Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola mi na zgagę zawsze pomagały migdały
Teraz też tak profilaktycznie zakupiłam, bo czytam, że zaczyna Was dopadać, więc pewnie i na mnie przyjdzie niedługo pora
Doris nic się nie martw, musi być dobrzeJa też się schizuję, a do wizyty jeszcze cały tydzień
No ale jak mnie czasem brzuch zakłuje to się pocieszam, że to dzidzia rośnie i wszystko w takim razie jest ok
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie zjadłam 4 kawałki pizzy - o ja zła...ciągnie mnie do złego jedzenia...ta pizza aż mi się w nocy przyśniła...
kaarolaa, Niespodzianek:), Qrczak lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
marimko jakieś 2 tygodnie temu jedliśmy pizzę miałam na nią taka ochotę, że nie mogłam się oprzeć a w ubiegłym tygodniu dzień po dniu jadłam najpierw kebaba a później McDonalda co prawda był to jedyny posiłek w tych dniach bo nic innego nie mogłam przełknąć ale dietę mam baaaardzo zdrową... A jedyną dodatkiem do kanapki jest ser topiony:)
-
nick nieaktualny
-
w zeszłym tygodniu jadłam też MC i kebaba (ale go akurat zwróciłam)..więc tak jakby się nie liczy...:>
masakra - nie jadłabym tego tyle, gdyby nie to, że tylko mięso w takiej postaci mi wchodzi - aczkolwiek pizze lubie najbardziej margerite:) nie lubie zbyt duzej ilości dodatkow bo za duzo smakow mi się miesza..Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnya mi wlasnie margerita nie podchodzi bo za sucha...musi byc na bogato...najbardziej lubie pizze wlasnej roboty, ale odkad jestem w ciazy to tak jakby rece mi odjeło i nie mam ochoty na wyrabianie ciasta....
Marimiko, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
haha czyli nie tylko ja mam lenia i niechęć do gotowania w ciąży
a pizze też lubię z dużą ilością dodatków, ale bez pieczarek, bo to raczej do zapiekanki mi pasujeza to musi być na cienkim cieście, żeby tylko składniki trzymało
-
nick nieaktualny
-
a ja ani bawić ani piec ani też jeść ciast
choć obiecałam sobie, że jutro maszyna upiecze za mnie drożdżówkę
taką najprostszą, co by się nie narobić za bardzo przy wrzucaniu dodatków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:48
kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka, Bogusia cudne wieści
cieszę się bardzo razem z Wami,
widzisz Ewelka mówiłąm, że wszystko będzie dobrzetylko ten stres niepotrzebny
Marta ja też się popłakałam na Twojej przysiędze ach...my mielismy na weselu jako pierwszy taniec improwizowany od początku ale goście byli pewni że się wcześniej przygotowaliśmy
)) ale w sumie mój mąż dobrze się rusza ja też połowe życia przetańczyłam więc się udało
taniec super Wam wyszedł
co do pryszczy to mnie akurat w ciąży cera zrobiła się mega gładka, włosy nie wypadają także na razie się cieszę
ale martwi mnie, że nie ciągnie mnie w ogóle w pachwinach ani brzuch nie boli z reszta od początku nie czuję rozciągania:/ może dlatego że często robię sobie streching i mam rozciągnięte ścięgna, cholera nie wiemdowiem się za 4 dni jak tam wszystko rośnie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 20:06
ewelinka_shn, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam nadzieję Karola ogromną do tego te wszystkie pomiary :)jeszcze tylko trochę trzeba wytrzymać a później Twoja wizyta
damy rade