Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrczak wrote:Ania dzięki za info, no to przymierzę się do tych większych. Tylko teraz dylemat, czy M czy L
Ale chyba L wezmę, bo i tak teraz nosić ich jeszcze nie zamierzam, a jak brzuch urośnie, to żeby nie było tak jak u Ciebie, że będą za ciasne. Tylko czarnych elek chyba już nie było
Sprawdzę jeszcze w drugiej biedronce, bo chyba wolałabym czarne, pod legginsy w sam raz
Ja na szczęście nie mam omdleń ani podobnych objawów. Dziś nawet 30 minut na słońcu wytrzymałamAle potem uciekłam, bo za bardzo grzało.
A pytanie do tych opalających się. Kryjecie brzuch? Bo ja mam tylko jedno stare dwuczęściowe bikini, w które obecnie wchodzę i ciągle mam schizę, żeby brzuch kryć i nawet siedząc na leżaku kładę dłonie na podbrzusze, żeby je trochę osłonić.żeby potem nie było na mnie jak Cię na za duże namówiła
a tak na serio to gdyby nie ta gumka to byłyby ok. Oby tylko L w pupie potem Ci za bardzo nie wisiała- zwłaszcza pod legginsy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marimiko w pełni Cię rozumiem! U mnie w pracy też ciężko byłoby znaleźć inną robotę niż przy kompie. nawet telefony odbiera się pracując przy kompie. No może mogłabym papiery układać i wpinać w segregatory i zanosić do archiwum - w sam raz kurz i ciężkie teki dla ciężarnej
Z tym stanem przed zemdleniem to się przestraszyłam, bo nigdy tak mi się w życiu nie zrobiło. Pomyślałam że doklęczę i wyjdę ale było coraz gorzej i wstałam jak wszyscy klęczeli i wyszłam. Potem się zastanawiałam że ludzie mogli sobie coś pomyśleć, bo wszyscy klęczeli. No ale chyba lepiej wyjść niż paść... -
Chwaliłyście się pięknymi filmami ze slubów to i ja się pochwalę
chociaż mój ciut przydługi jest ale... można przejechać hehe
Ja obejrzałam i aż się łezka zakręciła... Najśliczniejsze to mamy fotki z pleneru
Mam super fotografa znajomego a jego żona jest wizażystką - duet niesamowity.
https://www.youtube.com/watch?v=PQ0trSN5crU&feature=youtu.be
Co do pryszczy... to i mnie wysypało cholernie, na twarzy ramionach plecach szyi... nawet wizyta u kosmetyczki nic nie pomogła.
kaarolaa, aniar, Niespodzianek:), Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypytam z tego względu, że 2 dni temu dostaliśmy propozycję zakupu wózka od kuzynki TŻta i kurde trochę to tak na szybko, bo nie planowałam już takiego zakupu... chciałam rozejrzeć się w sierpniu/we wrześniu, ale ona potrzebuje kasy na nową spacerówkę większą dla malucha i dlatego teraz sprzedaje... A bardzo mi się on podoba, poczytałam opinie i jest to wózek polski, ponoć bardzo fajny. wymiary gondoli są ok, koła pompowane, więc też super, koszyk jest i nie jakiś maleńki, torba jest, wózek w wersji cięższej czyli z gondolą waży łącznie 13 kg z hakiem, więc tak dość mało jak na wózki (są i po 15, 16, 18kg...), tak akurat. Wózek w stanie bdb, jedynie ślady noszą koła.
Za zestaw + ma dać jakiś gratis łącznie chce 400zł...
Na razie trzymalibyśmy go u teściów i tak.
Chodzi o ten wózek: http://cdn11.epasaz.smcloud.net/s/files/83742572b2605550.jpg
On w rzeczywistości jest taki granatowo- biało - błekitny (nie seledynowyęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 15:21
-
ewelinka - trzymam kciuki!
bursztynka - olej co pomyślą inni - ważne jest jak sie, czujesz - jak źle - idziesz na świeże powietrze - proste.
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Martaa - piękny filmik - cała promieniałaś!
i zdjęcia piękne;) a ten walc!!! cud, miód, malina
- my tez się uczyliśmy walca - ale u was to tak naturalnie wyszło
Kiara - bardzo fajny wózek a cena wydaje mi się, że przystępna...ale ja się nie znam..Martaaa, Kiara lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja i wtedy prawie płakałam i teraz jak oglądam hehe
Marimiko - u mnie M bardzo nie chciał, bo nie umie itp a okazało się że lepiej mu szło ode mnie haha a trenowaliśmy przed domem na kostce
Kiara jak ja zerkałam na wózki to fajne są od 700 do 1200 używane więc bierz!Kiara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania spokojnie, myślę, że L będą dobre. Tym bardziej, że jakoś też mi się ta gumka trochę ciasna wydawała. No i to mają być majtki na potem
Jeszcze do nich urosnę
Kiara nie orientuję się w cenach używanych wózków, ale ten mi się podoba, a cena wydaje się na prawdę przystępna.
Ewelinka będzie dobrze, nic się nie stresuj. I pamiętaj, że organy nie znikająCzekamy na wieści po wizycie
aniar, kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
-
U maluszka wszystko okSerduszko bije, mały rośnie, szyjka macicy ok. W ogóle wszystko jest git
Następna wizyta za miesiąc po kolejne l4. Mam kwas foliowy brać do końca opakowania i to wszystko
Wyniki krwi, moczu idealniekaarolaa, Marimiko, Niespodzianek:), zuza_3, eforts, Bursztynka, Qrczak, Furia, Bajka, Zemraa, lolaliciouse, aniar lubią tę wiadomość