Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a burze słyszałam (boje się burzy więc od razu ją wyłapię
) walnęło raz i odrazu poleciałam wszystkie gniazdka wyłączyć
ale potem już nic nie było...
A czy wasze nocne korzystanie z toalety też stało się częstsze? wcześniej wstawałam raz, góra dwa. Dzisiaj to chyba ze 4-5. Byłam taka senna że już nawet nie liczyłam. Budziłam się co 2-3h i wcale nie chciało mi sie tak bardzo, ale poszłam i dopiero potem zasnęłam. I tak całą noc.
W jakiejś książce czytałam że w 3 trym kobieta budzi się co 2-3 h bo organizm przygotowuje się do nocnego karmienia. ot taka ciekawostka.
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnymi np cera sie troche poprawila, bo ja całe zycie walcze z pryszczami i tłusta skora...wiec sie ciesze bo jest lepiej, jakies male krosteczki jeszcze sie pojawia, ale typowych, bolacych pryszczy nie ma...a wlosy jak byly tluste tak sa dalej...moze tylko bardziej miekkie sie zrobiły...a najbardziej jestem zadowolona z paznokci....jeszcze tak ladnych nigdy nie mialam...sa długie i mocne
-
nick nieaktualny
-
aniar wrote:Ja się witam poweekendowo, oczywiście tyle naskrobałyście, że jeszcze nadrabiam
Co do imion to u nas dla dziewczynki Alicja i Oliwia, Tż oczywiście bardziej za Alicją jest, a dla chłopca póki co się kłócimy
Rozmawiałyście też o fryzurach i ja wierna bobowi jestem już z dobry rok. Jednak mam dłuższą wersję i przy moim typie włosów bez prostowania się nie obędzie- ale jakoś w tej długości najlepiej się czuję.
Ja wizytę mam jutro i liczę, że L4 dostanę
I pytanie kompletnie z innej beczki do Was jaką długość ma Wasza szyjka macicy? Ostatnio oglądałam swoje dwa USG i widzę, że moja się skraca i ogólnie do długich nie należy stąd moje pytanie
Ja mam dziś genetyczne o 15:20 a wizytę u mojej gin jutro o 20 i też już idę na L4... cięzko mi jest:( źle się czuję a upały mnie wykańczają
ja się tak wstępnie dogadałam z moją gin, powiedz że bolą Cię plecy, krzyże, puchną Ci nogi, masz mdłości i nie czujesz się dobrze powinnaś dostać bez problemu
Powodzenia!!!aniar lubi tę wiadomość
-
ja juz tak czaesto do kibelka w nocy nie chodze juz od ok tygodnia:) i potwierdzam ze w 3 trym znow sie zaczyna bo dziecko uciska na wszystko na pecherz tez. ja pamietam ze w 2 trym z Marysia tez chodzilam ale w dzien czesto do kibelka bo jak mala spala byl spokoj a jak krecila sie to normalnie czulam jak mi ciagnie za pecherzMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
kittykate - koniecznie idz na L4, faktycznie pogoda nie pomaga wytrzymać w pracy..
ja mam zwolnienie do jutra, a w srode wizyte u gina - mam nadzieje ze mi da L4...
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
z sikaniem u mnie jest tak, że na samym początku chodziłam ciągle, duzo piłam i dużo sikałam, w nocy do 3 razy potrafiłam wstać, potem tak 1 raz się zdarzało, a teraz od kiedy jestem chora to zmuszam się do picia więc z 2-3 razy budzę się z kaszlem i idę siku
-
No ja w robocie mam 32 stopnie dzisiaj, oby do 16 wytrzymać
-
nick nieaktualny
-
Ja powiedziałam swojemu ginowi, że jak raz pójdę na l4to na pewno nie będę wracała do pracy i on wie, że już do końca ma mi wystawiać l4 bo pracodawcy też tak jest wygodniej ze względu na wypłacanie wynagrodzenia. A nie wyobrażam sobie w czasie takiej pogody od 9 do 17 siedzieć w nieklimatyzowanym pomieszczeniu w długim rękawie lub marynarce bo takie u nas są wymogi..
-
ja mam z 4 tak, ze mnie sie polozna juz pyta czy chce l4, i ze mam sie zastanowić, a że byłam nadal chora wzięłam sobie 1 tydzień, powiedziałam gin on zapytal od kiedy do kiedy i bez pytania..ale lekarze są różni więc zawsze lepeij powiedzieć o dolegliwościach, a na 100% każdej coś tam dolega
-
U mnie też masakryczny wysyp pryszczy! I to wszędzie! Już nie mogę na siebie patrzeć
Za to włosy zamiast codziennie mogę myć nawet co 3 dni
Sikanie nocne zdarza mi się tylko raz na noc i to między 4 a 5, więc 2 godzinki jeszcze dosypiam i do pracy. Za to ostatnio coraz częściej latam w dzień. -
ja już...pracuje w korpo w dosyc stresującej pracy (decyduję o wypłacie odszkodowania) tam człowieka mają za nic - ważne są wyniki...nie szanują mnie tam więc nie zamierzam tam siedzieć i sie stresować...
julianna lubi tę wiadomość
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci