włosy nie wypadają także na razie się cieszę :)

ale martwi mnie, że nie ciągnie mnie w ogóle w pachwinach ani brzuch nie boli z reszta od początku nie czuję rozciągania:/ może dlatego że często robię sobie streching i mam rozciągnięte ścięgna, cholera nie wiem :/ dowiem się za 4 dni jak tam wszystko rośnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 20:06

ewelinka_shn, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka ale mnie np przez 2 tyg nic nie ciagneło, nie bolało, wczoraj troche pociagneło, dzisiaj tez mam spokoj. nie musi codziennie bolec, napewno za 4 dni na wizycie wszystko bedzie dobrze, tak jak u dziewczyn dzisiaj :)

Bajka lubi tę wiadomość

• Bajka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję Karola ogromną do tego te wszystkie pomiary :)jeszcze tylko trochę trzeba wytrzymać a później Twoja wizyta :) damy rade

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
‹‹ 395 396 397 398 399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ